CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Hot Topic Lihat artikel

Rogol Kenalan Wechat Di Karoke

19-9-2013 09:47 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 16185| Komen: 82

Description: Kuala Lumpur, 18 Sept – Seorang Anggota Tentera Dihadapkan Ke Mahkamah Se- Syen Di Sini Semalam Atas Pertuduhan Merogol Teman Wanitanya Yang Berusia 14 Tahun Di Sebuah Pusat Karaoke Awal Bulan Ini.

Gambar hiasan


KUALA LUMPUR  , 18 Sept – Seorang anggota tentera dihadapkan ke Mahkamah Se- syen di sini semalam atas pertuduhan merogol teman wanitanya yang berusia 14 tahun di sebuah pusat karaoke awal bulan ini.


Tertuduh, Mohd. Fahmi Sharifudin, 25, yang bertugas di Kem Sungai Besi mengaku tidak bersalah terhadap pertuduhan yang dibacakan di hadapan Hakim Emelia Kaswati Mohamad Khalid.


Dia didakwa melakukan kesalahan itu terhadap pelajar tingkatan dua berkenaan di sebuah pusat karaoke di ibu negara pada pukul 4.30 petang, 2 September lalu.


Dakwaan dikemukakan mengikut Seksyen 376 (2)(d) Kanun Keseksaan yang membawa hukuman penjara maksimum 30 tahun dan juga sebatan jika sabit kesalahan.


Timbalan Pendakwa Raya, Nurmadia- na Mamat tidak menawarkan jaminan kepada tertuduh kerana pertuduhan serius selain ditakuti akan mengganggu mangsa.


Mohd. Fahmi yang tidak diwakili peguam bagaimanapun merayu diberikan jaminan kerana dia ingin menyambung kerja dan berjumpa keluarga.

9

Bagus
13

Marah
20

Terkejut
14

Sedih
4

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (77 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Acong 19-9-2013 03:56 AM
kalau dia nie pemain bowling negara, mungkin hukuman lebih ringan.....
Quote shernazz 19-9-2013 06:49 AM
Acong posted on 19-9-2013 03:56 AM
kalau dia nie pemain bowling negara, mungkin hukuman lebih ringan.....

tentera patut lebey ringan sebab masa depan dia untuk pertahan negara
Quote nurul_akmar 19-9-2013 06:52 AM
boleh sambung keje lagi ke?
Quote nurul_akmar 19-9-2013 06:53 AM
boleh sambung keje lagi ke?
Quote MissNigga 19-9-2013 06:53 AM
dia ada suruh budak pompuan tu buat karok tak?
Quote keraskhejong 19-9-2013 07:03 AM
umo 14 dh gatai nk berdating
Quote encikWawad 19-9-2013 07:05 AM
we-chat we-meet weeeeeeee :: kejadah nya 14dah gatai meghelaaa - mak pak dia tatau ka anak p mana
Quote sueism 19-9-2013 07:10 AM
keraskhejong posted on 18-9-2013 01:03 PM
umo 14 dh gatai nk berdating

tulah dah tau umur tu 14 dah mengatal , org lelaki pulak
kalau ada yg muda lagi ranum apa lagi bukan pakai otak dah
tapi pakai kxtxy berfikir

Quote mat@bronok 19-9-2013 07:22 AM
kepala atas pakai topi tentera kepala bawah takleh kontrol
Quote d-7-0ne 19-9-2013 07:29 AM
dua2  sedap tapi si  jantan jga yg kna sbb bawah umur.
Quote neotoxin 19-9-2013 07:30 AM
statutory rape kah?
Quote Innrukia 19-9-2013 07:35 AM
wechat ker werape......:@
Quote rosasa 19-9-2013 07:35 AM
14 tahun teman wanitanya... mudanya..baru tingkatan 2... habislah kena sabit merogol bawah umur walaupun kekasih rela

mesti si lelaki ni harap kekasihnya akan suka dibatangkan dan diamkan, then esok nak lagi...
Quote yayah8989 19-9-2013 08:00 AM
adeii yg adiknye gatal benor..baru form 2 dh pcaya ngan org wechat ni
Quote ringcat 19-9-2013 08:05 AM
Pendakwaraya kena tanya;
sepasang sesi 'rogol' tu berapa kali  seorang klimak?

kalau askar klimax 5 kali? ( 3x dengan bantuan blowjob gadis itu)
gadis 14 tahun tu klimax 10 kali?
Quote MamaMima711 19-9-2013 08:07 AM
Bahaya wechat atau Line. Kdg2 budak2 ni tahu seronok je,belum tahu psl tiph helah dunia ari ni. Parents kena bg kesedaran kat anak2 ppuan,jgn percaya sgt dgn lelaki. Kalau perlu,tunjuk berita kes2 yg dh brlaku,biar takut sket
Quote helle 19-9-2013 08:16 AM
MamaMima711 posted on 19-9-2013 08:07 AM
Bahaya wechat atau Line. Kdg2 budak2 ni tahu seronok je,belum tahu psl tiph helah dunia ari ni. Pare ...

Ada juga kes yg parent nya udah beri kesedaran dan didikkan...tapi masalahnya pemangsa ni bijak memanipulasi budak2 dibawah umur ni.
Padanlah kau wahai perogol..kena bantai dan penjara walaupun buat sex dgn bohsia
Quote Bell 19-9-2013 08:17 AM
Itu pasal aku tak pakai smart phone. Byk sgt buruknya...
Quote ejans 19-9-2013 08:18 AM
x boleh lari ke menjerit ke?
lembik sgt ke perempuan zaman skang ni?
pintu karoke pon mana ada yg de kunci
kdg2 aku geram dgn budak pompuan zaman skang nih..
lembik sgt..
ye lah, aku x leh ckp mcm tuh.. sbb x berlaku pada aku..
tp, at least.. fight sebelom beralah.. kan!!!

ni kes gatai sgt sendiri mau..last2 claim rogol..

Lihat semua komen(82)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-7-2024 07:41 PM GMT+8 , Processed in 0.057449 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top