CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Gadis 14 Dirogol Bergilir-Gilir Oleh Kenalan Wechat

11-8-2014 09:55 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 33571| Komen: 125

Description: Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Terengganu Asisten Komisioner Wan Abd Aziz Wan Hamzah Berkata, Pada Mulanya Mangsa Tidak Membuat Laporan Polis Kerana Bimbang Keselamatannya.
Kuala Terengganu: Terpedaya dengan ayat manis melalui aplikasi WeChat menyebabkan seorang remaja perempuan dirogol bergilir-gilir teman lelaki yang baru dikenali serta tiga lelaki lain di sebuah rumah di Kampung Gong Pauh, Chukai di sini, awal Julai lalu.

Mangsa berusia 14 tahun dikatakan baru berkenalan dengan suspek berusia 22 tahun sebelum mengatur temu janji.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Terengganu Asisten Komisioner Wan Abd Aziz Wan Hamzah berkata, pada mulanya  mangsa tidak membuat laporan polis kerana bimbang keselamatannya.

Gambar hiasan


“Mangsa  akhirnya membuat laporan selepas dirogol buat kali kedua pada 4 Ogos lalu.   mangsa enggan  mangsa keluar bersama teman lelakinya kira-kira jam 3.30 petang sebelum dibawa ke sebuah rumah.

Menurutnya, mangsa bagaimanapun terkejut apabila terdapat tiga lelaki lain sebelum dirogol bergilir-gilir.

Wan Abd Aziz berkata, mangsa dihantar pulang malam hari sama oleh suspek.   “Suspek kemudian cuba untuk menyentuh mangsa namun mangsa merayu supaya dihantar pulang ke rumah.   “Mangsa cuba menjerit tetapi suspek bertindak menutup mulut mangsa sebelum merogol remaja itu,” katanya.

Wan Abd Aziz berkata, mangsa kemudian dirogol bergilir-gilir oleh tiga lagi rakan kepada teman lelakinya itu.

Katanya, suspek tanpa rasa bersalah kemudian menghantar mangsa pulang ke rumah kira-kira jam 7 malam hari sama.

“Pada mulanya mangsa tidak membuat sebarang laporan polis kerana bimbang keselamatannya. Namun mangsa akhirnya datang ke balai polis untuk membuat laporan selepas dirogol buat kali kedua pada 4 Ogos lalu.

“Susulan laporan itu,   polis menahan suspek yang kini ditahan reman selama tujuh hari sehingga Ahad depan.

“Selain itu polis turut memburu tiga lagi rakan suspek yang dipercayai turut terbabit dalam kejadian ini,” katanya.

9

Bagus
24

Marah
19

Terkejut
14

Sedih
13

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (93 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Santeira 11-8-2014 07:37 AM
jantan melayu sunni merogol budak bawah umo, bagai aur dgn tebing.
Quote GhostWalking 11-8-2014 07:39 AM
Santeira posted on 10-8-2014 11:37 PM
jantan melayu sunni merogol budak bawah umo, bagai aur dgn tebing.

Budak umur 14 tahun pun di balun
Quote protonpersona 11-8-2014 07:40 AM
Gatal buuureeet
Quote Lina66 11-8-2014 07:41 AM
Santeira posted on 11-8-2014 09:37 AM
jantan melayu sunni merogol budak bawah umo, bagai aur dgn tebing.

Stended....
Jantan melayu bab2 line-up anak dara org mmg champion,
Quote myvios 11-8-2014 07:44 AM
dirogol kali kedua?
Quote cicicumel 11-8-2014 07:47 AM
shabery chik sbg org kemaman Ganu patut HARAMKAN aplikasiWEcHat yg tebokti byk kali jadi alat utk e-cur cikcur  
Quote fifie_olin 11-8-2014 07:58 AM
GhostWalking posted on 11-8-2014 05:39 AM
Budak umur 14 tahun pun di balun

dorg pedulik pe...janji ade apam...
Quote aechae 11-8-2014 08:01 AM
Alohh..budak 14 thn pn da reti tegedik2 skang...rasakan lah
Quote deanswify 11-8-2014 08:05 AM
hope jadi iktibar utk semua
Quote Acong 11-8-2014 08:07 AM
wow..... share hidangan dgn kawan2..... mungkinkah lelaki itu pelahap khinzir?
Quote Athrun.Zalaa 11-8-2014 08:09 AM
Santeira posted on 11-8-2014 07:37 AM
jantan melayu sunni merogol budak bawah umo, bagai aur dgn tebing.

Bagai rogol dan WeChat...

Quote PongKang 11-8-2014 08:13 AM
manusia semakin kejam n x bermoral.
Quote GhostWalking 11-8-2014 08:14 AM
fifie_olin posted on 10-8-2014 11:58 PM
dorg pedulik pe...janji ade apam...

Family budak tu pun tak pantau ke kan baru 14 tahun
Quote famri7 11-8-2014 08:15 AM
melayu terengganu tulen darul orgy.
Quote bbalik 11-8-2014 08:17 AM
Mangsa  akhirnya membuat laporan selepas dirogol buat kali kedua pada 4 Ogos lalu.



saberi... sila hapuskan wechat.... puiii
Quote damian_lee 11-8-2014 08:18 AM
salah satu pengalaman aku gak nak share bab2 wechat:
aku kadang suka main yang shake2 tu ... just for fun ... tp aku xpernah add atau chat ngan dorg pun .... sapa yang shake gak

nak di jadikan cerita.... one day .... ada org message aku sebab shake2 tu ... hihihih ... then dia punyalah polite and romanik bagai .... and aku jawab jer la si minimal mungkin .... then he kept text me thorugh wechat .... even aku x reply pun .... smpai satu tahap dia kata dia sanggup buat apa sahaja and bagi bla2 ... sbb nak jumpa .....

then aku block terus org tu ....
lebih baik aku dpt sesuatu dr hasil usaha aku sendiri or juz bcoz I deserve it ...

kebanyakan org yg melayan n tertipu ni ...
1) org yg baru nak kenal dunia
2) kuat berangan
3) sangap
4) curious
5) kaki novel cparut melayu
6) kurang kasih sayang/faragile
Quote zacrin 11-8-2014 08:28 AM
aechae posted on 11-8-2014 08:01 AM
Alohh..budak 14 thn pn da reti tegedik2 skang...rasakan lah

jantang pikir pakai batang betina pikir pakai apam ni jadinya
Quote ida88 11-8-2014 08:31 AM
So kire ni kali kedua dirogol?
Abes pas kali pertama dirogol
Bole lg keluar jumpe laki ni lagi?
I kenot brain this
Quote leylapple 11-8-2014 08:33 AM
Katanya, suspek tanpa rasa bersalah kemudian menghantar mangsa pulang ke rumah kira-kira jam 7 malam hari sama.


mmg lah tanpa rasa bersalah kalo dahh kluar dgn kerelaan sendiri..

pompuan, kalo senang sangat jumpa lelaki, sorok2 pulak tu...siap senang sangat diajak 'ehem', bernilai kah?

Lihat semua komen(125)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 03:21 PM GMT+8 , Processed in 0.061865 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top