CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Adik Meninggal Dunia, Louis Tomlinson One Direction Dirundung Pilu Kali Kedua

15-3-2019 10:26 AM| Diterbitkan: yanieray| Dilihat: 5966| Komen: 13|Original author: Oleh: Pink Lily

Description: Adik salah seorang ahli kumpulan One Direction, Louis Tomlinson ditemui mati di rumahnya disyaki akibat serangan jantung.

Kredit foto: Express

Adik salah seorang ahli kumpulan One Direction, Louis Tomlinson ditemui mati di rumahnya disyaki akibat serangan jantung. 

Kematian tragik Félicité, 18, yang merupakan pereka fesyen dan bintang Instagram itu berlaku hanya tiga tahun selepas kematian ibu mereka, Johannah Deakin akibat Leukemia.

Menurut sumber terdekat, Louis yang kelihatan bersedih dan tertekan memuji adiknya sebagai seorang yang 'disukai ramai, penyayang, ceria dan cantik'. 



Kredit foto: Felicite Grace

Félicité disyaki mengalami serangan jantung di kediamannya di Earls Court di barat London, tengah hari Rabu lalu. 

Difahamkan, polis tidak menemui sebarang tanda penggunaan dadah di tempat kejadian. Mereka kini sedang dalam proses memaklumkan waris terdekat.  

Bedah siasat dan ujian toksikologi akan dijalankan bagi mendapatkan punca kematian Félicité yang juga mesra disapa sebagai Fizzy.

Menurut jurucakap polis, mereka dihubungi Servis Ambulans London pada jam 12.52 tengah hari, di mana Félicité disahkan meninggal di tempat kejadian. 

Louis, 27, sedang bekerja sewaktu dimaklumkan berita kematian adik kesayangannya itu. Selain Louis, mendiang meninggalkan seorang kakak, Charlotte (Lottie), adik kembar Daisy dan Phoebe, serta kembar bongsu Ernest dan Doris. - CARI
6

Bagus
6

Marah
7

Terkejut
12

Sedih
9

Lawak
9

Bosan

Friends Rank (49 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Sazida 15-3-2019 10:32 AM
rip ..lawa adiknyaa
Quote sheqim 15-3-2019 10:33 AM
Uih ramainya adik badik kembar
Quote DeeHanania 15-3-2019 11:18 AM
ksian yer...
rip Fizzy
ada adikbrdik kembar lagi
Quote danieladam 15-3-2019 12:45 PM
Serius umur 18 meninggal sbb sakit jantung? RIP.
Quote WandaMi 15-3-2019 02:33 PM
harap2 takde depression
Quote ikanmasin 15-3-2019 09:34 PM
rip ..sayang msh muda lg..
Quote bungasejuk 15-3-2019 11:00 PM
Eating disorder rase nya ..
Quote Kejora927 16-3-2019 03:52 PM
Bertabahlaa lou.. ibu dia meninggl dulu pun mudaa lg.. tinggal adik twins kecik.. skg adiknya felicite plk..
Quote mieymiey 18-3-2019 12:00 PM
Cantik budaknya. RIP Fizzy.
Quote aciklola 21-3-2019 12:10 PM
muda muda dah sakit jantung. aduh seram betul. RIP fizzy
Quote AppleJack 22-3-2019 12:12 AM
takziah family Tomlinson
Quote Chairman 29-5-2019 02:32 PM
mak oih smpi 2 pasangan kembar dlm adik beradik diorg
Quote annehuda 30-5-2019 09:56 AM
bile tgk louis ni teringat plak kes si zayn

masa mak louis ni meninggal, die ada call zayn pastu zayn janji nk dtg ke satu show die. show tu few days lepas mak die meninggal. skali tu zayn tak dtg. tp geng 1D yg lain ade je dtg. zayn stakat wish kt twit je.  

yg aku hengat ada fans zayn punye la back up zayn. kenapa zayn nk kene dtg? tak tau ke zayn tu mmg loner orgnye bla bla bla. omg

Lihat semua komen(13)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 05:07 PM GMT+8 , Processed in 0.076253 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top