CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Patung Bogel Donald Trump Jadi Tumpuan Di Tengah Bandar New York

22-8-2016 01:24 PM| Diterbitkan: CARI-IIN| Dilihat: 5646| Komen: 19

Description: Ramai pejalan kaki geli hati jelas terhibur dan gembira dengan beberapa berani mencium patung tersebut
Oleh Izzah Abbasy

Jadi viral dan perhatian ramai apabila patung bogel calon presiden Amerika Syarikat dari parti Republikan, Donald Trump diletakkan di tengah-tengah bandar di New York, Los Angeles, Seattle, San Fransisco dan Cleveland berjaya jdai tumpuan pengunjung yang lalu lalang.

Pemasangan patung berwajah Trump itu adalah salah satu projek dari kumpulan aktivis Indecline yang dihasilkan pereka dari Cleveland.


"Ia adalah penjelmaan fizikal dan metefora jiwa yang kita tunjukkan melalui patung-patung ini mengenai ahli politik yang paling terkenal dan dicerca di Amerika Syarikat," kata Indecline dalam satu kenyataan dipetik BBC.

Ramai pejalan kaki geli hati jelas terhibur dan gembira dengan beberapa berani mencium patung bewarna jingga itu.

Bagaimanapun, patung berkenaan dibuang oleh pekerja New York City Parks (NYC) ekoran pemasangan yang tidak dibenarkan.

NYC Parks mengambil tindakan tegas dengan apa-apa binaan yang tidak mendapat permit di taman-taman bandar, tidak kira betapa kecilnya ia. - CARI




34

Bagus
30

Marah
36

Terkejut
46

Sedih
34

Lawak
37

Bosan

Friends Rank (217 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sukacactus 20-8-2016 07:00 AM
Eeuwwww! Buruk!
Quote tombolpintu 20-8-2016 07:39 AM
Free2 atok trump dapat publisiti
Quote Mary_jane 20-8-2016 01:22 PM
Hehe hodohnya patung tu.
Quote shi_jewel 20-8-2016 01:28 PM
Haha...gendutnya
Quote cat_miow 20-8-2016 01:31 PM
geli betul menengoknya
Quote orgkuat 23-8-2016 09:42 AM
hahahahahahahahaha  
Quote highcastle 23-8-2016 09:47 AM
Korang kutuk2 dia, nanti dia gak jadi Presiden Amarika.. Cam Najib la, lagi korang lahar, lagi besar BN menang pilihanraya.................
Quote Simunggu 23-8-2016 09:47 AM
buruknya org tua lelaki bogel...
Quote hayati_hassan 23-8-2016 10:58 AM
boleh nampak urat2 yg bewarna hijau
Quote DeeHanania 23-8-2016 11:23 AM
Quote spiderman80 23-8-2016 11:28 AM
Dah memang si Donald Trump ni bermulut longkang, padan muka jer lah.
Quote -electrifying- 23-8-2016 11:41 AM
Harus dicerca ummah
Quote harisanis 23-8-2016 10:39 PM
perut dia blh wat gendang
Quote protonpersona 24-8-2016 01:46 AM
Kalau kat malaysia polis dah angkut kat rumah kalau buat patung najib camni
Quote aku.semut.merah 24-8-2016 02:42 AM
Kalau kat malaysia, selamat la korang kene simen
Quote dani-rox 24-8-2016 04:57 AM
Ia adalah penjelmaan fizikal dan metefora jiwa yang kita tunjukkan melalui patung-patung ini mengenai ahli politik yang paling terkenal dan dicerca di Amerika Syarikat


ooh so artsy fartsy
Quote EJALTI 24-8-2016 06:53 AM
Perot muncit...boleh cover tulur...
Quote MissNigga 24-8-2016 07:02 AM

dun judge a book by its cover ... hokey




Quote QenQ 24-8-2016 07:06 PM

Lihat semua komen(19)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 02:57 AM GMT+8 , Processed in 0.090831 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top