CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Ikat & Rogol Pelajar Wanita Lepas Tonton 50 Shades Of Grey

26-2-2015 10:33 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 13780| Komen: 71

Description: Menurut Dailymail Uk, Mangsa Datang Ke Bilik Hossain Pada Hari Kejadian. Hossain Kemudian Menyuruhnya Menanggalkan Pakaian Dan Mula Mengikat Mangsa.
 Ikat & Rogol Pelajar Wanita Lepas Tonton 50 Shades Of Grey


Mohammad Hossain 

CHICAGO - AMERIKA SYARIKAT. Seorang pelajar universiti didakwa menyerang dan merogol seorang pelajar wanita selepas mengaku meniru babak filem lucah, '50 Shades of Grey'.

Mohammad Hossain, 19, mengikat mangsa yang merupakan pelajar dari universiti sama di sebuah bilik.

Menurut Dailymail UK, mangsa datang ke bilik Hossain pada hari kejadian. Hossain kemudian menyuruhnya menanggalkan pakaian dan mula mengikat mangsa.

Pegawai pendakwaraya, Sarah Karr memberitahu mahkamah, Hossain mula menyebat mangsa menggunakan tali pinggang.

Mangsa kemudian menangis dan minta dilepaskan namun Hossain mula menumbuk dan merogol mangsa.

Hossain kemudian ditangkap dan ditahan reman sebelum diikatjamin RM1.8 juta (AS$ 500,00) oleh seorang penjamin.
12

Bagus
25

Marah
22

Terkejut
28

Sedih
18

Lawak
25

Bosan

Friends Rank (130 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote qronaldo7 26-2-2015 08:01 AM
wow.. pengaruh filem
Quote ronin 26-2-2015 08:01 AM
Tajuk patut tukar ke "50 Shades of Sasha Grey" dan rate sebagai porn movie supaya tidak ditayangkan di pawagam..
Quote gadispemalu 26-2-2015 08:02 AM
wau gila la.takut la dengan kegilaan org skrg ni
Quote nurul_akmar 26-2-2015 08:04 AM
ikat jamin rm1.8 juta pun ada org bayar??
Quote ultra78 26-2-2015 08:07 AM
nurul_akmar replied at 26-2-2015 08:04 AM
ikat jamin rm1.8 juta pun ada org bayar??

Mak bapak orang berada la ni kot
Quote kentutmanis 26-2-2015 08:13 AM
Islam sunni.. Name je ade mohd bagai, perangai hazab, lenkali jgn marah mak bpk letak nama anak pelik2 sbb bila besar xsemestinya budak tu buruk perangai, yg ni name mohd bila dah dewasa jd perogol..
Quote insulin 26-2-2015 08:13 AM
Keburukan filem lucah sudah terbukti. Jaga anak teruna anda dengan baik-baik.
Quote gula_tebu 26-2-2015 08:13 AM
mahainya wang ikat jamin.
Quote Mr.Virus 26-2-2015 08:28 AM
sepatutnya budak ni kene htr kt IS je biar kene bakor
Quote lavenderrr1 26-2-2015 08:31 AM
Kayanya leh jamin rm1.8 mil
Quote mizzmimi 26-2-2015 08:45 AM
menarik tajuk thread ni.. cam makcik kepochi sangat..
Quote famri7 26-2-2015 08:48 AM
See..houssin jua nama set2 bangsat nih..tapi kofirm ummah2 kata ini adalah set up kokeshen nk menjatuhkan ummah isle suchi....mula lah #prayforhoussin segala.
Quote lurve82 26-2-2015 08:52 AM
ciss...hakak masih blm tgk lg movie ni...
Quote rbmy 26-2-2015 08:57 AM
teringin nak nengok.,
kawan aku hantar record kat wayaang.
tp aku tak reti nak buka..
Quote luvpierre 26-2-2015 09:02 AM
demmm dh la muka x tasty
ada ati nk jd christian grey
anak org kaya ka neh wang jamin juta2 lemon
Quote amiraira 26-2-2015 09:03 AM
kesian pada ibu yg melahirknnya
Quote luvpierre 26-2-2015 09:04 AM
demmm dh la muka x tasty
ada ati nk jd christian grey
anak org kaya ka neh wang jamin juta2 lemon
Quote MissMamamia75 26-2-2015 09:13 AM
Hossain kemudian ditangkap dan ditahan reman sebelum diikatjamin RM1.8 juta (AS$ 500,00) oleh seorang penjamin


Mahalnya duit ikat jamin mesti kejam bebenor si Hossain ini...dan kaya raya familynya..sbb mampu bayar duit jaminan itu..
Quote chinta89 26-2-2015 09:16 AM
chopp... nepe mahal sgt ikat jamin?

kalau kt mesia brape rm sgt lah kan.. mesia buat lah mcm ni ikat jamin juta2..

Lihat semua komen(71)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

22-6-2024 04:52 AM GMT+8 , Processed in 0.176452 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top