CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Aeril Zafrel Pertimbang Pindah Ke Indonesia Demi Kerjaya

30-7-2015 10:55 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 9168| Komen: 38

Description: Demi mengembangkan sayap dalam bidang seni dan lakonan, aktor Aeril Zafrel tidak menolak untuk mempertimbangkan berpindah ke negara Indonesia.
Oleh Adib Za

Demi mengembangkan sayap dalam bidang seni dan lakonan, aktor Aeril Zafrel tidak menolak untuk mempertimbangkan berpindah ke negara Indonesia.


Memetik laporan portal Rotikaya, Aeril bakal terlibat dengan sebuah produksi di Indonesia pada akhir tahun ini dan apabila ditanya mengenai kemungkinan menetap di sana, Aeril mengatakan sememangnya ada perancangan itu jika ada rezeki.


(Sumber foto: Rotikaya)



“Insya-Allah pada hujung tahun ini saya akan ke Indonesia untuk berlakon di sana dalam filem berjudul ‘Sabda Kekasih’. Filem ini merupakan filem berunsurkan Islam dan ketuhanan”

“Perancangan untuk berpindah ke sana, insya-Allah sekiranya ada rezeki dan kalau mendapat tawaran. Saya ke sana untuk mengembangkan lagi bakat,” ujarnya menerusi portal berkenaan. - CARI Infonet

21

Bagus
25

Marah
18

Terkejut
19

Sedih
19

Lawak
15

Bosan

Friends Rank (117 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote cicicumel 29-7-2015 10:08 PM
yg makayam tu nama apa ek? i nmpk dia kt KLIA boarding hall bln lepas..tinggi orgnya...jalan bukan main dongak habis, dgn member dia ala2 skandal gitu,muka serius ala2 diva giler...lgsung x pndang org..tp ala2 lenggang jugeekk.... muka dia ada iras2 sape tu karl shafiq ke apa..yg masuk master chef tuh...
Quote maxim 29-7-2015 10:22 PM
Zulin aziz n shery tu pelawak? Oh my..

Sah2 la lg hambar kalau bg kt dorg berdua ni, even though i x tgk pn cite ape ni
Quote ajak_ajak 29-7-2015 10:47 PM
i x tgk
xda astro kt sini

tp i nk ajak atau jep
Quote mikimius 29-7-2015 11:05 PM
x kelaka lgsung tgk td..x tau tu cte utk bahan org ke x..sama je mimik muka dahlia
Quote weirdwaniey 29-7-2015 11:07 PM
Zulin aziz n sherry tu xkelakau pommmm..zulin aku boleh pi lagi la tp si sherry tu cam over ja
Quote BalasKomenBodoh 30-7-2015 12:17 AM
dah lama aku perhatikan TT ni..
Quote suterabiru123 30-7-2015 12:20 AM
#lawakhambar
Quote sepitsiput 30-7-2015 12:30 AM
#ThreadHambar jugek ke ?

Help me @beta_carotene veteren porem
Quote estrelle 30-7-2015 01:19 AM
hambar la jugak
Quote cikuduku 30-7-2015 01:26 AM
hambarrrrr
Quote pauliza 30-7-2015 02:26 AM
iols mula minat mamat ni lps tgk hidayahmu ramadan.aeril ni hensem tapi kdg2 bila berdialog dgr tak dengar je suara .
Quote imransulaiman 30-7-2015 02:44 AM
Kenapa benang ni macam kena merge komen?
Quote cicicumel 30-7-2015 07:35 AM
vavi sgt akak sepitsedut..merge thread hambar, edit ngan thread lain.
Quote sambaldurian 30-7-2015 08:32 AM
Bc psl aeril tetibe nama sherry ngan zulin muncul, apekah
Quote jargon 30-7-2015 08:40 AM
zulin tu mcm kepam je..dgn tudung cmtu..bju cmtu..gems lg..eeeuwww..muka dahla cm stacy
Quote LiveYourLife 30-7-2015 08:41 AM
Konpius sket asal ada nm zulin.. Btw xminat aeril ni..
Quote Orix 30-7-2015 09:04 AM
apesal sume ckp psal sherry n zulin ni ? motip ?
Quote lotionmilo 30-7-2015 09:28 AM
Hambar jer.  
Quote chinta89 30-7-2015 09:37 AM
CTER PSL AERIL.. TETIBA KUA PSL JULIN N SHERRY..

eh aku tercapslock pulakssss

Lihat semua komen(38)

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

13-8-2022 01:30 PM GMT+8 , Processed in 0.072021 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top