CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Hot Topic Lihat artikel

Kena Rogol Lebih 10 Kali Dalam 3 Minggu?

8-1-2014 04:33 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 31495| Komen: 254

Description: Rembau – Hasrat Seorang Remaja Perempuan Berusia 15 Tahun Untuk Berkahwin Akhirnya Berjaya Membongkar Perbuatan Kejinya Bersama Pasangan Kekasih Berusia 27 Tahun.

Gambar hiasan


REMBAU – Hasrat seorang remaja perempuan berusia 15 tahun untuk berkahwin akhirnya berjaya membongkar perbuatan kejinya bersama pasangan kekasih berusia 27 tahun.
       
Sumber berkata, remaja berkenaan yang mengenali suspek menerusi laman sosial Facebook selama beberapa bulan bertindak tinggal bersama kekasihnya semasa musim cuti sekolah.
       
Menurut sumber, bapa remaja berkenaan yang curiga dengan hasrat anaknya itu terkejut apabila anaknya memberitahu perkara sebenar.
       
Sebelum ini, remaja perempuan berkenaan memberitahu bapanya yang dia tinggal bersama kawan perempuannya sewaktu cuti sekolah lalu.
       
Bagaimanapun, dia menceritakan kejadian malang menimpa dirinya apabila telah dirogol kekasihnya yang bekerja sebagai penjual buah lebih 10 kali selama tempoh cuti berkenaan,” katanya.
       
Susulan insiden itu, ayah mangsa membuat laporan polis di Balai Polis Nilai pada Ahad lalu dan suspek berjaya ditangkap di Chembong malam kelmarin.
       
Sementara itu, Ketua Polis Daerah, Deputi Superintendan Mizan Md Dom ketika dihubungi mengesahkan kejadian berkenaan dan kes kini sedang disiasat di bawah Seksyen 376 Kanun Keseksaan.

3

Bagus
14

Marah
2

Terkejut
4

Sedih
3

Lawak
1

Bosan

Friends Rank (27 people)

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ip_lepat 7-1-2014 05:21 PM
dah lebih 10 x pun rogol jgk..??
sama2 ayor naik kepala..
Quote fredbok87 7-1-2014 05:22 PM
rogol ? aku rasa tak... ini jenis suka sama suka ni..haishhh nak tipu pon berpada2 la dik non oiiii
Quote cipOt_cedOt 7-1-2014 05:23 PM
rogol la tu... statute rape...
Quote annehuda 7-1-2014 05:24 PM
adik ni suke tgk drama tv3 rogol2 pastu kawen kot. fefeeling kawen ngan seth tan le tu gamaknye
Quote shamsadis 7-1-2014 05:26 PM
nak kahwin....kahwin la....esok lusa cerai...cerai la....
Quote BurningTimes 7-1-2014 05:26 PM
akak tahu sangat lah perangai bohsia Sunni wal jamaah ini,
sudah sedap2 berzina lebih 10 kali baharu nak klaim kena rogol,
entah entah nak terberanak anak zina lah kot?
kalau jadi mangsa random di rogol tepi jalan baru akak percaya,
yang ini siap kenalan lagi di facebook, propa sangat lah
Quote kenarikelabu 7-1-2014 05:27 PM
suka sama suka tu oii...lebih 10x lak tuh...ayoyo
Quote clarizsa 7-1-2014 05:31 PM
rogol?? pffttt....
yg ni mmg birah, menyalahgunakan istilah rogol... hamjad pnya bdak...
Quote nurul_akmar 7-1-2014 05:33 PM
dah 10x, baru nak claim rogol???
Quote spiderman80 7-1-2014 05:34 PM
Itu bukan rogol!!! Itu romen namanya bangang!!
Quote lady_rara 7-1-2014 05:34 PM
duduk serumah sepanjang cuti sekolah, pastu claim kena rogol?

yang ko gi duk serumah tu dah kenapa dik oiii????

garit sungguh laa budak sekolah zaman sekarang ni....
Quote LongKai 7-1-2014 05:35 PM
kena sebat la jantan tu... sedap sama2... kena sebat sorang2...
Quote atai 7-1-2014 05:35 PM
besar umur besar sangat tu dik..apa yang bodo sangat..
Quote ntahler 7-1-2014 05:39 PM
budak bwh umur...mmg kena cas rogol la jawabnya. 1x rogol brp kali sebat? 6x kan? so klu 10x rogol...minimum 60x sebat.. WOW!!!! mmg bersepai tulang tongkeng mamat ni.
Quote jerukkedondong 7-1-2014 05:44 PM
rogol la sangat..
meh sini aku tarik bijik tu dengan playa...
Quote dahliateck 7-1-2014 05:47 PM
xyah la kawen, tangkap masuk jel jer, kang lg naya nasib dia dikahwinkan dgn perogol ni, perogol adalah penjenayah yg harus dihukum
Quote dahliateck 7-1-2014 05:48 PM
dia x sangka akan dirogol kot, mungkin laki tu alim2 kucing di facebook, budak2 mmg senang kena tipu
Quote ctaz 7-1-2014 05:53 PM
rogol......?
rogol la sgt.....
Quote magnus 7-1-2014 06:00 PM
Patutnya bawah umur tu kita kira bawah 13 tahun kot..memandangkan bebudak skrg ni cepat matang and miang pulak..oppss

Lihat semua komen(254)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

26-7-2024 04:05 AM GMT+8 , Processed in 0.053412 second(s), 47 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top