CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Hot Topic Lihat artikel

Dirogol Kenalan Wechat

15-4-2014 11:32 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 16106| Komen: 81

Description: Dalam Kejadian Kira-Kira Jam 7.30 Malam Itu, Suspek Berusia Lewat 20-An Memberi Alasan Dan Memujuk Mangsa Kononnya Mahu Dibawa Pulang Ke Rumah Untuk Dipertemukan Dengan Ahli Keluarganya.

Gambar hiasan


Kuala Lumpur: Seorang remaja perempuan berusia 18 tahun diperdaya kononnya mahu dibawa berkenalan dengan bakal keluarga mentua sebelum dirogol teman lelakinya di sebuah pangsapuri di Pandan Indah di sini, kelmarin.

Dalam kejadian kira-kira jam 7.30 malam itu, suspek berusia lewat 20-an memberi alasan dan memujuk mangsa kononnya mahu dibawa pulang ke rumah untuk dipertemukan dengan ahli keluarganya.

Menurut sumber, mangsa dikatakan baru berkenalan dengan suspek sejak tiga minggu lalu melalui media sosial ‘WeeChat’ sebelum membuat temu janji.

“Mangsa yang tidak mengesyaki apa-apa kemudiannya bertemu dengan lelaki terbabit berhampiran kawasan perumahannya di Serdang, Selangor.

“Mereka kemudian berbual seketika sebelum suspek mengajak mangsa pulang ke rumahnya dengan alasan untuk diperkenalkan kepada ibu bapa,” katanya.

Katanya, mangsa yang teruja dengan dakwaan itu bersetuju mengikut teman lelaki baru dikenalinya itu.

Sumber itu berkata, mangsa yang tiba ke rumah suspek bagaimanapun terkejut apabila mendapati rumah itu tidak berpenghuni sebelum meminta supaya dihantar pulang.

“Bagaimanapun, suspek menarik tangan mangsa masuk ke dalam biliknya sebelum merogol remaja itu Mangsa cuba melawan dari diperkosa namun dipukul berulang kali oleh suspek.

“Suspek kemudian menghantar mangsa pulang ke rumah selepas merogol mangsa,” katanya.

Susulan itu, mangsa tampil membuat laporan di Balai Polis Pandan Indah di sini, berhubung kejadian itu.

“Usaha mengesan suspek sedang giat dijalankan dan pihak polis yakin lelaki terbabit akan ditahan dalam masa terdekat,” katanya.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Ampang Asisten Komisioner Khairuldin Saad ketika dihubungi mengesahkan menerima laporan berhubung kejadian berkenaan.

12

Bagus
7

Marah
6

Terkejut
12

Sedih
11

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (57 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote AbukRokok 14-4-2014 08:14 AM
senang senang je dorang dpt melalui wechat....aku punya weechat haram semua sombong sombong...PUIHHHHH!!!
Quote anony-mous 14-4-2014 08:15 AM
We chat lg.. Aku rasa klau dah byk sgt kes mcm ni, ptut haram kn je kot.. Btambah2 lak maksiat jd nye
Quote haryatie 14-4-2014 08:42 AM
jiran sebelah rumah yg nampak hari2/saudara mara pun blum tentu baik..
ni baru kenal mcm tu...mmg ramai yg mencurigakan..
yg baik2 da byk pupus...
Quote cicikaembong 14-4-2014 08:42 AM
Jap2. Weechat ngn wechat tu lain2 atau sama?konpius aku
Quote TuntungReturn 14-4-2014 08:48 AM
aku test wechat suma budak2..janda tak da ka?lol
Quote xpdckelate 14-4-2014 08:50 AM
apa barang baru kenal main ikut2
Quote nebulagazer 14-4-2014 08:52 AM
Abih generasi sekrg...tatau la aku akndtg..btol la kiamata da makin dekat...
Quote PulutDereyan 14-4-2014 08:52 AM
AbukRokok posted on 14-4-2014 08:14 AM
senang senang je dorang dpt melalui wechat....aku punya weechat haram semua sombong sombong...PUIHHH ...

hahahahaha... boh pic yg tak mengiurkan kot..
ni misti asik look around je ni..

Quote PulutDereyan 14-4-2014 08:55 AM
aku pernah 2x look around.. sekoq aku xrasa nk tgur..
suma budak2 sekolah ja.. muka keadik-adikkan sgt..
Quote tongkatwaran75 14-4-2014 09:29 AM
takde yg nak kata ;
pelajar pompuan nie mesti tak cantik?
Quote twins 14-4-2014 09:41 AM
hisshhhh... baru kenal 3 minggu kat wechat jer pun... takkan la dah nak kenalkan pada keluarga.. takkan hoping nak kawin dah kottt... biar la logik sikit....
Quote prettyuglybabe 14-4-2014 09:43 AM
kasihan..

Quote intriQue 14-4-2014 09:44 AM
Sgt keji tektik yg digunakan si perogol
Quote annehuda 14-4-2014 09:44 AM
twins posted on 14-4-2014 09:41 AM
hisshhhh... baru kenal 3 minggu kat wechat jer pun... takkan la dah nak kenalkan pada keluarga.. tak ...

logik jah. esp bg yg berangan nk bercinta selepas kawen. tu yg gigih kenal 3 minggu pun happy jah bile diajak jumpe family.

Quote tongkatwaran75 14-4-2014 09:48 AM


Dikehendaki ahli keluarga.. kerana dipercayai tlh membawa ank perempuan shgga xblik rumah..lokasi terakhir setapak... laporan polis tlh dibuat..
sila hubungi 0179916440

info & pic ~ ulul azmi agen dtr
Quote axl_bach 14-4-2014 09:49 AM
tongkatwaran75 posted on 14-4-2014 09:29 AM
takde yg nak kata ;
pelajar pompuan nie mesti tak cantik?

Pompuan baik untuk lelaki baik.....

Quote solstice 14-4-2014 09:54 AM
AbukRokok posted on 14-4-2014 08:14 AM
senang senang je dorang dpt melalui wechat....aku punya weechat haram semua sombong sombong...PUIHHH ...

Sbb hang x hensen
Cuba kalau muka hensen
Kenal satu hari dah merenyam nak ikut hang balik rumah

Quote solstice 14-4-2014 09:57 AM
Dengar nak bawak balik jumpa mentua terus bergetar apam
Baru kenal 3 minggu je pun
Ikut wechat
Nampak sangat pompuan jenis mana kau ni dik
Rasain

Kau x nak bawak jantan tu jumpa mak pak kau dulu ke mintak izin?
Quote pakweneelofa 14-4-2014 09:58 AM
tongkatwaran75 posted on 14-4-2014 09:48 AM
Dikehendaki ahli keluarga.. kerana dipercayai tlh membawa ank perempuan shgga xblik rumah..lokas ...

ini ke budak jantan tu...jom liwat budak ni ramai2..spesis2 punai kecik ni kasi kat jonlabu ja

Lihat semua komen(81)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 08:47 PM GMT+8 , Processed in 0.056991 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top