CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Remaja Di Rogol Teman Lelaki Baru Di Kenali Melalui Wechat

2-3-2015 05:14 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 11869| Komen: 40

Description: Dalam Kejadian Itu, Mangsa Berusia 14 Tahun Yang Baru Berkenalan Dengan Teman Lelakinya Sejak Dua Bulan Lalu Melalui Aplikasi Wechat Dirogol Di Sebuah Bilik Kosong Di Pasar Raya Terbabit.
Remaja Di Rogol Teman Lelaki Baru Di Kenali Melalui Wechat

Gambar hiasan


KOTA BHARU - Seorang remaja perempuan menjadi mangsa kerakusan lelaki hidung belang dalam kejadian rogol di sebuah pasar raya Rabu lalu.

Dalam kejadian itu, mangsa berusia 14 tahun yang baru berkenalan dengan teman lelakinya sejak dua bulan lalu melalui aplikasi Wechat dirogol di sebuah bilik kosong di pasar raya terbabit.

Ketua Polis Daerah Kota Bharu Asisten Komisioner Rohaimi Md Isa mengesahkan menerima laporan kejadian.

Menurutnya, remaja berkenaan bersetuju untuk bertemu teman lelakinya di sebuah pasar raya selepas waktu sekolah.

“Remaja perempuan itu pada mulanya ditemani dua rakan perempuan namun mereka meninggalkan dia bersama teman lelakinya itu.

"Suspek kemudian bertindak menarik mangsa dalam bilik kosong pasar raya terbabit dan menyebabkan mangsa tidak dapat lawan memandangkan teman lelakinya itu mengunci pintu,” katanya.

Akibat kejadian itu mangsa bergaduh dengan teman lelakinya pada Jumaat lalu dan lelaki itu mengugut untuk menyebarkan gambar mangsa yang tidak berpakaian.

“Takut dengan tindakan lelaki itu, mangsa terus menceritakan hal itu kepada ibu saudaranya dan cerita itu disampaikan kepada ibu dan ayah mangsa.

“Dalam kes ini, kita berjaya menahan suspek pada Jumaat lalu dan dia menjalani tahanan reman sehingga 5 Februari ini," katanya.

4

Bagus
6

Marah
5

Terkejut
3

Sedih
3

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (24 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote hongang1234 2-3-2015 12:47 PM
Quote sekel 2-3-2015 12:48 PM
mesti citer lucah jer masa ber we chat  
Quote chinta89 2-3-2015 12:52 PM
bgaduh dengan lelaki tu hari jumaat?

kena sedap2 dalam bilik berkunci hari rabu?

apesal tak report polis hari rabu terus??

something fishy la, jumpa kat pasaraya lps tu buat projek 'dalam paksa'.. takkan ko xleh jerit mintak pertolongan, pasar raya kot bukan kena heret masuk rumah kosong tak berpenghuni.
Quote Innrukia 2-3-2015 12:54 PM
rogol statutori kah ini
Quote cmf_herrhughie 2-3-2015 12:56 PM
Pasar raya pun jadi? Rela atau dipaksa?
Quote miabebe 2-3-2015 12:59 PM
Kt pasaraya LA adventures
Quote Lorra2411 2-3-2015 01:01 PM
Quote Felycya 2-3-2015 01:02 PM
Kerana Terpaksa Aku Relakan.

Quote prizadane 2-3-2015 01:04 PM
boring! cerita kenal wechat pastu kena rogol.
Quote maharani_gebu 2-3-2015 01:15 PM
pasaraya mna yg de blik kosong ek? yg senang2 customer leh msuk? ke dia mksudkn fitting room?
Quote Toppaz 2-3-2015 01:20 PM
Iye ke rogol? dah gaduh2 baru nak bt laporan pulis, msa sedap2 xda pula laporan. Yg fishy sgt  npa ppuan tu tak jerit minta tolong.. kn pasaraya.
Quote nikaido 2-3-2015 01:20 PM
Dikira rogol sebab bwh umur. Buat laporan lewat sb kena ugut masa bergaduh
Quote BlueEagle 2-3-2015 01:35 PM
bawah umur tapi 'pandai' mcm orang dewasa....

aku rasa kes ni mulanya suka sama suka pastu budak tu timbul rasa takut...yang laki tu mintak servis lagik tuh...tu wat gaduh tu...
Quote bellaa 2-3-2015 01:40 PM
budak sekolah tambah2 time balik bau kepam kot..

camna balak dia boleh tahan bau time bersontot
Quote itik_kuning 2-3-2015 02:27 PM
rogol sebab kes bawah umur la tu. padahal sama2 nak kalau dah cekpit tu berair je masa dating.
Quote amon_79 2-3-2015 02:52 PM
ok...next stori please...
Quote Mr.Virus 2-3-2015 03:04 PM
lenkali time ngesex jgn bwk talipon ke kamera ke..kn sng nk mintak putus gituh





Quote EJALTI 2-3-2015 03:07 PM
chinta89 replied at 2-3-2015 12:52 PM
bgaduh dengan lelaki tu hari jumaat?

kena sedap2 dalam bilik berkunci hari rabu?

Nampak sgt bersenggama suka sama suka uols.......
Dah bersedapan, then gaduh.....then claimed di rogol.....

Dua2 jantan & pompuan tuh memnag bodoh bertingkek?...
Quote funnyTONE 2-3-2015 03:14 PM
dia belajar dr media tu... dh 2 ari, baru wat laopran kena rogol sbb tak rela

Lihat semua komen(40)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 11:38 PM GMT+8 , Processed in 0.067909 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top