CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Video Kanak-Kanak Diperkosa Dalam Semak Tersebar

1-4-2015 04:33 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 53443| Komen: 285

Description: Mangsa Yang Dipercayai Seorang Kanak-Kanak Hanya Mampu Menangis Dan Meraung Dalam Kesakitan, Sesekali Diarahkan Oleh Suspek Agar Mendiamkan Diri. Mangsa Tidak Henti-Henti Meraung & Memanggil Emaknya ...
Video Kanak-Kanak Diperkosa Dalam Semak Tersebar

Sebuah video yang menunjukkan seorang kanak-kanak perempuan bertudung kuning diperk0sa oleh dua orang lelaki tersebar di media sosial sejak beberapa hari yang lalu.

Kejadian 'hitam' itu dipercayai berlaku di sebuah kawasan semak, jauh dari jalan raya menyebabkan dua individu terbabit berani melakukan perbuatan terkutuk itu. Mangsa juga dipercayai mengenali dua lelaki berkenaan.


Mangsa yang dipercayai seorang kanak-kanak hanya mampu menangis dan meraung dalam kesakitan, sesekali diarahkan oleh suspek agar mendiamkan diri. Mangsa tidak henti-henti meraung & memanggil emaknya.

Berdasarkan video, salah seorang suspek dipercayai berasal dari Kelantan.

Mohon pihak polis menyiasat dan orang ramai yang mempunyai maklumat, sila laporkan ke balai polis berdekatan.


25

Bagus
16

Marah
9

Terkejut
13

Sedih
19

Lawak
14

Bosan

Friends Rank (96 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Madel 1-4-2015 02:14 PM
tak sanggup aku nak tenguk
nyilu peranakan aku..
Quote naina 1-4-2015 02:16 PM
tunggu org lain komen lu..
xsanggup nak tgk..
Quote kucen_miang 1-4-2015 02:17 PM
chilaka punya warga budu. semoga konek ko penyek dilenyek bulldozer.
Quote Suchi 1-4-2015 02:17 PM
menyesal tgk

raungan dia buat saya rasa down sangat

arghhhhhh rasa stresss
geram ntah apa rasa lg.
Quote GhostWalking 1-4-2015 02:17 PM
bugimaknya dek.moga di anal secara berjemaah 2 jantan tu nanti dalam penjara sampai terkeluar isi perut
Quote Clover_Hill 1-4-2015 02:18 PM
Heeeeee baso jate babiiiii!!
Quote manehnya 1-4-2015 02:18 PM
aku x sangup tengok, kenapa kau sangup letak? tlg padam
Quote krustykrab 1-4-2015 02:19 PM
haramjadah jantan tu...semoga kau di sumbat dlm neraka jahanam
Quote bitterchoc 1-4-2015 02:19 PM


Mohon disiasat dan disula perogol tersebut.
Quote lavabutang 1-4-2015 02:20 PM
kucen_miang replied at 1-4-2015 02:17 PM
chilaka punya warga budu. semoga konek ko penyek dilenyek bulldozer.



mat budu memang bodoh....buat jahat pun siap rakam....



Quote GhostWalking 1-4-2015 02:20 PM
Suchi replied at 1-4-2015 06:17 AM
menyesal tgk

raungan dia buat saya rasa down sangat

aku pun tak sanggup tengok
Quote jerukkedondong 1-4-2015 02:20 PM
Tgk setengah je...x sangup...Aku menangis..teringat kat 2 ank daraku..
  May Allah bless them .....duniawi jua ukhrawi...
Quote Lina66 1-4-2015 02:21 PM
astaghfirullahalazim...

ummah melayu islam punye keje ke ni?...


Kadang2 hudud tu patut wujud la kalo begini la keadaan nye...
Quote teen_angelJB 1-4-2015 02:21 PM
xmo tgk...x.sngup sebb aku ada anak kecik..
budak tu umo bpe..
share plez
Quote kucen_miang 1-4-2015 02:21 PM
luruh jantung hati seorg lelaki ini dgr raungan adik tu. ihhhhh rasa mcm nak bunuh jer 2 ekor budu sialan tu.
Quote Suchi 1-4-2015 02:21 PM
naina replied at 1-4-2015 02:16 PM
tunggu org lain komen lu..
xsanggup nak tgk..

takyah tgklah
walo xnmpk jelas apa yg berlaku
muke budak tu pun xnmpk sgt sbb tudung dia dah seronyeh
tp cuma dengar dia meraung pggil mak dia
gaya mcm budak dah sekolah maybe 9-12 thn tak pasti.

tp rasa darah semua naik ke kepala bila dengar dia jerit2 tu kan
sakitnyaaaaaaaa rasa dlm hati ni
rasa mcm bersalah pun ade.
Quote ib-instaforex 1-4-2015 02:22 PM
Edited by ib-instaforex at 1-4-2015 02:27 PM

harap anu si jantan keparat kena potong dan kena rejam@sula sampai mati  
Quote EJALTI 1-4-2015 02:23 PM
Ya Allah.....kesiannya.....siap panggil mak lagik kesakitan....

Tolong la polis.....cepat la tangkap jantan2 keparat tarap vavi tuh.....
Dah rogol, siap rakam lagik.......vavi sgt pangai jantan sial tuh.....
Quote naina 1-4-2015 02:23 PM
mohon kelantan kenakan hudud ke atas jantan2 ni.
sula jah dikhalayak ramai.

Lihat semua komen(285)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

19-5-2024 04:51 PM GMT+8 , Processed in 0.279660 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top