CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Najib Akui 2.6 Billion Ringgit Masuk Ke Akaun Peribadinya - Kata Muhyiddin

29-7-2015 09:48 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 53514| Komen: 542

Description: Menurut paparan video tersebut, Muhyiddin seakan-akan menyatakan dia pernah mempersoalkan Najib berhubung isu wang berjumlah 2.6 billion ringgit, dan Najib sendiri mengakui memang benar terdapat sejum ...

Oleh : TS Loo

sumber foto : https://lh3.googleusercontent.com/



Berdasarkan satu video pendek berdurasi kira-kira 53 saat yang dipetik daripada Malaysiakini menunjukkan, Timbalan Presiden UMNO, Tan Sri Muhyiddin Yassin yang sedang berbual dengan beberapa orang tetamu termasuk Menteri Besar Kedah, Datuk Mukhriz Mahathir dan bekas menteri, Tan Sri Kadir Sheikh Fadzir di kediamannya Selasa lalu.


Dalam perbincangan tersebut, Tan Sri Muhyiddin menyebut Datuk Seri Najib pernah mengakui kepadanya bahawa terdapat sejumlah wang jutaan ringgit dipindah ke akaun peribadi Datuk Seri Najib. 


Menurut paparan video tersebut, Muhyiddin seakan-akan menyatakan dia pernah mempersoalkan Najib berhubung isu wang berjumlah 2.6 billion ringgit, dan Najib sendiri mengakui memang benar terdapat sejumlah wang jutaan ringgit dimasukkan ke akaun peribadinya. 


Sumber berita : http://www.malaysiakini.com/news/306632




14

Bagus
26

Marah
16

Terkejut
6

Sedih
14

Lawak
20

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dino 29-7-2015 07:53 PM
babi punya najib.....
pakat doa semua slps solat.... semoga bala ni cepat berakhir.....
Quote primemova 29-7-2015 07:54 PM
Edited by primemova at 29-7-2015 07:59 PM

Bahabi punyer jibbon!!
Quote hanakikan 29-7-2015 07:54 PM
Sialllllll najib:
Quote scorpionkiki 29-7-2015 07:54 PM
dino replied at 29-7-2015 07:53 PM
babi punya najib.....
pakat doa semua slps solat.... semoga bala ni cepat berakhir.....

Kalau audio bg clear lagi.... tp ni kes hearsay kan....


Aku yg mengambil sikap factual waktu magrib ni
Quote chazey 29-7-2015 07:56 PM
OUCH!

Patut la tadi kensel sidang media live on tiwi.

Kaka.
Quote protonpersona 29-7-2015 07:56 PM
najib babi
Quote cap_ayam 29-7-2015 07:56 PM
Oh bebaik wak yidin.. Takut kena C* !!
Quote kemaruk 29-7-2015 07:58 PM
kalau bener duit masuk akaun najib dan digunakan untuk tujuan peribadi atau parti, bangkem pon akan caci maki najib...

tapi bangkem simpan dulu

nape la video dikerat bila muhyiddin nak cerita najib's excuse on why did the money deposited to his personal account
Quote imransulaiman 29-7-2015 07:58 PM
Yaaaaaaaaa Allah!



*ISA ada lagi ke? Semoga Wak Yidin dilindungi...
Quote zach2008 29-7-2015 07:58 PM
Edited by zach2008 at 29-7-2015 07:59 PM

Aku nak tengok komen cao umno je
Quote dandindon 29-7-2015 07:59 PM
errr persal tak tunjuk recording sampai habis? takut selective editing jerr nie
Quote scorpionkiki 29-7-2015 08:00 PM
Harap blogger apanama akan paste video lagi panjang....
Quote MissNigga 29-7-2015 08:01 PM
shilaker punya bijan ....
moga ko mereput kat dunia ni bijan .....
sialan punya manusia ....
Quote protonpersona 29-7-2015 08:02 PM
31 August...najib check mate..






Sumber: bilik kebal Bukit tak Aman
Quote haiku 29-7-2015 08:03 PM
Kena cari video panjang ni
Quote EJALTI 29-7-2015 08:06 PM
Jilaker punyer Bijan....termasuk la Nek Mah Bonsai Kemetot tuh.....

Rakyat marhein macam nak mampos keja carik rezki yg halal, bangsat2 nih senang2 jer menyamun duit rakyat marhein...
Quote monreyes 29-7-2015 08:06 PM
duit tu bagi pada Najib for what purpose pun xde mention.....
main cut depan belakang je....
dpt citer tgh2 then assume....

Quote v(T.T)v 29-7-2015 08:07 PM
Spt biasa, tangkap siapa yg rakam, bukan yg songlap.
Quote flying_cow 29-7-2015 08:07 PM
Jibby puaka!!

Menteri kabinet semua lemboo dah kena cucuk hidung.

Lihat semua komen(542)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 12:43 AM GMT+8 , Processed in 0.068776 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top