CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 38747|Reply: 286

[Jenayah] Edisi Sadis : Video Kanak-Kanak Diperk0sa Dalam Semak Tersebar

[Copy link]
Post time 1-4-2015 02:11 PM | Show all posts |Read mode
Edited by ib-instaforex at 1-4-2015 03:51 PM

Sebuah video yang menunjukkan seorang kanak-kanak perempuan bertudung kuning diperk0sa oleh dua orang lelaki tersebar di media sosial sejak beberapa hari yang lalu.

Kejadian 'hitam' itu dipercayai berlaku di sebuah kawasan semak, jauh dari jalan raya menyebabkan dua individu terbabit berani melakukan perbuatan terkutuk itu. Mangsa juga dipercayai mengenali dua lelaki berkenaan.



Mangsa yang dipercayai seorang kanak-kanak hanya mampu menangis dan meraung dalam kesakitan, sesekali diarahkan oleh suspek agar mendiamkan diri. Mangsa tidak henti-henti meraung & memanggil emaknya.

Berdasarkan video, salah seorang suspek dipercayai berasal dari Kelantan.

Mohon pihak polis menyiasat dan orang ramai yang mempunyai maklumat, sila laporkan ke balai polis berdekatan.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2015 02:14 PM | Show all posts
tak sanggup aku nak tenguk
nyilu peranakan aku..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:16 PM | Show all posts
tunggu org lain komen lu..
xsanggup nak tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:17 PM | Show all posts
chilaka punya warga budu. semoga konek ko penyek dilenyek bulldozer.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
menyesal tgk

raungan dia buat saya rasa down sangat

arghhhhhh rasa stresss
geram ntah apa rasa lg.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:17 PM | Show all posts
bugimaknya dek.moga di anal secara berjemaah 2 jantan tu nanti dalam penjara sampai terkeluar isi perut
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 1-4-2015 02:18 PM | Show all posts
Heeeeee baso jate babiiiii!!
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:18 PM | Show all posts
aku x sangup tengok, kenapa kau sangup letak? tlg padam
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2015 02:19 PM | Show all posts
haramjadah jantan tu...semoga kau di sumbat dlm neraka jahanam
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:19 PM | Show all posts


Mohon disiasat dan disula perogol tersebut.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:20 PM | Show all posts
kucen_miang replied at 1-4-2015 02:17 PM
chilaka punya warga budu. semoga konek ko penyek dilenyek bulldozer.



mat budu memang bodoh....buat jahat pun siap rakam....



Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:20 PM | Show all posts
Suchi replied at 1-4-2015 06:17 AM
menyesal tgk

raungan dia buat saya rasa down sangat

aku pun tak sanggup tengok
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tgk setengah je...x sangup...Aku menangis..teringat kat 2 ank daraku..
  May Allah bless them .....duniawi jua ukhrawi...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:21 PM | Show all posts
astaghfirullahalazim...

ummah melayu islam punye keje ke ni?...


Kadang2 hudud tu patut wujud la kalo begini la keadaan nye...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
xmo tgk...x.sngup sebb aku ada anak kecik..
budak tu umo bpe..
share plez
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:21 PM | Show all posts
luruh jantung hati seorg lelaki ini dgr raungan adik tu. ihhhhh rasa mcm nak bunuh jer 2 ekor budu sialan tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-4-2015 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 1-4-2015 02:16 PM
tunggu org lain komen lu..
xsanggup nak tgk..

takyah tgklah
walo xnmpk jelas apa yg berlaku
muke budak tu pun xnmpk sgt sbb tudung dia dah seronyeh
tp cuma dengar dia meraung pggil mak dia
gaya mcm budak dah sekolah maybe 9-12 thn tak pasti.

tp rasa darah semua naik ke kepala bila dengar dia jerit2 tu kan
sakitnyaaaaaaaa rasa dlm hati ni
rasa mcm bersalah pun ade.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-4-2015 02:22 PM | Show all posts
Edited by ib-instaforex at 1-4-2015 02:27 PM

harap anu si jantan keparat kena potong dan kena rejam@sula sampai mati  
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:23 PM | Show all posts
Ya Allah.....kesiannya.....siap panggil mak lagik kesakitan....

Tolong la polis.....cepat la tangkap jantan2 keparat tarap vavi tuh.....
Dah rogol, siap rakam lagik.......vavi sgt pangai jantan sial tuh.....
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2015 02:23 PM | Show all posts
mohon kelantan kenakan hudud ke atas jantan2 ni.
sula jah dikhalayak ramai.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Contoh Kegagalan...
imransulaimanContoh Kegagalan...
Views : 6304 Replies : 37
Teka teki botol
syidapink88Teka teki botol
Views : 73744 Replies : 325
Siapa lagi power...Kau jumpa Aku Kau Kena tunduk
tokchikSiapa lagi power...Kau jumpa Aku Kau Ken
Views : 8672 Replies : 45
Hanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti V79
syitaeyqaHanis Haizi Misqueen, Babutam, Nwantiti
Views : 207236 Replies : 4991
Merenung Ke Luar Jendela.
tomazMerenung Ke Luar Jendela.
Views : 10788 Replies : 60
DIKEHENDAKI!
KurexDIKEHENDAKI!
Views : 6314 Replies : 40
Ada Apa dgn Pen Dekat Bank
MistrezHermanazAda Apa dgn Pen Dekat Bank
Views : 14520 Replies : 54
Bila netizen bersatu
riena3321Bila netizen bersatu
Views : 8697 Replies : 37
JOM TEST MATA
Markonah_7JOM TEST MATA
Views : 5016 Replies : 30
Wow baju merah tu..
riena3321Wow baju merah tu..
Views : 12047 Replies : 88

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

18-6-2024 11:22 PM GMT+8 , Processed in 0.094299 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list