CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Hot Topic Lihat artikel

Sekeluarga Nyaris Dirogol Perompak Indon!

26-12-2013 05:51 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 14678| Komen: 62

Description: Samsiah Berkata, Sebaik Masuk, Perompak Yang Merupakan Warga Indonesia Berkenaan Terus Mengejutkan Dia Yang Sedang Tidur Di Ruang Tamu Bersama Dua Anak Dan Adik Perempuannya Sebelum Leher Mereka Diacu ...
Suri rumah nyaris dibunuh, rogol

Gambar hiasan

JEMPOL - Seorang suri rumah trauma selepas dia diugut bunuh dan dirogol oleh empat perompak yang memecah masuk rumahnya di Bandar Seri Jempol dekat sini kelmarin.

Kejadian pukul 3.15 pagi itu berlaku selepas rumah mangsa yang dikenali sebagai Samsiah, 31, dimasuki perompak bersenjatakan parang ketika mangsa bersama tujuh ahli keluarganya sedang tidur.

Samsiah berkata, sebaik masuk, perompak yang merupakan warga Indonesia berkenaan terus mengejutkan dia yang sedang tidur di ruang tamu bersama dua anak dan adik perempuannya sebelum leher mereka diacu parang.

4

Bagus
6

Marah
5

Terkejut
6

Sedih
5

Lawak
6

Bosan

Friends Rank (32 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ushioz 26-12-2013 07:28 AM
malaysia masih aman
indon dan jenayah berpisah tiada
Quote lady_rara 26-12-2013 07:33 AM
syukur malaysia masih aman...
Quote TanSriJess 26-12-2013 07:37 AM
nak komen copy/paste jugak lah...

- syukur malaysia masih aman... -
Quote jonlabu 26-12-2013 08:23 AM
abe tong ngan silentwinner kongsi pc ka?
Quote xtahumenahu 26-12-2013 08:24 AM
apa ke banyak sgt indon menyamun nih??
Quote leylapple 26-12-2013 08:24 AM
apa komen zahid?
Quote mak_wa95 26-12-2013 08:27 AM
jahatnya indon...
masuk malaysia atas permit keje..buat keje merompak pula...
Quote taikor 26-12-2013 08:30 AM
modus operandi diorang tak ubah2 since I skolah menengah dulu. merompak sambil merogol. kadang kala berak di ruang tamu...
Quote zwaty 26-12-2013 08:32 AM
sialan kamu indon....
Quote sekngucing 26-12-2013 08:36 AM
kasi lesen bane masuk malaysia please
Quote nurul_akmar 26-12-2013 08:37 AM
aku harap sume perompak tu kena langgar ngan lori
Quote iniaroonz 26-12-2013 08:41 AM
nak rompak, rompak ajelah... jgnla pulak nk merogol, bunuh bagai.....
Quote biosfree 26-12-2013 08:46 AM
Kena rogokl ke tak???
Quote silent_hunter 26-12-2013 09:09 AM
taikor posted on 26-12-2013 08:30 AM
modus operandi diorang tak ubah2 since I skolah menengah dulu. merompak sambil merogol. kadang kala  ...

yang berak tu syarat menuntut ilmu hitam dorang...yang aku pernah dengar la..kesahihan xdapat dipastikan...

Quote ikantemenung 26-12-2013 09:18 AM
emm citer tx habis..apa jadi dgn keluarga tuh..kena rogol or tax
Quote BurningTimes 26-12-2013 09:40 AM
Mohon semua indon itu di timpa kecelakaan sehingga ke akhirat akibat celaka sangat perilakunya.
Quote peYno 26-12-2013 09:44 AM
camne tau meteka indon,,, klu muka cam jawa johor shuib sepah tu pastu buat2 cakap jawa kasar masa tu... mesti org x sangka perompak tu org jawa johor
Quote sekngucing 26-12-2013 09:53 AM
grab your gun when you see caprut
call a cop when you see caprut
Quote taikor 26-12-2013 09:54 AM
silent_hunter posted on 26-12-2013 09:09 AM
yang berak tu syarat menuntut ilmu hitam dorang...yang aku pernah dengar la..kesahihan xdapat dipa ...

Ingatkan diorang nak sakitkan hati mangsa. Agama setan ni. Perbuatan dan kepercayaan yg tidak Islam...

Lihat semua komen(62)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 06:41 AM GMT+8 , Processed in 0.053428 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top