CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Eh! Saya Dan Aisyah Aziz Kawan Je - Aizat Amdan

28-1-2016 10:58 AM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 17481| Komen: 69

Description: Penyanyi yang terkenal dengan lagu "Hanya Kau Yang Mampu", Aizat kini sering kali dilihat keluar bersama dengan penyanyi kelahiran....

Oleh : Dean BZ


Penyanyi yang terkenal dengan lagu "Hanya Kau Yang Mampu", Aizat, dikatakan sedang hangat bercinta dan sering kali dilihat keluar bersama penyanyi kelahiran Singapura, Aisyah Aziz. (adik penyanyi Aliff Aziz). 

Aizat atau nama sebenarnya Muhammad Aizat Amdan tampil mengulas dakwaan itu.


"Eh... Jangan salah anggap. Kami berkawan sahaja. Benar kami keluar makan bersama tetapi hubungan yang dijalinkan itu tidak lebih daripada sebagai kawan.


"Biasalah, apabila selesai dengan urusan kerja di studio, saya dan rakan artis akan ke kedai makan," katanya kepada mStar Online.

Aizat turut memberitahu bahawa dia kini masih belum mempunyai kekasih hati. Ada citarasa sama, beriman dan sependapat dengannya adalah ciri-ciri wanita idaman. - CARI Infonet.





Sumber - Mstar
13

Bagus
13

Marah
8

Terkejut
8

Sedih
1

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (55 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote mokcikKSKB 28-1-2016 11:01 AM
Singaporean ni mmg lebih urban dr mesian..mesian acah2 hipokrit takut kena hencap peminat
Quote UVtech 28-1-2016 11:23 AM
Oh dia ni ke yang si Sepahtu interview pagi tadi dekat Sinar?
Tinggi dia 179cm katanya...berdiri sama tinggi ke dgn Aizat ni?
Quote nakkomenjugak 28-1-2016 11:26 AM
wahh kylie nya ecah jijie ni.   
Quote manehnya 28-1-2016 11:28 AM
dia ni mmg tinggi, dulu masok AF kan
Quote devilito2 28-1-2016 11:31 AM
kalo betul pun apa salahnya
Quote enchikfitz 28-1-2016 11:31 AM
Aisyah lebih tinggi dari iols. I just can't
Quote hidet 28-1-2016 11:50 AM
cari yg semenggah skit plss Aizat
Quote khairulazuan 28-1-2016 12:02 PM
aizat...cari yg lain

Quote sekel 28-1-2016 12:03 PM
Nampak sesuai sgttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Quote duquesne 28-1-2016 12:05 PM
Klisenya jawapannnnn.... hantam saja la labuuuuuuuuuuuu...

Biasa la.. pantang tengok keluar berdua aje.. terus dikata couple... hik hik
Quote JENABREJAM89 28-1-2016 12:05 PM
cari lah yg elok sikit .
Quote mzzenma 28-1-2016 12:05 PM
Mzz suka aisyah ni..nyanyi sedap muka pun comel

Ok lah tu aizat..
Quote barfi 28-1-2016 12:05 PM
Aisyah 179cm.
Kena cari laki yg 180 keatas.
Husbnd aku 181. Hahhahaha
Quote barfi 28-1-2016 12:12 PM
Lihatlah betapa ketot nya amar bahrin.
Amar layak dengan amira rosli je. Dua dua ketot
Quote fcl29 28-1-2016 12:15 PM
penah jumpa aisyah ni kat ikea... dia mcm nk beli sofa...
tggi la juga tp xde la tinggggiiiiiiinyaaaaa.... walopon aku ni ketot... tp dia sgt kurussss
Quote zameyla 28-1-2016 12:16 PM
barfi replied at 28-1-2016 12:12 PM
Lihatlah betapa ketot nya amar bahrin.
Amar layak dengan amira rosli je. Dua dua ketot

mak aihh....tingginya dia..
Quote jlo 28-1-2016 12:22 PM
tinggi betui dia ni..tapi ku suka suara sedap muka lawa
Quote Incanto 28-1-2016 12:44 PM
aku suka Aishah
lawa, tinggi , slim, berbakat n bila kena interview pun taklah bimbo
Aizat dah nampak bam bam...sila diet semula

kalau dah jodoh...ok jer kot



Quote kiramira 28-1-2016 12:48 PM
Suara aisyah ni mmg sedap kan. Suka dia cover lagu dkt insta

Lihat semua komen(69)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 07:09 AM GMT+8 , Processed in 0.081509 second(s), 32 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top