CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Model Traktor Rogol Lebih 100 Mayat

19-8-2014 03:10 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 13525| Komen: 54

Description: Isterinya, Dalam Keterangannya Kepada Penyiasat Pula Berkata, Dia Cuba Mendedahkan Mengenai Tabiat Suaminya Kepada Seseorang, Tetapi Tindakannya Itu Menyebabkan Dia Dipecat.
Model Traktor Rogol 100 Mayat

Cincinnati (Amerika  Syarikat): Seorang pekerja rumah mayat mengaku dia mungkin  melakukan hubungan seks dengan lebih 100 mayat wanita dan terus melakukan perbuatan itu walaupun setelah isterinya mendedahkan perbuatannya  kepada majikannya.

Pekerja rumah mayat daerah Hamilton  Kenneth Douglas yang masih dalam penjara selepas didapati bersalah memperkosa tiga mayat, mengaku perbuatan kejinya itu dalam satu wawancara audio.


“Saya akan naik ke atas mayat dan menanggalkan seluar saya sebelum merogol mereka,” katanya.

Bercakap mengenai mayat seorang mangsanya, Charlene Appling, Douglas berkata: “Saya masih ingat pergi ke tempat simpanan mayat, menarik mayatnya keluar ke bilik belakang dan mengadakan seks dengannya.”

 
DOUGLAS

MANGSA (dari kiri) Charlene, April dan Karen.



Mengenai jumlah mayat, Douglas berkata: “Mungkin sehingga seratus.”

Menurut lelaki itu, tabiat buruknya itu berpunca daripada  arak dan dadah.

“Jika saya tidak minum atau mengambil dadah ketika pergi  kerja, ia tidak akan terjadi.  Saya akan melakukannya apabila saya mengambil dadah atau minum arak,” katanya.

Isterinya,  dalam keterangannya kepada penyiasat pula berkata, dia cuba mendedahkan mengenai tabiat suaminya kepada seseorang,  tetapi tindakannya itu menyebabkan dia dipecat.

Menurut laporan stesen televisyen tempatan, WCPO, Douglas mengaku mengadakan seks dengan mayat April Hicks, Karen Range and Charlene Appling.

Charlene dan Karen adalah mangsa pembunuhan.

Pada 2008, ujian DNA mengesahkan air mani Douglas ditemui dalam mayat Karen dan dia dikenakan hukuman tiga tahun penjara selepas mengaku bersalah.

Pada 2012, Douglas sekali lagi mengaku bersalah, kali ini atas tuduhan memperkosa mayat April dan Charlene. 
14

Bagus
10

Marah
13

Terkejut
13

Sedih
15

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (74 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote PongKang 19-8-2014 07:41 AM
dia xmuntah ke bau mayat?
Quote ice_sky92 19-8-2014 07:46 AM
Persis model abah kau...
Quote qronaldo7 19-8-2014 07:52 AM
ketegangan tanpa batasang
Quote GhostWalking 19-8-2014 08:51 AM
Salahkan dadah n arak.tak logik betul
Quote akusukaq 19-8-2014 09:21 AM
Mengapa le hantu2 dr mayat tu tak bangun dan cekek dia. Mungkin dia dah lagi horror dr hantu
Quote biggirlduncry 19-8-2014 09:25 AM
mmm, kejinya.
takde manusia bernyawa yg nak beromen dgn dia ni kot
so dgn mayat aje la dia hentam.

Quote iman_aly 19-8-2014 09:39 AM
dgn bini xpuas ke?? aiyoooooo
Quote reenz013 19-8-2014 09:41 AM
dgn mayat pun leh on
Quote liyamariska 19-8-2014 09:42 AM
dgn mayat pun jadi... kesian kt mayat2 tersebut kena dirogol oleh lelaki persis model laa sgt...
Quote itik_kuning 19-8-2014 09:42 AM
sex maniac.
Quote DOUBLE7 19-8-2014 10:04 AM
celah mana mcm modelnya...? cess...
Quote emmaisa 19-8-2014 10:06 AM
model traktor... TT klu bagi tajuk memang la ngarut2...
Quote JDT 19-8-2014 10:09 AM
Necrophillia....kecenderungan melakukan seks dengan mayat..
Quote ctaz 19-8-2014 10:38 AM
PongKang posted on 19-8-2014 07:41 AM
dia xmuntah ke bau mayat?

tu sebab dia kata dia rogol mayat tu time dia tgh high atau mabuk.....

Quote niceghost2005 19-8-2014 10:56 AM
ctaz posted on 19-8-2014 10:38 AM
tu sebab dia kata dia rogol mayat tu time dia tgh high atau mabuk.....

Bila ambik dadah n mabuk...........baru dia bley bersetubuh dgn mayat.
Kalau dia sober................sebelah mata pung dia x pandang.

Tapi hangpa kena pikiaq.
KENAPA dia ambik dadah n minum arak sampai mabuk sebelum kerja??
Ini lah KESAN dari bekerja di ghumah mayat.

Kerja soghang soghang.
Berdepan dgn pelbagai jenih mayat.
Kena bogelkan mayat tu....
Cucuk chemical utk mengawetkan mayat.
Jahit gusi mayat agar tidak terngangga.
Makeup mayat agar kelihatan cantik/handsome.
Buat touchup sana sini.

Itu yg dia ambik dadah n arak.

Bila ambik dadah n arak.............iblis pung masyuk.

Dok soghang soghang dgn IBLIS.
Apa lagi................yg berlubang sana sini, busuk.........semua dah Nampak CANTIK n MEMBERAHIKAN.


Waallahua'lam
Quote budakmanentah 19-8-2014 10:58 AM
persis model kejadahnya!

bini ade nape nk dirogol mayat
Quote BeeHaa 19-8-2014 11:02 AM
Ngan mayat pun stim. :Q
Quote tanganbercakap 19-8-2014 11:04 AM
sape yang nak beli traktor..kalo ini rupe modelnye
Quote fifie_olin 19-8-2014 11:06 AM
ice_sky92 posted on 19-8-2014 05:46 AM
Persis model abah kau...

hahah...kan dh bg tau model traktor..mmg patot muka mcm ni...
yg rembes model spender jek

Lihat semua komen(54)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

15-6-2024 12:34 AM GMT+8 , Processed in 0.069301 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top