CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Pemakaian Misteri, Fynn Jamal Dituduh Pengikut Syiah

27-1-2016 12:06 PM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 30622| Komen: 247

Description: "Sebagai seorang wanita Islam, saya tidak akan sesekali mengamalkan fahaman yang bercanggah dengan hukum syarak,"
Oleh Adib Za

Fynn Jamal nampaknya meluahkan rasa tak puas hati kerana selalu dituduh dengan berbagai-bagai perkara yang disifatkannya sebagai tak berasas.


Menerusi Mstar Online Fynn berkata antara yang sukar diterimanya ialah dituduh sebagai pengikut Syiah gara-gara gemar berjubah hitam.

"Kalau di akaun Instagram saya, macam-macam tuduhan pelik yang dilemparkan pada saya.

"Sampaikan imej saya yang sering berjubah hitam pun menjadi isu kononnya saya adalah pengikut fahaman Syiah. Tuduhan itu memang mengarut.

(Sumber foto: Beritapremium)


"Sebagai seorang wanita Islam, saya tidak akan sesekali mengamalkan fahaman yang bercanggah dengan hukum syarak,"  katanya.

Buat para peminat di luar sana, kalau tak puas hati pun dengan seseorang itu, janganlah buat tuduhan melulu dan di luar batasan. - CARI Infonet


Baca selanjutnya: Mstar Online
14

Bagus
13

Marah
9

Terkejut
9

Sedih
8

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (61 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote merahrose 27-1-2016 11:03 AM
sapa tuduh dia baik ngaku..
Quote plasterhati 27-1-2016 11:05 AM
Aku agak benang ni nnti keluar api dari naga berapi..

hahaha
Quote crazecousa 27-1-2016 11:05 AM
boooooo.... fynn jamal x beh
Quote maxim 27-1-2016 11:07 AM
@awoks ur feveret
Quote kentel 27-1-2016 11:08 AM
jom rotib @jefri90 @fynnkakiblock
Quote kelibat 27-1-2016 11:10 AM
si spin ni tuduh diri sendiri ape..attention seeker btol..erkkk..
Quote Lorra2411 27-1-2016 11:13 AM
kahkahkah, syiah
Quote shernazz 27-1-2016 11:21 AM
masalahnya, ade ke orang tuduh dia syiah?
Quote leenali 27-1-2016 11:23 AM
So....? ni nk jual produk ke pasal jubah hitam?
Quote sofiazara 27-1-2016 11:27 AM
eii perasan
sapa tuduh dia tu
Quote silampumeja 27-1-2016 11:30 AM
rare sangatlah kan itam forever
Quote prettyuglybabe 27-1-2016 11:31 AM
ada ke yg tuduh dia syiah?
klu tuduh kepam tu aku percaya
Quote MellyNad 27-1-2016 11:35 AM
silampumeja replied at 27-1-2016 11:30 AM
rare sangatlah kan itam forever

tah apa2 tah kokpin ni.. hari tu iolls pakai tudung hitam pon dah kene tegur dgn bos.. dia ckp kalau asik pakai warna hitam nanti unsur negatif akan ada cth nampak xceria and xbersemangat lg pon akan nampak tua katenye....so kalau boleh pakai warna yg cerah2 je..hihhihi..
Quote MyNameIsIris 27-1-2016 11:36 AM
Juna tu dalam dunia dia sendiri sebab di beri ipad doplopatjam jah! Entah bila hagaknya dia charge bateri.
Quote khailya 27-1-2016 11:38 AM
mcm tak penah nmpk pun org ckp die syiah..
org kate die busukkk..kepam ade la..
awat die tak ckp org kate die busuk kepam je...
tak baik tipu tau kokpin
Quote de_ikea 27-1-2016 11:39 AM
Sekolah tak pergi. Ajar kat umah pon tak. Ingat cereal caliph tu ada saka ke, ttba juna tu boleh berubah.

Iols ramai kkawan anaknya autistic. Mmcm usaha dibuat. Pergi theraphy mmcm kaedah mcm cuba swimming, play with the sand, sekolah khas, join play group, kelas fakeh, main kuda. Ni takat main dgn bangchik, share sudu makan dgn bangcik je. Ingat ada magic ke???

Iols marah tol nk educate autistic mommies konon.
Quote piahsemah 27-1-2016 11:44 AM
de_ikea replied at 27-1-2016 11:39 AM
Sekolah tak pergi. Ajar kat umah pon tak. Ingat cereal caliph tu ada saka ke, ttba juna tu boleh ber ...

Bg cik tu saper,naper juna x p skolah.kan ada sek pend khas.c.gu2 yg terlatih
Quote caramellatte 27-1-2016 11:45 AM
Aku tak paham macam mana mak2 boleh percaya dengan caliph tu! Anak baru nak belajar explore dunia, disumbatnya dengan pil-konon-pandai. Cmon laaaaaa! Takkanlah tak boleh nampak pil tu just a pill? Nothing special la. Pasal jubah, ehhhh sapa panggil spin ni syiahhhh? tetiba je cakap kat wartawan cenggitu, konon bajet tak baik, orang dok ngata dia je, dia tak pernah ngata org. puiiii!
Quote silampumeja 27-1-2016 11:49 AM
MellyNad replied at 27-1-2016 03:35 AM
tah apa2 tah kokpin ni.. hari tu iolls pakai tudung hitam pon dah kene tegur dgn bos.. dia ckp kal ...

betol tu dulu zaman belajar dan duk asrama memanglah pakai tudung putih dan hitam je dibenarkan...  ni ada pilihan dan kemmpuan tak salah pon... tapi suke atikolah kokping... ko kan RARE!!! hanya satu kokping di dunia teda yang lain

OT jap. tips iols dapat kalu nak kelihatan lebih muda, kaler tudung ngan anak tdung jangan sama....
anda mampu mengubahnya


Lihat semua komen(247)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 06:39 AM GMT+8 , Processed in 0.073245 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top