CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Ibu Pejabat PDRM Bukit Aman Terbakar

29-7-2015 08:56 PM| Diterbitkan: CARI-HBZ| Dilihat: 23020| Komen: 198

Description: Belum habis tentang isu rombakan kabinet yang mengejutkan rakyat, kini kita dikejutkan pula dengan satu berita gempar iaitu kebakaran bangunan...

Oleh : Dean BZ

Belum habis tentang isu rombakan kabinet yang mengejutkan rakyat, kini kita dikejutkan pula dengan satu berita gempar iaitu kebakaran bangunan lama Ibu Pejabat Polis DiRaja Malaysia, Bukit Aman.

Kebakaran dikatakan berlaku kira-kira jam 5.20 petang tadi. Kerja pemadaman api sedang giat dilakukan pihak Bomba.

Punca kebakaran dipercayai berpunca dari pantry di tingkat 9 atau 10. - CARI Infonet.




- Foto ihsan Bomba/ PDRM

20

Bagus
15

Marah
13

Terkejut
13

Sedih
7

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (82 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dino 29-7-2015 08:18 PM
dokumen apa yg diorg bakar plak nih ha.....
Quote AbukRokok 29-7-2015 08:19 PM


Quote dcruins 29-7-2015 08:21 PM
apa kes ni sampai nak bakar2 pulak? CIA nak bina menara kot tapi tak der tanah....
Quote primemova 29-7-2015 08:21 PM
Jibbon dan rosmah puaka punyer kerja!! pasti byk dokumen bukti yg terbakar...

Apa ke bangang menara PDRM pun boleh terbakar... Dan dan masa issue 1mdb
Quote tomatome 29-7-2015 08:21 PM
Ni tipu jela
Quote ekod79 29-7-2015 08:23 PM
main bako2 pulak dah.....
Quote fredbok87 29-7-2015 08:23 PM
hahaha... lepas satu...satu musibah... dugaan atas tangan2 jahat puak pemimpin....
Quote MissNigga 29-7-2015 08:23 PM
habis ler dokumen dokumen .. bukti bukti penyelewengan 1MDB musnah huhuhuhuh
sialan punya jibby
Quote mawarika 29-7-2015 08:24 PM
Malaysia mmg menggila!!!
Quote bungarose 29-7-2015 08:24 PM
tbakar teruk ker
Quote dcruins 29-7-2015 08:25 PM
kejap lagi keluar statement "ni semua salah Yidin...."
Quote yipun_78 29-7-2015 08:25 PM
tingkat 10 tu divison JSJ kan?
Quote Felycya 29-7-2015 08:26 PM
nampak permainan disitu.
Quote AbukRokok 29-7-2015 08:28 PM
sekali tengok mcm peristiwa 9/11 ...kebakaran di dua tingkat berasingan
Quote asyriqa 29-7-2015 08:28 PM
Betui ka nih...samting fishi sungguh la..
Quote ultra78 29-7-2015 08:29 PM
Kena pegi kedai kejap nak beli popcorn..
Quote tomatome 29-7-2015 08:32 PM
Eh betolla.. Adik aku cakap bangunan SB.. Hohoho apala dokumen yg nak dibakor tapi acah2 terrrbakar
Quote EJALTI 29-7-2015 08:33 PM
Habis la document 1MDB?
Quote ice_sky92 29-7-2015 08:35 PM
Sesuatu sangat...

Lihat semua komen(198)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 11:23 PM GMT+8 , Processed in 0.109056 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top