CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Polis Nafi Kes Lelaki Diperkosa Di Taman Tasik

16-4-2015 11:57 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 22459| Komen: 101

Description: Individu Dalam Laman Sosial Itu Berkongsi Maklumat Daripada Kenalannya Yang Merupakan Anggota Polis Meminta Kaum Lelaki Berwaspada Dengan Beberapa Kejadian Lelaki Dirogol Ketika Sedang Berjoging Di Wa ...
Polis Nafi Kes Lelaki Diperkosa Di Taman Tasik

                                                              
Status individu tersebut di Facebook mendakwa berlaku beberapa kejadian lelaki dirogol oleh golongan homoseksual di Taman Tasik Shah Alam.                                                                     


SHAH ALAM – Polis Shah Alam menafikan berita yang menjadi viral di Facebook, yang mendakwa berlaku kejadian melibatkan lelaki diperkosa golongan homoseksual di Taman Tasik Shah Alam, baru-baru ini.

Ketua Polis Daerah, Asisten Komisioner Azisman Alias berkata, pihaknya tiada menerima laporan oleh mana-mana individu berkaitan kejadian itu.

Gambar hiasan


“Justeru, saya tidak dapat mengesahkannya,” katanya, semalam.

Individu dalam laman sosial itu berkongsi maklumat daripada kenalannya yang merupakan anggota polis meminta kaum lelaki berwaspada dengan beberapa kejadian lelaki dirogol ketika sedang berjoging di waktu malam oleh golongan homoseksual yang berbadan sasa di taman tasik itu.

Dakwanya, telah berlaku enam kes dan pakaian mangsa dikoyakkan juga terdapat kesan gigitan cinta di leher.

Ramai di kalangan pengguna laman sosial berkongsi status tersebut menyebabkannya menjadi viral di Facebook.

Ada yang berkongsi rasa kurang percaya dengan kejadian tersebut dan ada pula yang menyatakan kebimbangan untuk melakukan aktiviti riadah di kawasan itu.

http://www.sinarharian.com.my/ed ... aman-tasik-1.379700



2

Bagus
5

Marah
4

Terkejut
3

Sedih
4

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (24 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote CrowneGlory 15-4-2015 04:03 PM
Kesian mesti yg rogol tu gay2 hodoh forever alone

sasa konon padahal gemuk gedempol
Quote Aya_Osman 15-4-2015 04:04 PM
sape la yg suke wat citer...takde keje sungguh..wat takut kaum laki jek...
Quote lavaklip 15-4-2015 04:04 PM
gay badan sado...??

mesti main besi ni...

@axl_bach ..mlm tu lu ada mai kl kan..??

Quote ice_sky92 15-4-2015 04:06 PM
Baca pun dah tahu tipu. Siap ada love bite tak tahan tu.
Quote dino 15-4-2015 04:15 PM
ni musti stok2 sutun pengutip cek mydin wat cite ni.... nak perhatian....
takyah wat cite mcm ni.... takde org purcaya aaaa.....kambing pun tak berani dekat tawww.....


Quote axl_bach 15-4-2015 04:18 PM
SHAH ALAM – Polis Shah Alam menafikan berita yang menjadi viral di Facebook, yang mendakwa berlaku kejadian melibatkan lelaki diperkosa golongan homoseksual di Taman Tasik Shah Alam, baru-baru ini.

        Ketua Polis Daerah, Asisten Komisioner Azisman Alias berkata, pihaknya tiada menerima laporan oleh mana-mana individu berkaitan kejadian itu.

“Justeru, saya tidak dapat mengesahkannya,” katanya, semalam.



Sape laa wat citer nih?? nak bagi lingkup perniagaan melayu kat tasik Shah Alam laa nih....Polis pun x dpt apa2 laporan yg wat citer nih memandai jer jaja nama kawan keje polis kuhnun......
Quote blackred99 15-4-2015 04:19 PM
mesti kes kena tipu dgn geng sendiri, pastu buat status kat fb, orang printscreen. ni polis nafi pulak, kot2 account fb akak ni dah deactivate.
Quote axl_bach 15-4-2015 04:21 PM
lavaklip replied at 15-4-2015 04:04 PM
gay badan sado...??

mesti main besi ni...

eleh, ko ngata org kekampungan ko pun sama naik laaa Ba........apa kaitan KL dgn Shah Alam??

Quote mak_wa95 15-4-2015 04:24 PM
macam2 citer........

Quote lavaklip 15-4-2015 04:24 PM
axl_bach replied at 15-4-2015 04:21 PM
eleh, ko ngata org kekampungan ko pun sama naik laaa Ba........apa kaitan KL dgn Shah Alam??

la...orang kampong cam lu...mai kl mesti sesat sampai shah alam punyer la...






Quote Syd 15-4-2015 04:35 PM
dino replied at 15-4-2015 04:15 PM
ni musti stok2 sutun pengutip cek mydin wat cite ni.... nak perhatian....
takyah wat cite mcm ni... ...

auw auw kena rogol
haruslah dia sukaaa

motip tak suka
ngan abam sado laks tuhh
Quote axl_bach 15-4-2015 04:36 PM
lavaklip replied at 15-4-2015 04:24 PM
la...orang kampong cam lu...mai kl mesti sesat sampai shah alam punyer la...

hahahahha, jauh bebenor nak pegi KL sesat sampai Shah Alam......agak2 laaa sama Ba oooiiii....

Biasa aku kalo nak gi KL selalu aku sesat masuk Jalan Pahang, Jalan TAR ada laaa....kira kalo nak cari tempat2 tertentu dlm KL tu mmg berpusing2 laa tp xder laa sampai nak pegi Sunway Hotel dekat Jalan Putra tu bleh melencong sampai ke Shah Alam, nak pegi Regalia Residence kat Jln SUltan Ismail pun bleh tersesat sampai Shah Alam tu nampok benor nipunyer.....hahahahahhaha
Quote dino 15-4-2015 04:39 PM
Syd replied at 15-4-2015 04:35 PM
auw auw kena rogol
haruslah dia sukaaa

rogol lah aku... rogol lah aku......
stok nak perhatian..... dah tahu situ port gay ahahha.... musti bangga cite kat org ade org sudi rogol aku wpun sah2 takde org selera......
Quote rospinki 15-4-2015 04:40 PM
teringat kwan lembut pernah beriya2 cerita dia hampir kena rogol kat belakang tangga..eee gatalnya dak sorg tu..imijinasi mintak dirogol
Quote dino 15-4-2015 04:41 PM
axl_bach replied at 15-4-2015 04:36 PM
hahahahha, jauh bebenor nak pegi KL sesat sampai Shah Alam......agak2 laaa sama Ba oooiiii....

...

sutun kering pengutip cek tu kenal ke shah alam kat mana.....

Quote dino 15-4-2015 04:42 PM
rospinki replied at 15-4-2015 04:40 PM
teringat kwan lembut pernah beriya2 cerita dia hampir kena rogol kat belakang tangga..eee gatalnya d ...

fantasi kena lebih.....sembang pun kena lebih....  nak kasi org kagum....
Quote monxys 15-4-2015 04:44 PM
dah kalo kata ada love bite xkan xsempat nak meronta.. semalam baca status ni terbahak2 aku gelak...
Quote toyaq_03 15-4-2015 04:47 PM
cancel niat ak nk jadi brader sado...hahahaha...jadi gemuk is awesome la senang....
Quote bellaa 15-4-2015 04:48 PM
imaginasi lawan pedang tinggi sangat..

Lihat semua komen(101)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

14-7-2024 09:46 AM GMT+8 , Processed in 0.061201 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top