CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Uqasha Manja Lain Macam Tahap Kucing Parsi, Handle With Care Kamal" - Fizo

9-12-2021 06:31 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 15718| Komen: 125|Original author: LilRose

Description: Fizo Omar menerusi hantaran di Instagram meluahkan rasa gembira atas perkahwinan Kamal Adli yang dikenalinya sejak zaman Hero Remaja musim 2007/2008.
Fizo Omar menerusi hantaran di Instagram meluahkan rasa gembira atas perkahwinan Kamal Adli yang dikenalinya sejak zaman Hero Remaja musim 2007/2008.


Kredit foto: IG

Dalam pada mengucapkan tahniah kepada pasangan Kaman dan Uqasha Senrose itu, Fizo sempat mengimbau perjalanannya bersama Kamal meredah onak duri sebagai selebriti.


Kredit foto: IG


"Tahun 2007 sama2 Abe Joe Kamal masuk industri ni melalui platform @pencarianheroremaja. Aku ingat lagi masa tu dua-dua tengah struggle.Aku pula baru habis belajar UiTM dan sambung main bola dan Kamal tengah belajar lagi.

"Dulu kita orang tak ada duit beb! Nak beli baju untuk photoshoot memang tak ada bajet la. So mix n match la apa yang ada. Aku pakai baju kau dan kau pakai seluar aku. Haa macam itulah lebih kurang!" ujarnya.


Kredit foto: IG

Fizo juga mengajak Kamal supaya kerap pulang ke kampung sebelah Uqasha di Kelantan dan sempat berseloroh mengusik kedua-dua mempelai itu.

"Aku tahu @uqashasenrose2 tu manja dia lain macam tahap kucing parsi tau… Hahhahaha. So all da best to u bro.

"Pesanan dari sahabat kau ni.. HANDLE WITH CARE…ONCE BROKEN… KO TIDO LUAR!" usiknya.


Kredit foto: IG

Amboi, macam kucing parsi eh? Macam mana tu? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote dudaberhias 9-12-2021 06:40 PM
Sukses apanya kalau sekadar jadi bewok menumpang bekas bini punya reta

Baik la si kamal idolakan orang lain, just bukan si penjual air liur basi ni.

Bisnes heols semua terkambuih.

Burger terkambuih
Restoran terkambuih
Jual air liur basi modal rendah pun terkambuih.

Now sewa atv tu pun tunggu masa je venture dengan dr hannan katanya.

Akak tengah hirup2 kucate sambil kutip bunga telang nak buat nasi kerabu je ni dik
Quote KirazMevsimi 9-12-2021 06:44 PM
wowww tau si fizo tahap kemanjaan uqasha level macam mana hahahahaha miau miau kucing parsi
Quote TerataiMelur02 9-12-2021 06:55 PM
Nampak igs c pijo bininya suruh maryam pilih pijo tukarkan pampers
Quote Normabaru 9-12-2021 06:58 PM
bila seorang bekas ex duda komen bini org lain secara open...wtfffff
Quote Thunderclouds 9-12-2021 07:03 PM
Hg usap2 dia mngiau ka??
Quote awanearisu 9-12-2021 07:10 PM
Suka hati je nak samakan isteri orang dengan kucing.
Quote Perawankota 9-12-2021 07:13 PM
Bila cakap mcm kucing parsi, teringat lak baca kt benang mana tah yg forummer ckp, dorg selalu check in before PKP, pastu sejenis yg bising2.. Adoilahhhh
Quote bankerpencen 9-12-2021 07:14 PM
Weird thing to say about a friend’s wife…. Ke sebab separuh industri tu tau betapa “manjanya” ungka?
Quote krustykrab 9-12-2021 07:14 PM
Gelinye jantan lain citer pasal manja bini
Quote lilcountess 9-12-2021 07:16 PM
Normabaru replied at 9-12-2021 06:58 PM
bila seorang bekas ex duda komen bini org lain secara open...wtfffff

agaknya pernah ada hati nak try kot, tp yg dikata kucing parsi tu tak layan. kamal tu tak adalah susah sengkek mcm dia, ayah pun dato. walaupun dato gomen, byk harta, byk tanah juga dengarnya
Quote Normabaru 9-12-2021 07:20 PM
Perawankota replied at 9-12-2021 09:13 PM
Bila cakap mcm kucing parsi, teringat lak baca kt benang mana tah yg forummer ckp, dorg selalu check ...

dorg here u mean abe jo n ungka sskjp ni ke

or in pluralism general statement jah
Quote Normabaru 9-12-2021 07:23 PM
lilcountess replied at 9-12-2021 09:16 PM
agaknya pernah ada hati nak try kot, tp yg dikata kucing parsi tu tak layan. kamal tu tak adalah s ...

hmmm

ntah la..the audacity tu...

so awkward n wrong at all level kot

esp bila involved bed activitiessssss

DM xreti ke cmne...nasib kamaldeli subtle je reply sinis akan jadi best husband ever.lols

note:
ko tu hampir muflis,ade hati nk sama levelkan org lain dgn diri ko yg kaki kikis duit binik.pfft
Quote pinksarah 9-12-2021 07:26 PM
dudaberhias replied at 9-12-2021 10:40 AM
Sukses apanya kalau sekadar jadi bewok menumpang bekas bini punya reta

Baik la si kamal idolakan ...

sedap ke kucate tu, sis?

ada harapan berkambus di belakang rumah tak?


Quote Normabaru 9-12-2021 07:26 PM
btw abe jo 84..kamaldeli ni 85 klu xsilap..tpnmpk kamaldeli ni so kepam…untungla dpt makcik cantik although recycle n wreck..kohkoh
Quote hidet 9-12-2021 07:37 PM
krustykrab replied at 9-12-2021 07:14 PM
Gelinye jantan lain citer pasal manja bini

Kannnn..xsesuaiii...tapi dah sama sama sskjp..lantak laa
Quote Fly_over 9-12-2021 07:48 PM
jijik siak laki org cakap pasal bini org mcm kucing parsi…
Quote hyie 9-12-2021 07:54 PM
TerataiMelur02 replied at 9-12-2021 06:55 PM
Nampak igs c pijo bininya suruh maryam pilih pijo tukarkan pampers

so, pastu pijo tukarkan pampers dia ke tak?
Quote cmf_premierleag 9-12-2021 08:20 PM
Manja? Lebih kpd mengada ngada and kene berpaut pd lelaki utk survive
Quote codenamedream 9-12-2021 08:21 PM
Bini Abe Jo mcm kucing apa pulak. Sphynx Ka?

Lihat semua komen(125)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 09:38 AM GMT+8 , Processed in 0.100470 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top