CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Hot Topic Lihat artikel

Wechat,Buka Seluar Dan Serakah Belakang Kereta

14-10-2014 04:44 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 16650| Komen: 102

Description: “Suspek Pada Awalnya Berjanji Mengajak Mangsa Hanya Untuk Bersiar-Siar Di Kawasan Bandar, Tetapi Suspek Telah Membawa Mangsa Ke Jalan Astana.
Wechat,Buka Seluar Dan Serakah Belakang Kereta

Gambar hiasan


Seorang gadis dari Baram dirogol oleh seorang lelaki yang baharu dikenalinya  melalui aplikasi pesanan, WeChat selepas mangsa bertindak berani mengatur  pertemuan dengan lelaki itu, lapor The Borneo Post.

Kejadian dilaporkan  berlaku dalam sebuah kereta di Jalan Astana, Kuching lebih kurang pukul 11 malam  tadi.

“Suspek pada awalnya berjanji mengajak mangsa hanya untuk  bersiar-siar di kawasan bandar, tetapi suspek telah membawa mangsa ke Jalan  Astana.

“Bagaimanapun, suspek kemudian bertindak membuka seluar lalu  merogol mangsa di tempat duduk belakang kereta,” lapor The Borneo Post yang  memetik kenyataan sumber.

Laporan itu juga menyebut suspek kemudian  menghantar mangsa pulang ke rumah sewa setelah melepaskan nafsu serakahnya.

Mangsa memberitahu kejadian itu kepada rakannya. Dia kemudian dibawa oleh  rakannya itu untuk membuat laporan polis dan menjalani pemeriksaan di Hospital  Umum Sarawak.   

7

Bagus
5

Marah
3

Terkejut
12

Sedih
4

Lawak
3

Bosan

Friends Rank (34 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sabbath_shalom 14-10-2014 01:51 PM
Selayaknya..dgn kegatalan kelentit itu.
Quote Decaffeinated 14-10-2014 01:53 PM
Bagaimanapun, suspek kemudian bertindak membuka seluar lalu  merogol mangsa di tempat duduk belakang kereta


dia bukak seluar dulu sebelum ke kerusi belakang atau ke kerusi belakang dulu baru bukak seluar? zip tak bukak ka?

laporan tak lengkap.

Quote idadzira 14-10-2014 02:00 PM
mcm mana dengan sukarela boleh ke seat belakang?
Quote chinta89 14-10-2014 02:21 PM
Decaffeinated posted on 14-10-2014 01:53 PM
dia bukak seluar dulu sebelum ke kerusi belakang atau ke kerusi belakang dulu baru bukak seluar? ...

sepatutnya cerita dia kena detail mcm ko ckp tu. atau lg detail mcm wartawan tulis dulu "dengan sekali henjut"..kah3.. xleh lupa wartawan2 tulis cenggitu. bukan nak melucah ni tp adoiiii punyalah suke tulis detail yg tak berapa detail..

ak syak dia ringan2 dulu lps tu sedap2 sikit terus ajak g seat belakang. mesti rela ni. kalau paksa, wartawan dh tulis kena paksa ke kerusi belakang lps tu buka seluar.

kah3.. adoi berita skg ni buat ak gelak cara penulisannya..
Quote nidzrain 14-10-2014 02:23 PM
hahaha..

bercakap pasal wechat,
ramai dah manusia bodoh yg dah kene dgn aku..

kbai
Quote AbukRokok 14-10-2014 02:24 PM
idadzira posted on 14-10-2014 02:00 PM
mcm mana dengan sukarela boleh ke seat belakang?

kereta dia ada perangkap

tekan button dan posisi seat akan berubah
Quote GhostWalking 14-10-2014 02:25 PM
nidzrain posted on 14-10-2014 06:23 AM
hahaha..

bercakap pasal wechat,

apa ko buat
kbai
Quote miskintegar 14-10-2014 02:28 PM
dia buat bodo....
kbai
Quote solstice 14-10-2014 02:29 PM
Ni mesti salah wechat
agenda yahudi ni
Quote HaifaHanna 14-10-2014 02:29 PM
nidzrain posted on 14-10-2014 02:23 PM
hahaha..

bercakap pasal wechat,

Mesti kuat menipu ni kan?
Kbai
Quote makneng 14-10-2014 02:29 PM
sabbath_shalom posted on 14-10-2014 01:51 PM
Selayaknya..dgn kegatalan kelentit itu.

kelako pulak aku baca komen ko ni...
mmg padan muka lah kan
Quote kenarikelabu 14-10-2014 02:29 PM
Padan muko
Quote GhostWalking 14-10-2014 02:30 PM
Mesti dia buat sesuatu yang luarbiasa dalam tu
kbai
Quote Modngengade 14-10-2014 02:36 PM
Mana @famri   ....selayaknya beliyau memberi komen tentang ummah
Quote iman_aly 14-10-2014 02:38 PM
ish ish ish ishh...
Quote kerunai 14-10-2014 02:45 PM
selayaknya lah wechat dan dirogol

bukan anak orang sahaja, janda2 dan bini2 orang pun sama hencap di wechat

rule of thumb : kalo enpon bini n laki hangpa ada wechat, tolonglah check ...

seb baik tak kena anal aje budak ni
Quote fiezameysekali 14-10-2014 03:05 PM
nidzrain posted on 14-10-2014 02:23 PM
hahaha..

bercakap pasal wechat,

cite la detail nak tahu gok ape yg berlaku

k bai
Quote kutipukau 14-10-2014 03:06 PM
Tak tau la...nak ckap apa...kebodohan tanpa batasang...
Quote PenjualAPAD 14-10-2014 03:26 PM
wechat xbest, try beetalk, berlambak memacam predator ade hahaha

Lihat semua komen(102)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-7-2024 04:41 PM GMT+8 , Processed in 0.194300 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top