CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Hot Topic Lihat artikel

Kerana Wechat, Remaja Hilang Dara

29-8-2013 10:59 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 48411| Komen: 322

Description: Seorang Hakim Mahkamah Sesyen Di Sini Semalam Meluahkan Kekesalan Ke Atas Seorang Remaja Yang Dituduh Merogol Seorang Gadis Yang Baru Dikenalinya Dalam Tempoh Dua Hari Menerusi Aplikasi Wechat Di Tepi ...
JOHOR BAHRU – Seorang hakim Mahkamah Sesyen di sini semalam meluahkan kekesalan ke atas seorang remaja yang dituduh merogol seorang gadis yang baru dikenalinya dalam tempoh dua hari menerusi aplikasi WeChat di tepi tangga sebuah pangsapuri.


“Kamu baru tiga empat hari berkenalan, kamu sudah lakukan kerja-kerja macam ini, kira macholah kamu?

“Sepatutnya dalam bulan Ramadan dan Syawal, kamu harus berkelakuan mulia, barulah hidup kamu akan berkat, ini tidak. Ibu bapa kamu tahu yang kamu dihadapkan mahkamah, mereka pun tidak hadir ke sini,” kata Hakim Hassan Abdul Ghani dengan sinis kepada tertuduh, Muhammad Amirul Yusman, 18.

Pekerja landskap itu bagaimanapun tidak mengaku bersalah atas tuduhan merogol mangsa yang merupakan pelajar tingkatan dua sebuah sekolah di sini. 



1

Bagus
1

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (3 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote yipun_78 29-8-2013 07:03 AM
dasyatnya.... how ley dgr sore stim je leh hilang dara atau.....
Quote MissNigga 29-8-2013 07:19 AM
ni ler dunia internet.... kenal kenal online, teruih jumpa.... lepas jumpa, dara teruna dah hilang
Quote DeMax 29-8-2013 07:20 AM
MissNigga posted on 29-8-2013 07:19 AM
ni ler dunia internet.... kenal kenal online, teruih jumpa.... lepas jumpa, dara teruna dah hilang

Endless possibilities....yg penting dpt rasa kekerasan dan kederasan semulajadi
Quote mahatma_gundhu 29-8-2013 07:25 AM
WeChat ni tempat nk cari bohsia ngn ayam je...
Quote fatehana 29-8-2013 07:30 AM
Bila terlalu maju ke depan, maruah dan harga dirI dah x bernilai lg
Quote shernazz 29-8-2013 07:30 AM
nak salahkan wechat plak...
padahal diri tu yang gatai nak bikin sedap
Quote Innrukia 29-8-2013 07:42 AM
latest penipuan yg paling rancak & penuhkan file polis bahagian jenayah komersil adalah WECHAT
so berhati2 la semua yer...sila uninstall jer program yg semakkan semakfon anda
Quote 5229 29-8-2013 07:49 AM
cemana nak cari awek kt wechat.aku tataw ponnn
Quote sue_y05 29-8-2013 07:53 AM
rogol ke suka sama suka?

semasa kejadian mangsa rogol tu trauma atau klimaks berkali-kali?

selepas progol tu inzal, adakah mangsa membantu menaikkan 'senjatanya'
agar boleh 2, 3 sesi lagi?
Quote zaiha 29-8-2013 07:55 AM
lau aktifkan look around tu ramai je yang nak berkenalan...
antara nak add atu tak jekan....
Quote gaara_X 29-8-2013 07:58 AM
geng jawa ghupenya....heheheheheee
Quote md.jie 29-8-2013 08:02 AM
moment yang sangap layan dulu..
Quote sue_0684 29-8-2013 08:04 AM
alahai...lagi dan lagi..wechat plak..
ym,fb dah x popular dah..
Quote jonlabu 29-8-2013 08:11 AM
sue_y05 posted on 29-8-2013 07:53 AM
rogol ke suka sama suka?

semasa kejadian mangsa rogol tu trauma atau klimaks berkali-kali?

harap anak dara ko jadi mangsa satu hari nanti, masa tu ko tau lah jawapannya.
Quote kakiputaralam 29-8-2013 08:15 AM
Sangap betol jawa ni


Quote Dadadi 29-8-2013 08:18 AM
senang2 rogol anak org.....
bengang tol aku!
Quote iza_yuss 29-8-2013 08:20 AM
aku ni wechat ke kakao chat ke, x penah guna

aku tau guna whatsapp jek..... huhu....

~ tu lah bro..... yg carik nahas budak bawah umur pasal? wpon suka sama suka, lu tetap kena charge rogol la..... x baca paper ke weh? adehhh......
Quote missus_meow 29-8-2013 08:21 AM
Innrukia posted on 29-8-2013 07:42 AM
latest penipuan yg paling rancak & penuhkan file polis bahagian jenayah komersil adalah WECHAT
so ...

Kalo camtu kena tubuhkan pasukan benteras jenayah wechat ... boleh gitu
Quote missus_meow 29-8-2013 08:24 AM
sue_0684 posted on 29-8-2013 08:04 AM
alahai...lagi dan lagi..wechat plak..
ym,fb dah x popular dah..

Dat one ar, so last year meh .... now mule we chat2 , then we dot2 ler .... awat nk mukadimah lelama, so old fesyen meh

Lihat semua komen(322)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 09:57 PM GMT+8 , Processed in 0.058997 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top