CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 5981|Reply: 69

Saya Hanya Akan Terima Gaji AS$1 Sebagai Presiden USA- Donald Trump

[Copy link]
Post time 14-11-2016 06:16 PM | Show all posts |Read mode


Donald Trump mendedahkan bahawa beliau hanya akan terima gaji sebagai Presiden Amerika Syarikat sebanyak AS$1 atau RM4.29 setahun.


Menerusi laporan Mirror, jutawan itu tidak akan mengambil gaji AS$400,000 atau RM1.72 juta apabila menerajui pentadbiran negara itu pada Januari depan.


Sebaliknya, beliau hanya akan mengambil jumlah minimum AS$1 sebagaimana yang diperuntukkan di dalam undang-undang.


"Saya rasa, mengikut undang-undang, saya perlu ambil $1. Jadi, saya akan ambil $1 setahun."


Beliau berkata demikian menerusi wawancara pertamanya selepas memenangi pilihan raya presiden di kediamannya di Manhattan, New York.


Wawancara itu disiarkan menerusi saluran CBS dalam program ’60 Minutes’. - CARI

sumber foto: http://i1.mirror.co.uk/




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2016 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Terpesona akak melihat pemuda blakang baju merah

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
white_musk replied at 14-11-2016 06:20 PM
Terpesona akak melihat pemuda blakang baju merah

Cantik anak2 dia... kagum...

Tapi akak lebih minat baca sejarah hidup dia.. dimana atuk dan bapaknya taicoon tanah di sekitar new york... banyak tanah... dapat kat dia.. develop bangunan jadi high class...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
He do not need the money..
He just need the power..
And he got it all..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 06:49 PM | Show all posts
white_musk replied at 14-11-2016 06:20 PM
Terpesona akak melihat pemuda blakang baju merah

akak pulak suka yg blakang trump
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni mmg ikhlas jd pesiden nk buat america great again.

go trump!
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 06:50 PM | Show all posts
akak tertengok kejap kat channel CBS pagi tadi ...
bini heshe itu walaupun uang berkepok namun tak berbotox pun macam cikki2 kepam tanah air ini.
walaupun make up still nampak kedut2 kat mata sheols.  tapi sheols macam bimbo la gitu bila bercakap
accent slovenia pun masih pekat gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantik giler anak pompuan dia ivanka trump tu... muka manis je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2016 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Menteri kita mampooool ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
walaupun ayahnya begitu.. iols ckup terinspirasi dgn ivanka trump. sgt cantik , pandai dan loving mother.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:23 PM | Show all posts
melinda_kerr replied at 14-11-2016 08:18 PM
walaupun ayahnya begitu.. iols ckup terinspirasi dgn ivanka trump. sgt cantik , pandai dan loving mo ...

ivanka macam mak dia..iron lady.
rasanya trump pun kalah dgn ex-wife dia dr segi business tactical.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:25 PM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 14-11-2016 08:18 PM
walaupun ayahnya begitu.. iols ckup terinspirasi dgn ivanka trump. sgt cantik , pandai dan loving mo ...

Sheols the real first lady katanya sebab sheols paling rapat dengan trump dan ada influence untuk buat keputusan
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Changa replied at 14-11-2016 08:25 PM
Sheols the real first lady katanya sebab sheols paling rapat dengan trump dan ada influence untuk  ...

yelah.. iols tgk ig sheols mmg die berkempen pg every state untuk bapaknya..iols perasan sorang peserta apprentice si omarosa ke apa.. mmg kaki kipas / org kuat si donald ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Innrukia replied at 14-11-2016 08:23 PM
ivanka macam mak dia..iron lady.
rasanya trump pun kalah dgn ex-wife dia dr segi business tactica ...

yes thats why.. iols lg suka ex wife si donald dr current wife. sheols tak tukar nama trump pun sebab bussiness kan? ala2 kimora lee simmons
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:39 PM | Show all posts
fox. replied at 14-11-2016 06:49 PM
akak pulak suka yg blakang trump

seriesssss!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
The last president of united state..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-11-2016 09:24 PM | Show all posts

series lah. kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas unker Donald jadi presiden USA ai is melihat sisi yang positif pula pada diri beliaw.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
aku xsabo nk tgk apa yg akan berlaku kelak.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2016 09:54 PM | Show all posts

kalo uols rajin nonton mobie porn ...
muka heols tu ada ciri ciri untuk memegang watak slave ...

tapi selera memasing khenzzz... so, iols kena ler respek ...


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 03:03 AM GMT+8 , Processed in 0.112136 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list