CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Ayda Jebatlah Puncanya Perpisahan Aiman, Fathia?

27-1-2016 12:33 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 19841| Komen: 102

Description: Penyanyi dan pelakon Ayda Jebat berasakan kontroversi dan juga gosip bahawa dialah punca perpisahan pelakon Aiman Hakim Ridza dengan Fathia Latif sebagai satu yang merepek.
Oleh Adib Za

Penyanyi dan pelakon Ayda Jebat berasakan kontroversi dan juga gosip bahawa dialah punca perpisahan pelakon Aiman Hakim Ridza dengan Fathia Latif sebagai satu yang merepek. 


Dia terkejut kerana tiba-tiba sahaja namanya dipetik dan dipersalahkan atas hubungan cinta orang lain, yang tak pernah difikirkannya. 

(Sumber foto: MStar Online)


“Saya tak tahu dan tak pernah menghubungi dia (Aiman). Lagipun tak pernah simpan nombor telefonnya. Saya kenal dia (Aiman) sewaktu menjalani penggambaran drama Isteri Separuh Masa dan setakat itu sahaja. Tapi apa yang boleh saya cakap dia seorang artis yang sangat professional, dan sangat baik”

“Perkara ini sangat merepek. Ada yang suarakan pendapat mereka untuk saya mempunyai teman lelaki supaya saya tak dikaitkan lagi dengan mana-mana artis lelaki tetapi bagi saya itu tidak kerana terpulanglah pada mereka bagaimana mahu mengendalikan sesuatu keadaan," ujarnya. - CARI Infonet



Baca selanjutnya: Rotikaya


(Sumber foto: Rotikaya)
21

Bagus
14

Marah
21

Terkejut
13

Sedih
14

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tupai_tupai 27-1-2016 10:56 AM
ayda jebat ni lepas break dgn ZA makin lawa n makin stylo

Quote milot 27-1-2016 11:00 AM
Skrg zmn rosnah mat arts
Quote merahrose 27-1-2016 11:01 AM
another cinta lokasi...
Quote aireen24 27-1-2016 11:03 AM
patut tanya kt dia ni pasal punca abg sado kaki berurat berpisah dgn gayagayagaya
Quote irdina 27-1-2016 11:04 AM
comel pulak kenid ni
Quote minahmanja 27-1-2016 11:44 AM
tupai_tupai replied at 27-1-2016 10:56 AM
ayda jebat ni lepas break dgn ZA makin lawa n makin stylo

mmg diorg bercinta ke b4 ni..?

Quote blairchuck 27-1-2016 11:45 AM
bukan deyols belakon skali ke gf aku dari neraka?
Quote yeos 27-1-2016 11:46 AM
cantik dia dalam gambar di atas...
Quote sekuntum_nm 27-1-2016 11:49 AM
hmm bagi aku rasanya fathia lagi cantik kot..
Quote seattle 27-1-2016 11:57 AM
Ayda ni cute lah, jangan fall in love dengan pelakon.  
Quote tootii 27-1-2016 12:07 PM
tp dlm sesal separuh nyawa, derang mmg ngam pun hihih

tp kedadang dia ni nmpk cantik, kekadang nmpk tua .. kekadang nmpk comey ..

bertukar-tukar .. cam sesumpah plak heheheee
Quote MelZ_Eulalia 27-1-2016 12:26 PM
comey jer ayda ni
Quote cikrosienona 27-1-2016 12:28 PM
lately mcm suka kat dia..
walaupun dia gedik tapi dia x cepat melatah
and semakin lawa lepas patah hati dgn ZA

Keep it up girl!
Quote cik_tonggek 27-1-2016 12:33 PM
pasah sendat wannabe opssssss
Quote pichee 27-1-2016 12:45 PM
I rse gosip merepek je ni...

Aiman ngn fathia tu mmg pernah break kan dlu..so dioeg pn x pin point kt sape2...
Quote stania83 27-1-2016 01:05 PM
saje je la nak up nama, semorang break sbb diaa / haha
Quote bambimbom 27-1-2016 01:10 PM
tootii replied at 27-1-2016 12:07 PM
tp dlm sesal separuh nyawa, derang mmg ngam pun hihih

tp kedadang dia ni nmpk cantik, kekadang nm ...

aku rase camtu... kadang2 nmpk comey kadang2 nmpk kertu....

yg pasti dia ni murah rezeki gak.. byk je yg nak sponsor sheolls jd duta produk
Quote sepitsiput 27-1-2016 01:24 PM
Bukan ke 2 bulan lepas aiman merayu2 ke fathia jangan le belakon dgn produksi erma fatima (bergandingan dgn wemy bangla dlm beberapa drama berturut2 kt oversea).
Quote sarukhan 27-1-2016 01:36 PM
sepitsiput replied at 27-1-2016 01:24 PM
Bukan ke 2 bulan lepas aiman merayu2 ke fathia jangan le belakon dgn produksi erma fatima (bergandin ...

Tringt gosip aiman jeles dgn remy... sbelum ni fathia pernah blakon dgn remy ke?

Lihat semua komen(102)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 02:48 AM GMT+8 , Processed in 0.078444 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top