CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 12133|Reply: 125

"Uqasha Manja Lain Macam Tahap Kucing Parsi, Handle With Care Kamal" - Fizo

  [Copy link]
Post time 9-12-2021 06:32 PM | Show all posts |Read mode
Fizo Omar menerusi hantaran di Instagram meluahkan rasa gembira atas perkahwinan Kamal Adli yang dikenalinya sejak zaman Hero Remaja musim 2007/2008.




Kredit foto: IG




Dalam pada mengucapkan tahniah kepada pasangan Kaman dan Uqasha Senrose itu, Fizo sempat mengimbau perjalanannya bersama Kamal meredah onak duri sebagai selebriti.




Kredit foto: IG



"Tahun 2007 sama2 Abe Joe Kamal masuk industri ni melalui platform @pencarianheroremaja. Aku ingat lagi masa tu dua-dua tengah struggle.Aku pula baru habis belajar UiTM dan sambung main bola dan Kamal tengah belajar lagi.

"Dulu kita orang tak ada duit beb! Nak beli baju untuk photoshoot memang tak ada bajet la. So mix n match la apa yang ada. Aku pakai baju kau dan kau pakai seluar aku. Haa macam itulah lebih kurang!" ujarnya.




Kredit foto: IG





Fizo juga mengajak Kamal supaya kerap pulang ke kampung sebelah Uqasha di Kelantan dan sempat berseloroh mengusik kedua-dua mempelai itu.

"Aku tahu @uqashasenrose2 tu manja dia lain macam tahap kucing parsi tau… Hahhahaha. So all da best to u bro.

"esanan dari sahabat kau ni.. HANDLE WITH CARE…ONCE BROKEN… KO TIDO LUAR!" usiknya.




Kredit foto: IG




Amboi, macam kucing parsi eh? Macam mana tu? - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Sukses apanya kalau sekadar jadi bewok menumpang bekas bini punya reta

Baik la si kamal idolakan orang lain, just bukan si penjual air liur basi ni.

Bisnes heols semua terkambuih.

Burger terkambuih
Restoran terkambuih
Jual air liur basi modal rendah pun terkambuih.

Now sewa atv tu pun tunggu masa je venture dengan dr hannan katanya.

Akak tengah hirup2 kucate sambil kutip bunga telang nak buat nasi kerabu je ni dik
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
wowww tau si fizo tahap kemanjaan uqasha level macam mana hahahahaha miau miau kucing parsi
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Nampak igs c pijo bininya suruh maryam pilih pijo tukarkan pampers
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 06:58 PM | Show all posts
bila seorang bekas ex duda komen bini org lain secara open...wtfffff
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:03 PM | Show all posts
Hg usap2 dia mngiau ka??
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Suka hati je nak samakan isteri orang dengan kucing.
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila cakap mcm kucing parsi, teringat lak baca kt benang mana tah yg forummer ckp, dorg selalu check in before PKP, pastu sejenis yg bising2.. Adoilahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Weird thing to say about a friend’s wife…. Ke sebab separuh industri tu tau betapa “manjanya” ungka?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Gelinye jantan lain citer pasal manja bini
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 9-12-2021 06:58 PM
bila seorang bekas ex duda komen bini org lain secara open...wtfffff

agaknya pernah ada hati nak try kot, tp yg dikata kucing parsi tu tak layan. kamal tu tak adalah susah sengkek mcm dia, ayah pun dato. walaupun dato gomen, byk harta, byk tanah juga dengarnya
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:20 PM | Show all posts
Perawankota replied at 9-12-2021 09:13 PM
Bila cakap mcm kucing parsi, teringat lak baca kt benang mana tah yg forummer ckp, dorg selalu check ...

dorg here u mean abe jo n ungka sskjp ni ke

or in pluralism general statement jah
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:23 PM | Show all posts
lilcountess replied at 9-12-2021 09:16 PM
agaknya pernah ada hati nak try kot, tp yg dikata kucing parsi tu tak layan. kamal tu tak adalah s ...

hmmm

ntah la..the audacity tu...

so awkward n wrong at all level kot

esp bila involved bed activitiessssss

DM xreti ke cmne...nasib kamaldeli subtle je reply sinis akan jadi best husband ever.lols

note:
ko tu hampir muflis,ade hati nk sama levelkan org lain dgn diri ko yg kaki kikis duit binik.pfft
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:26 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 9-12-2021 10:40 AM
Sukses apanya kalau sekadar jadi bewok menumpang bekas bini punya reta

Baik la si kamal idolakan ...

sedap ke kucate tu, sis?

ada harapan berkambus di belakang rumah tak?


Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:26 PM | Show all posts
btw abe jo 84..kamaldeli ni 85 klu xsilap..tpnmpk kamaldeli ni so kepam…untungla dpt makcik cantik although recycle n wreck..kohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 9-12-2021 07:14 PM
Gelinye jantan lain citer pasal manja bini

Kannnn..xsesuaiii...tapi dah sama sama sskjp..lantak laa
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
jijik siak laki org cakap pasal bini org mcm kucing parsi…
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 07:54 PM | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 9-12-2021 06:55 PM
Nampak igs c pijo bininya suruh maryam pilih pijo tukarkan pampers

so, pastu pijo tukarkan pampers dia ke tak?
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Manja? Lebih kpd mengada ngada and kene berpaut pd lelaki utk survive
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2021 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini Abe Jo mcm kucing apa pulak. Sphynx Ka?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic
Happy New Year 2022 Warga CARI!
XimHappy New Year 2022 Warga CARI!
Views : 863 Replies : 93
Pian Cecupak meninggal dunia
annadonnaPian Cecupak meninggal dunia
Views : 5022 Replies : 86
Kuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
PulutSambalKuin Kepam Giat Mengepam Di LA V61
Views : 57557 Replies : 1909
TV show dan Movie Best di Netflix
NaatashaTV show dan Movie Best di Netflix
Views : 52513 Replies : 367
Dato Seri Mahadi 34 tahun
akumakDato Seri Mahadi 34 tahun
Views : 81567 Replies : 120
Netizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
ToungeSoupNetizan Marah DSV Gelar Anuar Zain ....
Views : 6791 Replies : 122
Bapa Danush cakap berpisah sementara bukan cerai : Selepas 18 tahun hidup bersama, akhirnya berpisah sementara? Ex menantu Rajinikanth
ZaienBapa Danush cakap berpisah sementara buk
Views : 1883 Replies : 46
AKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF, AMELIA HENDERSON]
eddlisa_uyukAKASIA : KISAH CINTA KITA [AEDY ASHRAF,
Views : 7248 Replies : 74
Koleksi Foto : Bunga v2
tariKoleksi Foto : Bunga v2
Views : 50051 Replies : 1158
Lagu cina
namemysoulLagu cina
Views : 313 Replies : 31



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 04:20 AM GMT+8 , Processed in 0.087213 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list