CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Fokus Lihat artikel

"Siapa Suruh Cari Boyfriend Bangladesh, Kan Dah Kena Toreh!"-Aik, Mangsa Pula Kena Kecam

14-2-2019 12:41 PM| Diterbitkan: Sarirsa| Dilihat: 5547| Komen: 28|Original author: Oleh: Myeonir

Description: Semasa bercinta memang seronok, tapi seronok tu kadang tak berpanjangan sampaikan boleh bergaduh sampai boleh melibatkan kekejaman.Seperti berita yang tular di Facebook ini, seorang wanita parah selep ...
Semasa bercinta memang seronok, tapi seronok tu kadang tak berpanjangan sampaikan boleh bergaduh sampai boleh melibatkan kekejaman.

Seperti berita yang tular di Facebook ini, seorang wanita parah selepas ditoreh di muka oleh lelaki warga Bangladesh yang juga merupakan bekas teman lelaki mangsa dekat pusat beli-belah di Jalan SS 20/27, Damansara Jaya, Petaling Jaya, Khamis lalu.


Mangsa, 24, mendapat luka hampir lima sentimeter bermula dari bibir hingga ke bahagian pipi kanan selepas lelaki warga Bangladesh terbabit bertindak menoreh bahagian muka dengan objek tajam.


Kredit foto: Facebook

Kredit foto: Facebook
Ketua Polis Daerah Petaling Jaya Asisten Komisioner Mohd Zani Che Din berkata, susulan kejadian mangsa dikejarkan Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) bagi mendapatkan rawatan sebelum kejadian dilaporkan kepada pihak polis.

Mangsa dilaporkan stabil selepas mendapat rawatan di PPUM dan dia dibenarkan keluar sehari selepas kejadian. Berdasarkan maklumat, pihak polis berjaya menahan suspek berusia lingkungan 20-an terbabit, Jumaat lalu.

Kredit foto: Facebook
Mohd Zani berkata, suspek kini direman selama tujuh hari sehingga Jumaat ini untuk tindakan lanjut.

"Kes disiasat mengikut Seksyen 326 Kanun Keseksaan kerana mendatangkan kecederaan parah menggunakan senjata," katanya.

Netizen pun memang naik angin lepas baca kisah ini. Kebanyakan mereka mengecam wanita itu sebab memilih pasangan lelaki Bangladesh.

Kredit foto: Facebook
Tak kisahlah bercinta dengan warga mana pun, tapi lelaki itu tak sepatutnya bertindak ganas begini. -CARI
11

Bagus
9

Marah
9

Terkejut
9

Sedih
7

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (57 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pokaibanktokyo 14-2-2019 12:57 PM
Lantaklah itu indon. Bangla 2B kena reject pun bodoh sial ingat boleh lepas lari
Quote afieyra 14-2-2019 01:01 PM
Ade ape dgn bangla?alang2 nk rase senak..baik amik nigeria dohhh..baloi2..yihhhh jugakkk
Quote None68 14-2-2019 01:06 PM
Dah pulak...kan ada kes sblom ni kena toreh dek orang kita gek..
Quote Idgaf 14-2-2019 01:27 PM
maybe ni bangla yang wangi kot? Walaupon belum pernah iols jumpa geng2 ni yang xberbau. Bole dia ye g dating dengan bangla.
Quote shernazz 14-2-2019 01:38 PM
Walau apa pon..
Trtap la.bangla tu bongok..
Toreh buat apa muka orang..
Nak makan free kat jail ka?
Choi  tol..
Quote pokaibanktokyo 14-2-2019 01:39 PM
Itu bangla masih trauma kena siksa sindiket pemerdagangan manusia dulu. 8 bulan dipukul dan tak cukup makan sebelum diselamatkan pihak berkuasa namun igauan ngeri masih menghantui
Quote pokaibanktokyo 14-2-2019 01:40 PM
afieyra replied at 14-2-2019 05:01 AM
Ade ape dgn bangla?alang2 nk rase senak..baik amik nigeria dohhh..baloi2..yihhhh jugakkk

Nigeria pun tak boleh senak. Kecik gak .
Quote pokaibanktokyo 14-2-2019 01:41 PM
Ayam bangla sini aman aman saja
Quote buragazz 14-2-2019 01:42 PM
Edited by buragazz at 14-2-2019 04:35 PM

Mesti kes awek dia masak tak pakai banyak bawang... geng2 ni kan suka bawang.. hari kejadian ni awek konon nak supprise abang la ni masak lauk kegemaran dia pastu tetiba bila bukak.. dey minachi bawang mana... sambil terketar2 menjawab "Ba ba bawang tada la bang" nah kau toresan se dass melintang ke muka...
Quote afieyra 14-2-2019 02:10 PM
pokaibanktokyo replied at 14-2-2019 01:40 PM
Nigeria pun tak boleh senak. Kecik gak .

Apakah pernah berpengalaman bersama nigeria mungkin chuolsss?ehekk
Quote afieyra 14-2-2019 02:12 PM
buragazz replied at 14-2-2019 01:42 PM
Mesti kes awek dia masak pakai banyak bawang... geng2 ni kan suka bawang.. hari kejadian ni awek kon ...

Wowww..kelakar gitu komentornya mbakkkk ya ..iya kan
Quote intan_smsb 14-2-2019 02:24 PM
astaga
apa nak jdk zaman skrg ni
Quote Jorja 14-2-2019 02:48 PM
Lelaki tak guna
Quote buapakperut 14-2-2019 03:01 PM
bukan bangla saja, semua bangsa pun ada toreh noreh tikam nikam. tikam guna sudu pun ada
Quote Artemesiaa 14-2-2019 03:04 PM
Ramai yang suka bagi komen walau belum tahu cerita sebenar
Quote matbad 14-2-2019 03:14 PM
Tak lain tak bukan ini punya kes pomouan ni kikis duit la ni..lps ru bagitau keluarga tak suka la apa..lari duit tak bayar..aku jumpa byk kes dah pmpuan melayu kita kikis duit bangla..kali ni ja dgr mmg dt pengajaran betoi..jgn dicabar kesabaran lelaki walau apa bangsa sekali pun
Quote naina 14-2-2019 04:08 PM
Tak macam bangla pon
Macam mamak jeaa
Quote abangadek 14-2-2019 04:11 PM
kt bangla takde undang2 ke kalau toreh muka org sesuka hati boleh lepas  sampai kau bodoh begini
Quote buragazz 14-2-2019 04:35 PM
afieyra replied at 14-2-2019 02:12 PM
Wowww..kelakar gitu komentornya mbakkkk ya ..iya kan

Iya dong.. happy2 di petang hari.. menyirap kenak pulang lewat... jilaker...

Lihat semua komen(28)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-7-2022 12:30 PM GMT+8 , Processed in 0.078670 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top