CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Saya Minta Maaf, Syukur Atas Apa Yang Terjadi" - Niezam Zaidi

12-10-2021 09:57 PM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 3549| Komen: 21|Original author: Oleh: LilRose

Description: “Assalamualaikum kepada semua. Saya minta maaf jika ada salah dan silap saya pada kalian semua."
"Assalamualaikum kepada semua. Saya minta maaf jika ada salah dan silap saya pada kalian semua."


Kredit foto: IG

Demikian tulis Niezam Zaidi di Instagram susulan penahanannya selepas didapati positif THC.

Dalam masa sama, Muhamad Niezam Mohd Zaidi, 29, memohon maaf kepada pihak media dan peminat kerana tidak dapat membalas komen menerusi media sosial mahupun WhatsApp.


Kredit foto: IG

Pun begitu, dia bersyukur masih ada yang mendoakan dirinya sentiasa dalam rahmat Allah SWT.

"Semoga Allah SWT merahmati kalian.

"Buat masa sekarang, saya simpan apa-apa komen mengenai isu ini," tulisnya.


Kredit foto: IG

Rakan-rakan artis turut menitipkan kata-kata semangat buat Niezam supaya kuat semangat.


Kredit foto: IG

Setiap manusia melakukan kesalahan, namun jangan membiarkan diri terus hanyut. Semoga Niezam kuat menghadapi hari-hari mendatang. - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote ashcroft86 12-10-2021 10:03 PM
Niezam xde salah apa dengan weols tau. Kuatkan hati tau. Cekalkan diri utk berubah tau.
Quote dudaberhias 12-10-2021 10:09 PM
Oooo ok la iols cuba maafin.. tapi muka dia memang ada aura2 pendadih. Muka mat2 rempit gittew khen sebaris dengan Farid wajah permukaan bulan.

Retis pendadih selalunya mesti kepam2 dan selekeh je. Rhoper2 budak lajak dan mat rempit macam shuk tu.
Quote Adrif 12-10-2021 10:54 PM
macam ramai je positif amik THC ni dalam industri hiburan

tapi kantoi seketul dua je

ada supplier yang target artis ke?
Quote tahanie 12-10-2021 10:56 PM
Mesti nak petik all the -allah ending term. Cuci imej
Quote Acikgomen 13-10-2021 12:18 AM
Edited by Acikgomen at 13-10-2021 12:19 AM
dudaberhias replied at 12-10-2021 10:09 PM
Oooo ok la iols cuba maafin.. tapi muka dia memang ada aura2 pendadih. Muka mat2 rempit gittew khen  ...


Agak2 la chuols nak tuduh syuk mat rempit ponnnn
Boleh pegi laju ke moto tu kalo syuk yg bawak
Berat kowttttt si syuk tembun tuh
Quote Mulotkoyak 13-10-2021 12:35 AM
dudaberhias: Oooo ok la iols cuba maafin.. tapi muka dia memang ada aura2 pendadih. Muka mat2 rempit gittew khen sebaris dengan Farid wajah permukaan bulan.Retis p ...

Shuk ke syuk uols???  Shuk tu muke pepet.... Syuk ni muke mat petttt... Tp mmg dh agak pun kalo pecah lobang pun. So x terkejut sangat laaa dia amik drug.
Quote ipes2 13-10-2021 01:50 AM
hmm if dia ni dianggap good-looking now, tunggu sahaja sebentar lagi, kerana drugs will always ruin several aspects of your life.. minda dan pemikiran dan addiction tu jgn cerita lah... yg selalu org ramai dapat tahu seseorang itu drug addict ialah thru your face.

illicit drugs always ruin looks.
Quote makton 13-10-2021 07:43 AM
klu tak amik dadih pun mata aku tetap nampak dia busuk. tak hensem
Quote dino 13-10-2021 07:52 AM
dudaberhias replied at 12-10-2021 10:09 PM
Oooo ok la iols cuba maafin.. tapi muka dia memang ada aura2 pendadih. Muka mat2 rempit gittew khen  ...

join tabligh suci la mcm zul yahya papaya
Quote bulalof 13-10-2021 07:54 AM
its not a secret, everyone knows dlm 'industri' hiburan ramai yg ambik dadah.

aadk kalau rajin dgn kerjasama polis boleh je buat serbuan / spot check urine.
Quote Kurex 13-10-2021 08:22 AM
Kening dia cantik
Quote 4cupcakes 13-10-2021 08:30 AM
Apsal nak minta maaf kat iolss pulak.. minta maaf kat diri sndri la.. dah rosakkan masa depan.. semoga diri sendri dapat memaafi
Quote Lavender_Violet 13-10-2021 09:51 AM
Heols nampak kepam dalam gambar ni.

BTW, heols ni lah yang tak jadi kawin dgn Nonny Nadirah tu kan sampai sheols bukak tudung ambik gamba half naked segala dan ditangisi bffnya si Mila Jirin
Quote NFBZCantik 13-10-2021 09:55 AM
Moga betul2 insaf. huhu
Quote nanasno 13-10-2021 10:00 AM
tak pernah kenal pelakon ni. semuga berubah la
Quote Noraniza_Iblis 13-10-2021 10:04 AM
tp gmba heols time dlm lokap tu..
hensem wangi...
iols taste kt muka2 bad boi cmni...
Quote Normabaru 13-10-2021 10:11 AM
nnt ade la acik2 bergetar ovari ckp Allah tu maha pengampun laa...setiap org deserve peluang kedua la..etc..

ayat2 penyucian

then org gini never learn any lesson
and sampah masyarakat forever rasa ok sbb msian is pemaaf punya org kan...
sajm gitu

sbb tu repeated offender blambak...siap dpt dato lg...

hmm
Quote Normabaru 13-10-2021 10:12 AM
bulalof replied at 13-10-2021 09:54 AM
its not a secret, everyone knows dlm 'industri' hiburan ramai yg ambik dadah.

aadk kalau rajin dg ...

cer produser buat test urin ni sewajib vaksin tu haaa

najis dadah ni lagi teruk dr covid kot!kohkoh
Quote Nnasda53 13-10-2021 11:18 AM
Harap sedar diri dan berubah la mamat ni.
Dadah ni merosakan diri dan menyusahkan org lain.

Lihat semua komen(21)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 09:25 AM GMT+8 , Processed in 0.201190 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top