CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:

LUAHAN HATI~Tampar Isteri Orang 5 Kali

23-2-2015 04:15 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 15338| Komen: 84

Description: Sepantas kilat aku pergi kat dia dan terus rampas kayu beroti tu dan tampar mulut dia. Lepas kena tampar lagi kuat dia berbunyik.

Luahan kisah cinta
Ada satu kes berlaku last week kat kampung. Adik sedara aku dalam diam2 dah pasang satu lagi. Nikah kat Siam. Alasan yang dia bagi adalah bini dia tak layan dia dengan anak2 sebab dok couple dengan pengkid. Aku sekeluarga taknak amik pusing sebab ni hal keluarga masing2.

Seminggu lepas dia bg tau aku, ntah cemana boleh pecah lobang pulak. Time tu kat rumah yang ada mak dengan bapak aku aje. Abang aku semua keje. So bini adik sedara aku datang dengan pengkid tu dan terus meroyan macam orang hilang akal. Mak dengan bapak aku terkejut dan tak berani nak lawan sebab yelah dah tua. Diorang pun nak masuk 80 tahun pun. Jadi mak bapak aku just suruh bersabar sebab tak berani. Lagipun bini adik sedara aku tu tengah pegang kayu beroti sebesar tangan budak. Mau patah riuk mak bapak aku time tu.

Jadi lah drama petang tu. Orang keliling semua dengar dan memang malu sangat..Time2 drama tu berlangsung aku pun sampai ke rumah lepas balik dari outstation. Aku pun blur la apa benda jadi. Aku perasan minah pengkid tu duduk kat motor sambil hisap rokok dgn muka kerek. Yang berkokok bini adik sedara aku. Lagi aku suruh dia bersabar lagi kuat dia maki hamun. Dia tuduh mak bapak aku bersubahat kahwinkan adik sedara aku diam2. Aku try mintak bukti, pastu aku plak kena maki. Siap cakap aku jantan tak guna, mulut pooki ayam. Pastu maki mak bapak aku orang tua kutuk. Kurang ajar giler.

Bila dah cakap camtu my blood go upstairs la. Sepantas kilat aku pergi kat dia dan terus rampas kayu beroti tu dan tampar mulut dia. Lepas kena tampar lagi kuat dia berbunyik. Setiap kali dia berbunyik aku tampar lagi sampai dia diam. Aku rasa dalam 5 kali kot aku tampar dia dan terus melepek kat lantai menangis. Sambil tu aku sekolahkan dia. Dah tau laki dia yang pasang lain, pegi la maki laki dia. Jadah apa kaitan dengan keluarga aku kan? Bila aku nampak dia nak bergerak, aku gertak dia sebijik. "Ko berbunyik lagi mau rabak molot ko aku kerjakan". Time tu aku dah memang panas sebab aku tak boleh terima orang datang rumah tanpa dijemput pastu serang keluarga sendiri tanpa usul periksa.

Bila dah jadi camtu, minah pengkid tu konon2 nak try backup "awek" dia. Dia pun aku sound sekali. "Ko takde kaitan dengan ni semua. Berambus...!!! Kalau ko nak sangat tengok isi perut ko rabak, ko tunggu kat situ. Aku nak tengok ko ada pooki ke ada konek". Dia dengar aje camtu, terus start motor dan menggelupur lari. Helmet pun ak sempat nak pakai..

Mak dengan bapak aku dah terduduk time tu sebab darah tinggi dia naik sebab bini adik sedara aku maki sebelum aku balik tadi. Aku tak tau apa yang berlaku sebelum tu. Aku syak memang teruk mak bapak aku kena psiko dengan minah sakai tu. Bila tengok minah pengkid tu cabut, bini adik sedara aku pun bangun dan terus kejar dia.

Puas aku tenangkan mak bapak aku. Nampak bebetul stress dia time tu. Aku bawak diorang pegi spital dan amik ubat utk kasik diorg cool down sikit. Lepas tu aku buat report polis dengan alasan untuk mempertahankan diri dan minah tu datang untuk ganggu ketenteraman. Polis tu kata kalau keadaan tak terkawal, boleh tambat minah tu dan call terus inspektor yang in charge. Siap bagi telepon dia lagi. Adik sedara aku plak tak dikesan lagi. Aku syak dia dah tukar no phone dan pindah tempat lain.

Sekarang aku dah kat KL. Dalam masa yang sama aku try close monitoring kot2 dia serang mak bapak aku lagi. Kalau jadi lagi, memang aku cadang nak kasik sumbat minah meroyan tu masuk lokap. Ada sesape tau caranya? Aku rasa ini aje ubatnya nak kasik sakai2 tu berpijak di bumi yang nyata.

p/s: Aku tak garang cuma bila dah jadi camni, aku terpaksa keluarkan kegarangan aku sebab nak bela keluarga aku.


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote KumbangPolkaDot 22-2-2015 11:26 PM
aku duk gelak sensorang baca citer ko so apa masalah nya
ok la tu kan..padan la ngan bini orang yang kena tampar tu
Quote tungkai 22-2-2015 11:30 PM
Aku saje aje...Nak luahkan perasaan geram. Aku syak musti minah tu dengan pengkid bugima tu pegi jumpa bomoh. Biasalah Melayu...
Quote KumbangPolkaDot 22-2-2015 11:36 PM
tungkai replied at 22-2-2015 11:30 PM
Aku saje aje...Nak luahkan perasaan geram. Aku syak musti minah tu dengan pengkid bugima tu pegi jum ...

aik, takkan pengkid pon percaya bomoh2 jugak pengkid kan ala2 urban gitu

Quote amiraira 23-2-2015 12:25 AM
Bomoh???

Ade lagi ke zaman akg nih
Quote pooh~key 23-2-2015 01:50 AM
pengkid tu bajet dia di pihak yang benar ka apa ka? bodoh bahlol tak boleh diajar sungguh. kecik-kecik taknak mampus digilis lori, dah besar sakitkan hati orang tua yang tak bersalah. bodoh bengong betul. marilah kita sama-sama doakan pengkid tu mati dalam keadaan yang mengaibkan saja.
Quote taikpekatt 23-2-2015 02:02 AM
lol tak menahan pengkid tu. tau plak gabra bila nk check bawah ! anyway,  aku sokong cara kau. klau aku pun mau rabak aku pukul pengkid tu skali. adik kau pulak apa cerita ? dia tau x pasal bini dia dtg buat hal kt rmah parents kau ? si bini pn meroyan. adil la. laki dia ada bini baru n dia ada si pengkid sado.
Quote mai-shi 23-2-2015 02:17 AM
Hadoi macam drama Melayu pun ada.. Sbb kan benda ni dah kait dgn family awk.. Awk kena jumpa adik sedara tu suruh dia settle.. Ni terus lepas tangan. Kalau perempuan tu nusyuz pi la report kat mahkamah syariah.. Ni tak terus blah je.. Apa ke sinetron la.. 400 episod pun tak habis cerita gini..

Tak pun buat derk je.. Dah report polis ok dah tu utk protection..
Quote bazinga 23-2-2015 02:23 AM
Kelakar plak aku baca bile ko bahasakan pengkid tu.. Baru tau gabra
Baideway, ko kena cepat2 suh adik sedara ko setelkan masalah rumah tangga dia..
Kesian parents yg dah tua kena hadap maki n caci pompuan tu..aku harap masalah ni cepat settle utk kesejahteraan korang sekeluarga
Quote siputsedut 23-2-2015 05:37 AM
Well done ...bagus sbb pertahankan keluarga..bagus sbb sekolahkan pompuan tu..bagus sbb dh ada report polis...kalu dia buat lagi tambat je la pompuan tu kt pagar pastu call inspektor tu..tambat skaki gepren dia
Quote munchkin 23-2-2015 05:47 AM
Next tiem jangan assault dia. Kalau ada smart phone, terus tekan 999 app tu. Panggil polis and ambulan. Bawak masuk hospital jiwa. Or call polis let them handle. Takut taku kalau depa buat report, tt masuk dalam pulak kerana menggunakan kekerasan.

Dia tak dapat lempiaskan marah pada husband dia, jadi dia lempiaskan pada orang yg dia dapat conact. Dah nama tu hsuband dia, takkan laki perlukan wali lalu babitkan parents tt pulak.

Next time terus call police kata dia ceroboh rumah dan bawak senjata dan ugut parents tt dengan senjata.
Quote ctaz 23-2-2015 06:33 AM
tak yah buat apa2.....
selagi minah tu tak serang mak bapak ko lagi....
ko cool down jer la....
Quote fifie_olin 23-2-2015 08:21 AM
aku ske tindakan ko...
br pdn muka kan
kalo smpi 5 kali ko tampar...gaknya x sakit kot...yg last tu br power smpi tejelok ke lantai..
apsal ko x tumbuk jek...konpem pengsan...x yah ssh2 ko nk tampar byk kali...buat sakit tgn jeh
Quote Toppaz 23-2-2015 08:28 AM
Psycho nya ppuan tu.. lain kali tampar lg kuat2.
Quote amon_79 23-2-2015 08:54 AM
iols baca pon hangin bila baca kisah TT dan perangai pompuan dgn skandal peng kid tu... iols mmg menyampah betul peng kid2 ni... iols rasa mmg diaorg akan main bomoh nyer...dh perangai buruk mcm tu kalo xsedar diri lagi insaf alamat semua benda keburukkan la yg akan dibuatnya... cuma hati2...mantapkan rohani dan jasmani utk TT dan parents...
Quote pehbedah 23-2-2015 08:57 AM
aku tau perasaan ko camana time tu..sebab aku pun pernah buat menda yg sama...aku pun bukan jenis yg cepat naik angin tapi bila dah sampai tangan aku gigil adalah yg  kena pelempang sulung aku..
Quote zulka 23-2-2015 09:04 AM
bagus2...kalau aku duk tmpt ko pun aku buat benda yg sama gak..
Quote suka2 23-2-2015 09:57 AM
padan muka pengkid tu. baru gertak nak tgk ada pooki ke konek mencicit larik. siot je tinggalkan 'awek' dia. pengkid takat nak tunjuk bagus boleh la
Quote midori888 23-2-2015 10:00 AM
apsal ppuan tu serang mak bapa ko? apsal dia tak serang mak & bapa mentua dia?
Quote mawar_pink 23-2-2015 12:05 PM
La..apesal xg maki laki sndiri..sesuka ati dtg maki mak bapak org...patut tampar byk lg bg sedar sket..dhla skandal dgn pengkid..

Lihat semua komen(84)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 06:48 AM GMT+8 , Processed in 0.103843 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top