CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

"Mustahil Bintang Segah Erra Main Rembat Je Dek Fookey Gersang" - Diva AA

13-10-2021 06:48 AM| Diterbitkan: Lilrose| Dilihat: 5661| Komen: 29|Original author: Oleh: LilRose

Description: Umum tahu pelakon dan pengacara, Azwan Ali lantang bersuara pelbagai isu terutama membabitkan politik dan selebriti tanah air.
Umum tahu pelakon dan pengacara, Azwan Ali lantang bersuara pelbagai isu terutama membabitkan politik dan selebriti tanah air.


Kredit foto: IG/Xtra

Terbaru, dakwaan mengatakan pelakon, penyanyi, dan pengacara, Erra Fazira bernikah dengan Menteri Belia dan Sukan, Datuk Seri Ahmad Faizal Bin Azumu turut mendapat perhatian Azwan yang lebih mesra disapa Diva AA.


Kredit foto: IG

Menerusi hantaran di Twitter, Diva AA mendakwa dakwaan itu mustahil berlaku.

"Mustahil bintang segah Erra? Main rembat je dek fookey gersang?" ujarnya.


Kredit foto: Twitter

Sementara itu, Awani juga melaporkan Faizal mengesahkan dakwaan tular itu adalah palsu.


Kredit foto: Twitter Awani

Sampai bila agaknya Erra selesa memegang status ibu tunggal? - CARI

Bagus

Marah

Terkejut

Sedih
1

Lawak

Bosan

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote imransulaiman 13-10-2021 07:45 AM
Aku rasa nak memaki je awal pagi ni! Dia ni tak boleh guna bahasa yang elok ke sampai kias gersang bagai?
Quote SANKURIANG 13-10-2021 08:14 AM
Diva pun gersang gak
Quote SpyLeman 13-10-2021 08:54 AM
Nak je aku cakap si diba ni anak Harooommmm...mulut hangsuang betul. Ko tu 10x gersang hari2 dok meratib kimak kimak kimak.. mak ko dah takde, ape hal dok sebut2 kimak2 tu?
Quote laksmanabentan 13-10-2021 09:03 AM
apa lagi saman ler orang yang sebarkan cite pelsu tu...
pencemaran nama baik...
kan best camtu, jadi orang tak leh sebarang2 nak main tuduh aja...
Quote Mooverine 13-10-2021 09:10 AM
kadang-kadang sakit hati baca apa dia tulis
tapi kadang-kadang seronok
kesedapan membaca makian Diva AA bergantung dengan topic yang sedang dia ulaskan
hahahaha
Quote She-Ra 13-10-2021 09:13 AM
Mooverine replied at 13-10-2021 09:10 AM
kadang-kadang sakit hati baca apa dia tulis
tapi kadang-kadang seronok
kesedapan membaca makian Di ...

sokong! tp takde la sakit hati, lebih pd malas nak ambik port apa dia tulis
melainkan kes panas yg mmg org menunggu2 ulasan dia.. bila dia  melahar tu, pehhhhhh puas hati lain machiam hahahaaa
Quote ElizabedahTan 13-10-2021 09:15 AM
Pandora papers ada tak nama Diva....rumah 1 million facing KLCC ...makan kat Madam Kwan.
Quote babelina 13-10-2021 09:18 AM
kemain dibaAA.. minat kt ratu la nie.. hehehe..
Quote Normabaru 13-10-2021 09:38 AM
kaka ntah nape rasa news ni betui jeeee....cuma lom kantoi...kes zila jalil ritu je la example how okg can lie straight in ur face..hahaa
Quote Noraniza_Iblis 13-10-2021 10:14 AM
iolss kalau bosan2 kt umah..
bukak youtube dgr dibah ni membebel..
jd hilang stres..hahaa..

Quote pjade 13-10-2021 10:26 AM
soalan hakak : why the tree shaking if no wind?

Kenapa Pejal Zumu? Kenapa bukan Bang Mat? Mat Maslan? KJ? Contoooohhh.....
Quote Zazama 13-10-2021 11:08 AM
Div Aa apasal suka sgt sebut2 bhg sulit org lain? Itu je ke yg mampo dia nak up kan apa yg dia nak ckp?
Quote KIM.K 13-10-2021 12:03 PM
Erra ni sebaya Lee Jung Jae Squid Game.
Media korea panggil jung jae aktor veteran.
Quote musangbodoh 13-10-2021 12:19 PM
[youtube]7ghuD7RDdw8[/youtube]

mgkn sbb nie..agaknya
Quote dudaberhias 13-10-2021 12:23 PM
sooo lepasni kita dah boleh alert... apa saja gosip dari bbnu twitter semuanya pelesu belaka buang boraih jah pergi percaya... baik la percaya berita2 pelesu dari wasap tu especially cucuk vaksin ada magnet... lebih kurang aja dengan percaya pitonahhhh akhir zaman agitteww...
Quote KamikuP 13-10-2021 02:16 PM
Dia ni kalau kojol harap sempat le bertaubat. Kaki byk kudis hati pun itam
Quote DragonSari 13-10-2021 02:25 PM
Ntah2 benda betul
Quote nakkomenjugak 13-10-2021 06:25 PM
Hmmmm kita tunggu dan lihat

And shadap laaa diba ayee ayeee
Quote gideoncross 14-10-2021 11:09 PM
Asek mnyumpah je, xpnat ke Diva AA oi?

Lihat semua komen(29)




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-10-2021 07:56 AM GMT+8 , Processed in 0.388332 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top