CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Kena Ada Kereta Hebat, Wanita Ini Takkan Bercinta Dengan Lelaki Miskin

15-11-2021 01:49 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2719| Komen: 42

Description: Setiap wanita pastinya mengimpikan lelaki yang sesuai untuk menjadi pasangan hidup mereka.
Setiap wanita pastinya mengimpikan lelaki yang sesuai untuk menjadi pasangan hidup mereka.

Begitu juga dengan Danii Banks dari Los Angeles, Amerika Syarikat (AS) yang memiliki citarasa tinggi dalam mencari teman lelaki.


Kredit foto: IG Danii

Dia yang memiliki 11 buah kereta mewah akui enggan bercinta dengan lelaki yang miskin dan tidak setaraf dengannya.

"Saya suka kereta mewah. Kereta yang dipandu menceritakan tentang seseorang itu.

"Lelaki yang nak bercinta dengan saya perlu ada kereta yang hebat.


"Saya tak pernah bercinta dengan lelaki yang memiliki kereta biasa-biasa sahaja," ujar wanita itu.

Namun dedah Danii, dia kini sudah tidak 'available' kerana sedang hangat bercinta dengna seorang jejaka.



Dalam pada itu, Danii yang juga pengumpul kereta Rolls Royce dan Lamborghini turut menawarkan khidmat sewa kenderaan.

"Saya tahu tak semua mampu membeli kereta impian. Jadi saya buka bisnes untuk orang ramai sewa kereta saya," ujarnya lagi. 


Sumber: mStar

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote makadek 15-11-2021 02:55 PM
Mcm plkon porn je
Quote sharlenetexas 15-11-2021 03:22 PM
Heshe operate ke bontot? Nmpk mcm tranny.

Quote tikusmontok 15-11-2021 03:30 PM
makadek replied at 15-11-2021 02:55 PM
Mcm plkon porn je

Kannn dah kaya raya perlu ke mancing mcm tu?
Quote musangbodoh 15-11-2021 03:31 PM
jiran aku ader alza rim 17...boleh try kot
Quote sukacactus 15-11-2021 03:39 PM
Okay, semoga berbahagia lah
Tp body ko pelik & pelesu sgt dek!
Quote Jitu 15-11-2021 03:55 PM
tak selera aku tengok body dia mcm pelik je

lol tak heran pun byk lagi pompuan lain yg lawa2 yg tak kisah pun pasal kereta
Quote babelina 15-11-2021 04:13 PM
body n teks operate sure x bole nk ganas2.. takut bebelon pecah..
Quote dani-rox 15-11-2021 04:21 PM
dani memang nama pelakon porn ekk... menyesal ai tak fikir panjang masa register porem dulu

btw badan minah ni mcm patung Ishtar, fertility goddess. mungkin kita dah kembali ke beauty standard Mesopotamia
Quote becir 15-11-2021 04:29 PM
dani-rox replied at 15-11-2021 04:21 PM
dani memang nama pelakon porn ekk... menyesal ai tak fikir panjang masa register porem dulu  : ...

Zaman kanak2 dulu tak penah nampak booty camni..so I rasa zaman Cleopatra pun mustahil bontot melebar melampau gitu
Quote becir 15-11-2021 04:30 PM
dani-rox replied at 15-11-2021 04:21 PM
dani memang nama pelakon porn ekk... menyesal ai tak fikir panjang masa register porem dulu  : ...

Anyway ingatkan Dani Rox ni penyanyi Brits zaman 80s lol
Quote dani-rox 15-11-2021 04:46 PM
becir replied at 15-11-2021 04:29 PM
Zaman kanak2 dulu tak penah nampak booty camni..so I rasa zaman Cleopatra pun mustahil bontot mele ...

kena ingat sis, yg mencipta dewa dewi nih org jantan - semestinya ikut kecantikan dan kesempurnaan yg ideal di mata mereka. ai syak dia org masturbate sekali dgn patung dewi mereka hahaha anyhoo pernah dengar tak dewa kesuburan Greek bernama Priapus. Cer gugel...
Quote dani-rox 15-11-2021 04:47 PM
becir replied at 15-11-2021 04:30 PM
Anyway ingatkan Dani Rox ni penyanyi Brits zaman 80s lol

pun boleh hahaha tp nama kat porem nih sain mati - tingin nak tukar nama lain pulak.
Quote green~tea 15-11-2021 04:51 PM
Apsal body dia pelik gitu..  
Quote capiloton 15-11-2021 05:04 PM
so fecking what?


[youtube]r8rlzDD76lE[/youtube]
Quote grouper 15-11-2021 05:06 PM
Ingat org msia...puiii
Quote missus_meow 15-11-2021 05:52 PM
body cam kim k ...
Quote stingerbreeze 15-11-2021 05:58 PM
green~tea replied at 15-11-2021 04:51 PM
Apsal body dia pelik gitu..

Kalo gigi besar, Jongang,bibir sumbing  dlm kategori pelik or camna eh?


Kahkahkahkahkahkah
Quote matchstick 15-11-2021 06:01 PM
Takkan nak pakai bikini n pose ngangkang gitu dpt kereta mybi..sesuai la heshe demand kereta mahal
Quote kucim 15-11-2021 08:44 PM
Asal kau bahagia jika itu definisi kebahagiaan kau

Lihat semua komen(42)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2022 03:38 AM GMT+8 , Processed in 0.082901 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top