CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Lelaki Kudung Mengaku Rogol Anak Saudara

31-10-2014 11:02 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 10093| Komen: 41

Description: Dalam Perkembangan Lain, Seorang Penoreh Getah Juga Dari Dabong, Kuala Krai Mengaku Tidak Salah, Dua Kali Merogol Anak Kandungnya Ketika Mangsa Berusia 15 Dan 17 Tahun.
Lelaki Kudung Mengaku Rogol Anak Saudara

Tertuduh akan ditahan sementara kesnya disebut semula, bulan depan.[url=][/url][url=][/url]

KOTA BHARU - Seorang lelaki kudung tangan kanan mengaku salah atas tuduhan merogol anak saudaranya, di mahkamah sesyen, di sini, sebentar tadi.

Penganggur berusia 56 tahun tersebut mengaku dituduh merogol remaja yang ketika itu berusia 16 tahun di sebuah rumah tanpa nombor di Kampung Dabong, Kuala Krai.

Kejadian berlaku pada jam 2 pagi hingga 4 pagi, Julai, tahun lalu.

Hakim, Mohd Yusoff Yunus menetapkan 10 November depan untuk fakta dan hukuman. Jaminan tidak dibenarkan.

Dalam perkembangan lain, seorang penoreh getah juga dari Dabong, Kuala Krai mengaku tidak salah, dua kali merogol anak kandungnya ketika mangsa berusia 15 dan 17 tahun.

Kejadian pertama berlaku di sebuah rumah tanpa nombor di Kampung Slow Pak Long, pada jam 1 pagi, September 2011, manakala kejadian kedua, di sebuah rumah tanpa nombor di Kampung Serasa Sri Mahligai, pada jam 12 tengah malam, 27 Mei lalu.

Kes ditetapkan untuk sebutan semula pada 2 Disember depan, sementara tertuduh tidak dibenarkan jaminan kerana tinggal serumah dengan mangsa.
  

6

Bagus
14

Marah
8

Terkejut
8

Sedih
16

Lawak
2

Bosan

Friends Rank (54 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote arianakhalid 30-10-2014 07:01 PM
Mcm mana boleh jadi ada rumah tanpa nombor?

Naifnya aku
Quote munchkin 30-10-2014 07:07 PM
Astaga. Apalah nak jadik nihhh.
Quote CrowneGlory 30-10-2014 07:08 PM
Omaiii nmpk busuk yg amat... Tgn satu je pacik x boleh melawan ke..dah 16 tu besar la utk melawan
Quote mak_wa95 30-10-2014 07:10 PM
CrowneGlory posted on 30-10-2014 07:08 PM
Omaiii nmpk busuk yg amat... Tgn satu je pacik x boleh melawan ke..dah 16 tu besar la utk melawan

tah dia tumbuk tah dia belasah budak tu dulu,mana kita tau
Quote FOTHER-MUCKER 30-10-2014 07:12 PM
Tap APA nanti boleh lari ke golok.
Quote CrowneGlory 30-10-2014 07:12 PM
mak_wa95 posted on 30-10-2014 07:10 PM
tah dia tumbuk tah dia belasah budak tu dulu,mana kita tau

Hembus muka dak pompuan tu dgn mulut cenggitu..terus budak tu pengsan..time tu dia amik kesempatan..
Quote mak_wa95 30-10-2014 07:14 PM
CrowneGlory posted on 30-10-2014 07:12 PM
Hembus muka dak pompuan tu dgn mulut cenggitu..terus budak tu pengsan..time tu dia amik kesempatan ...

fizikal cacat,hati cacat..

tengok muka berkarat je..

benciiii...rasa nak flying kick je..
Quote CrowneGlory 30-10-2014 07:19 PM
mak_wa95 posted on 30-10-2014 07:14 PM
fizikal cacat,hati cacat..

tengok muka berkarat je..


Ular dia je yg x cacat... Tu psl mematuk sana sini... Nak cari pelacur.. pnganggur duit tarak.. Nak cari bini..hodoh yg hamat + sengkek..takde siapa nak..sudahnya cari je mangsa yg senang ..anak buah sendiri..
Quote mak_wa95 30-10-2014 07:22 PM
CrowneGlory posted on 30-10-2014 07:19 PM
Ular dia je yg x cacat... Tu psl mematuk sana sini... Nak cari pelacur.. pnganggur duit tarak..  ...

syiokkk la cari anak sedara 16 tahun...

eiiiiiiii gerammm..jangan bagi terlepas la..jangan dok kesian kalau dia buat rayuan..
Quote solstice 30-10-2014 07:50 PM
arianakhalid posted on 30-10-2014 07:01 PM
Mcm mana boleh jadi ada rumah tanpa nombor?

Naifnya aku

Kt kampung tradisional mana ada nombor2 bagai ni
Quote solstice 30-10-2014 07:50 PM
Apa lah nak jadi
Pak sedara tu ok lagi
Kes ayah sendiri tu
Bala dari tuhan kat bumi Msia
Quote nasi_goreng 30-10-2014 08:01 PM
kalau kes ni terjadi kat  anak aku, habislah kene dia ni. dah laa diri tu brp sempurna tapi janganlah buat perangai pun tak senonoh. aihhh
Quote prettyuglybabe 30-10-2014 08:31 PM
semoga pokcik insaf la dalam penjara nanti
Quote uhuStic 30-10-2014 08:34 PM
dah tua tahap datuk nak mampus pun masih menggatal

Quote Changa 30-10-2014 08:47 PM
orang kelantan serambi mekoh suka rogol anak sendiri dan anak saudara?
Quote Modngengade 30-10-2014 08:49 PM
Guano klate ni....pah telepah pande ko?
Quote khaira01 30-10-2014 08:50 PM
Astaghfirullahal'azim..
Quote hanna88 30-10-2014 09:41 PM
tangan kudung sebelah pun kuat gak ke huhu
Quote makneng 30-10-2014 10:13 PM
org kurang upaya yg terlebih upaya seksual

Lihat semua komen(41)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

23-7-2024 07:42 AM GMT+8 , Processed in 0.049451 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top