CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15807|Reply: 102

Ayda Jebat Nafi Jadi Punca Aiman, Fathia Putus Cinta

[Copy link]
Post time 27-1-2016 10:53 AM | Show all posts |Read mode
Desas desus kencang mengatakan bahawa pelakon Ayda Jebat merupakan punca kepada perpisahan kepada pasangan pelakon Aiman Hakim Ridza dan Fathia Latiff baru-baru ini.

Bagaimanapun, reaksi pelantun Siapa Diriku terkejut kerana tidak pernah mengetahui akan dikaitkan dengan hal tersebut dan menyifatkan perkara tersebut sebagai satu kontroversi yang merepek.

“Saya tak tahu dan tak pernah menghubungi dia (Aiman). Lagipun tak pernah simpan nombor telefonnya. Saya kenal dia (Aiman) sewaktu menjalani penggambaran drama Isteri Separuh Masa dan setakat itu sahaja. Tapi apa yang boleh saya cakap dia seorang artis yang sangat professional, dan sangat baik”




“Perkara ini sangat merepek. Ada yang suarakan pendapat mereka untuk saya mempunyai teman lelaki supaya saya tak dikaitkan lagi dengan mana-mana artis lelaki tetapi bagi saya itu tidak kerana terpulanglah pada mereka bagaimana mahu mengendalikan sesuatu keadaan,” katanya yang ditemui di Majlis Sidang Media Top 5 Anugerah MeleTOP ERA 2016.

Sementara itu, Ayda Jebat telah menerima pencalonan yang paling banyak dalam Anugerah MeleTOP ERA 2016 antaranya ialah kategori Pelakon MeleTOP, Lagu MeleTOP, Drama MeleTOP, dan Penyanyi MeleTOP. (rtky/h)
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2016 10:56 AM | Show all posts
ayda jebat ni lepas break dgn ZA makin lawa n makin stylo

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 11:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Skrg zmn rosnah mat arts
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
another cinta lokasi...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 11:03 AM | Show all posts
patut tanya kt dia ni pasal punca abg sado kaki berurat berpisah dgn gayagayagaya
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 11:04 AM | Show all posts
comel pulak kenid ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 11:44 AM | Show all posts
tupai_tupai replied at 27-1-2016 10:56 AM
ayda jebat ni lepas break dgn ZA makin lawa n makin stylo

mmg diorg bercinta ke b4 ni..?

Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 11:45 AM | Show all posts
bukan deyols belakon skali ke gf aku dari neraka?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2016 11:46 AM | Show all posts
cantik dia dalam gambar di atas...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 11:49 AM | Show all posts
hmm bagi aku rasanya fathia lagi cantik kot..
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 11:57 AM | Show all posts
Ayda ni cute lah, jangan fall in love dengan pelakon.  
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 12:07 PM | Show all posts
tp dlm sesal separuh nyawa, derang mmg ngam pun hihih

tp kedadang dia ni nmpk cantik, kekadang nmpk tua .. kekadang nmpk comey ..

bertukar-tukar .. cam sesumpah plak heheheee
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 12:26 PM | Show all posts
comey jer ayda ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 12:28 PM | Show all posts
lately mcm suka kat dia..
walaupun dia gedik tapi dia x cepat melatah
and semakin lawa lepas patah hati dgn ZA

Keep it up girl!
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 12:33 PM | Show all posts
pasah sendat wannabe opssssss
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 12:45 PM From the mobile phone | Show all posts
I rse gosip merepek je ni...

Aiman ngn fathia tu mmg pernah break kan dlu..so dioeg pn x pin point kt sape2...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2016 01:05 PM | Show all posts
saje je la nak up nama, semorang break sbb diaa / haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 01:10 PM | Show all posts
tootii replied at 27-1-2016 12:07 PM
tp dlm sesal separuh nyawa, derang mmg ngam pun hihih

tp kedadang dia ni nmpk cantik, kekadang nm ...

aku rase camtu... kadang2 nmpk comey kadang2 nmpk kertu....

yg pasti dia ni murah rezeki gak.. byk je yg nak sponsor sheolls jd duta produk
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke 2 bulan lepas aiman merayu2 ke fathia jangan le belakon dgn produksi erma fatima (bergandingan dgn wemy bangla dlm beberapa drama berturut2 kt oversea).
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2016 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
sepitsiput replied at 27-1-2016 01:24 PM
Bukan ke 2 bulan lepas aiman merayu2 ke fathia jangan le belakon dgn produksi erma fatima (bergandin ...

Tringt gosip aiman jeles dgn remy... sbelum ni fathia pernah blakon dgn remy ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-11-2022 05:19 AM GMT+8 , Processed in 0.107698 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list