CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Ladylista Cinta & Perhubungan Lihat artikel

LUAHAN HATI~suami rapat dengan kawan lelaki yang baru kenal

17-2-2015 04:40 PM| Diterbitkan: CMFreporter| Dilihat: 14739| Komen: 74

Description: Akhirnya, Ain dapat tahu yg mereka baru kenal 4 bulan tapi boleh sangat rapat jadi macam tu.
Ain dah 2 tahun kahwin. Bahagia je sebelum ni & tak pernah bergaduh sampailah Ain mula ada gerak hati suami berubah. Suka masuk tidur lambat & banyak tgk handphone. Setelah beberapa bulan Ain terdetik nak check hp suami dan terjumpa msg yang sgt mesra dengan seorg lelaki yg Ain tak pernah kenal. Trus Ain tanya hubby. Mula2 hubby kata tu kawan baik sejak lama dulu tapi saja la tak bgtau Ain. Hubby sangat marah Ain check phone dia.
Kemudian suami mula berubah dan banyak berbohong utk berjumpa kawan lelaki tersebut. Siap pi tido rumah kawan lelaki tu & 2 kali bawak pi outstation sampai singapore. Ain nak ikut skali pun dia tak bagi. Ain dah berkali2 ajak nak jumpa dengan "kawan baik" dia tu tapi tak pernah dia bawak. Waktu bday kawan tu siap dia belanja tido hotel, beli parfum, pi tgk wayang & bagi syiling perak lagi.

Tiap kali kawan tu turun airport, dia semangat nak pi ambik. kalau Ain dulu dia hantar kat kl central ja walaupun tgh pregnant.

Akhirnya, Ain dapat tahu yg mereka baru kenal 4 bulan tapi boleh sangat rapat jadi macam tu. Rupanya suami Ain tipu konon2 kata dah kenal 7 tahun sebab tu kawan rapat dia.

Sejak hari tu suami Ain dingin ja dgn ain. Selalu kata tak da mood. balik lambat. suka keluar tanpa family?

memang lelaki perahsia macam ni ke?
memang lelaki suka simpan kawan2 tak bgtau isteri ke?
memang lelaki kalau kantai suka melarikan diri ke?
memang lelaki tak pandai selesaikan masalah ke?


Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote awan_kelabu 13-2-2015 09:51 AM
laki ko bi ke
Quote Innrukia 13-2-2015 09:52 AM
confirm ker tu kwn lelaki
ada member yg takut bini, depa save no hp pompuan dgn nama lelaki..
cer confirm kan...
Quote lil_sparky 13-2-2015 09:54 AM
aigooo....lain mcm je nih...
Quote wds 13-2-2015 10:05 AM
A`ah, sesuatu je. Biseksual atau kawan rapat tu adalah perempuan tapi diletakkan sebagai nama lelaki. Ah sudahhhhh...

Cuba siasat lagi. Sadis sungguh.
Quote midori888 13-2-2015 10:09 AM
wds replied at 13-2-2015 10:05 AM
A`ah, sesuatu je. Biseksual atau kawan rapat tu adalah perempuan tapi diletakkan sebagai nama lelaki ...


mcm berkawan ngan ppuan jer....tt cuba check deeper lagi...
Quote khailya 13-2-2015 10:26 AM
kalau 'kawan lelaki' tu sebenarnyer prempuan camner eh?.. normal ker?
tp kalau kawan lelaki tu sebenarnyer sememangnyer lelaki camner lak? huhuhuhu
siap p tgk wayang.. beli adiah lagi.. eiyuuuu..
why not ko p skodeng laki ko.. takleh ke cemtu?..
Quote kentel 13-2-2015 10:31 AM
sure ke lelaki..cuba la spy2 sikit...
Quote rayna_raynes 13-2-2015 10:37 AM
laki kau gay eh?
Quote matahari7001 13-2-2015 10:44 AM
fishy betul friendship somi ko ni huhu.. cube selidik lebih lagi boley?
Quote Toppaz 13-2-2015 11:15 AM
Baik TT pi siasat, kan suami isteri buat apa nak berahsia sgt bab kawan baik, lg2 nak berahsia sal cellphone x leh check bagai..sesuatu sgt..

Off topic:- mna lebih ngeri, dpat tau "kwan baik" tu sebenarnay pompuan atau hubby tu bisexsual ke gay..? random question.
Quote siputsedut 13-2-2015 11:43 AM
I  Speku tu pompuan tp husband tt save nama laki...
Quote hanie_z 13-2-2015 11:51 AM
Pelik je..
Me pun rasa 'lelaku' tu maybe pompan la..
Hubby u tipu kot, cuba la siasat..
Quote addamnor 13-2-2015 12:55 PM
Edited by addamnor at 13-2-2015 12:59 PM

saya tidak mahu lah takutkan kamu.. tetapi laki kamu itu ciri cirinya seperti rogayah dalam almari sahaja.. tak perlu buka radar, bak kata ummi senah buat habis battery shj. jelas sangat diagnosisnya.
Quote cheezzy 13-2-2015 02:25 PM
multi nick sapa ni.
buka thread jer terus cita masalah
Quote bazinga 13-2-2015 03:16 PM
Huhu, fishy nya ain.. Baik pi selidik betul, tapi kena bersedia la dgn kemungkinan
Jawapan dari hubby nanti...
Quote epis 13-2-2015 03:39 PM
saya pon tertanya betulkah kawan baik itu adalah lelaki?
Quote chaintea 13-2-2015 04:02 PM
Ye ke lelaki tu?
Quote botol_purple 13-2-2015 04:13 PM
aikk.. lain je bunyik nye kawan lelaki tu..
Quote alieyrina 13-2-2015 04:21 PM
Ok.laki ang ada skandal dgn lelaki lain..cuba usahakan amik no fon laki tu..soh sapa2 laki lain riki sapa sebenaqnya laki tu..

upah p.i ka...?  Sbb laki normal mcm laki aku x penah bising pun aku nk buat apa dgn fon dia...dia sebuk kena urus anak2..nak gayut or kuaq sendirian pun x dak masa...

Lihat semua komen(74)

Sub-category

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 07:24 PM GMT+8 , Processed in 0.079268 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top