CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Pensyarah Bertemu Ajal Selepas Meludah

30-7-2015 11:34 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 8723| Komen: 47

Description: Seorang pensyarah yang sedang memandu ditemani isterinya dipercayai mati selepas pintu kereta tidak ditutup dengan rapat...
Oleh : Fyruz Hanna

Kota Bharu: Seorang pensyarah yang sedang memandu ditemani isterinya dipercayai mati selepas pintu kereta tidak ditutup dengan rapat.


Mangsa sebelum itu dikhabarkan meludah dengan membuka pintu, dan setelah itu tidak menutup pintu dengan rapat.

Isteri mangsa yang juga pensyarah di institusi pengajian tinggi terkejut dengan kejadian tersebut kerana mendapati pintu bahagian pemandu terbuka.

Mangsa dihantar ke Hospital Lati, pasir mas sebelum dirujuk ke Hospital Raja Permaisuri Zainab II namun disahkan meninggal dunia sebaik tiba di hospital.

Kes diklasifikasikan sebagai mati mengejut dan tiada unsur jenayah.


sumber:Hmetro
14

Bagus
13

Marah
22

Terkejut
12

Sedih
11

Lawak
10

Bosan

Friends Rank (82 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote MissNigga 30-7-2015 08:25 AM
inalillah .... dah ajal
Quote haryatie 30-7-2015 08:25 AM
Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un
kalau da ajal...
Quote haiku 30-7-2015 08:28 AM
Masanya telah sampai

Quote Vellfire 30-7-2015 08:31 AM
dah ajal...
Quote gaara_X 30-7-2015 08:45 AM
salam takziah dari ambo.....dah sampai masa tue.....
Quote nour2001 30-7-2015 08:47 AM
tak pakai seat belt ni...kalu pakai pintu terbukak pun tak jatuhnya..
Quote fifie_olin 30-7-2015 08:48 AM
dia x abis ttup pintu tu ke...
dia ckp nk tdo tu rupanya nk pegi selamanya
Quote highcastle 30-7-2015 08:51 AM
nour2001 replied at 30-7-2015 08:47 AM
tak pakai seat belt ni...kalu pakai pintu terbukak pun tak jatuhnya..

Baru den nak cakap.. dekat ke jauh mesti kena pakai.. Sikap kebanyakkan org kita tunggu ada road block baru nak pakai.........
Quote ultra78 30-7-2015 08:59 AM
Sesetengah orang ada tabiat meludah
Quote benzo33 30-7-2015 09:15 AM
Edited by benzo33 at 30-7-2015 09:22 AM
highcastle replied at 30-7-2015 08:51 AM
Baru den nak cakap.. dekat ke jauh mesti kena pakai.. Sikap kebanyakkan org kita tunggu ada road b ...

ada sumber menyatakan, mangsa ni sakit..on the way balik dari berubat..bukak seatbelt dan bukak pintu then nak meludah @ buang kahak...which is his wife pun tak sangka tindakan tu.mungkin sebab kereta sedang bergerak atau tgn tak kuat, pintu tak tutup dgn rapat.dan bila bdn lemah, dia tersandar badan kat pintu..lalu terjatuh keluar sebab pintu tak rapat.


apapun takziah untuk keluarga mangsa..
Quote munchkin 30-7-2015 09:18 AM
sapalah penulis berita ni. aku tak berapa paham berita kat atas. pantang betul aku orang meludah ni. anyway salam takziah.
Quote ultra78 30-7-2015 09:20 AM
munchkin replied at 30-7-2015 09:18 AM
sapalah penulis berita ni. aku tak berapa paham berita kat atas. pantang betul aku orang meludah ni. ...

Wartawan Harian Metro la katakan..

Suami buka pintu...
Suami tutup pintu...
Tiba-tiba suami terjatuh dan pintu terbuka

Susah nak hadam berita mcm ni
Quote abas8888 30-7-2015 09:22 AM
awat tak buka tingkap je?? jgn kata tingkap saga tu jem lak..kata pensyarah..repair je lah kalau rosak..kalau kereta baru, ada warranty.. apa2 pun..salam takziah buat keluarga arwah..
Quote munchkin 30-7-2015 09:24 AM
ultra78 replied at 30-7-2015 09:20 AM
Wartawan Harian Metro la katakan..

Suami buka pintu...

teruk betul berita laporan sekarang. nak kena baca banyak kali pastu imagine. editor tak buat kerja ke? hmmm
Quote nizamXF 30-7-2015 09:33 AM

Inna lillahi wa inna ilayhi raji'un

Quote reenz013 30-7-2015 09:41 AM
np meludah kene buka pintu
dh ajal
Quote Lorra2411 30-7-2015 09:44 AM
erm, dah ajal. takziah
Quote fahima80 30-7-2015 09:50 AM
benzo33 replied at 30-7-2015 09:15 AM
ada sumber menyatakan, mangsa ni sakit..on the way balik dari berubat..bukak seatbelt dan bukak pi ...

Ye, arwah dan wife kawan saya. Memang dia sakit. Dia baru balik dari umrah tak silap saya. Mcm kena batuk2, lelah. Masa dia bukak pintu nak meludah tu di persimpangan lampu isyarat. Keta tgh stop. Masa dia dia bukak seatbelt. Lepas tu mungkin bdan dia dah lemah sgt. Pintu tak rapat, sandar pada pintu dan terjatuh. Memang ni kes kemalangan. Sedih sgt rasa
Quote fahima80 30-7-2015 09:52 AM
abas8888 replied at 30-7-2015 09:22 AM
awat tak buka tingkap je?? jgn kata tingkap saga tu jem lak..kata pensyarah..repair je lah kalau ros ...

Arwah dan isteri tinggal di sabah. Mengajar di sabah. So mungkin kereta pinjam dari sedara mara. Diorang balik kampung kejap jek. Dah nak jadi cerita meninggal di kampung bukan di sabah.

Lihat semua komen(47)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 09:55 AM GMT+8 , Processed in 0.100230 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top