CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Antarabangsa Lihat artikel

Lindsay Lohan Ditumbuk, Tuduh Pendatang Syria Cuba Seludup Kanak-kanak

2-10-2018 01:35 PM| Diterbitkan: Sang_Pencinta| Dilihat: 5843| Komen: 14|Original author: Oleh: Sang_Pencinta

Description: Niat baik pelakon Lindsay Lohan, 32 untuk cuba menyelamatkan dua orang kanak-kanak lelaki yang kononnya cuba diseludup oleh sepasang suami isteri hampir berakhir dengan tragedi apabila rupa-rupanya su ...
Niat baik pelakon Lindsay Lohan, 32, cuba menyelamatkan dua kanak-kanak lelaki yang kononnya cuba diseludup sepasang suami isteri hampir berakhir dengan tragedi apabila rupa-rupanya suami isteri yang juga pendatang dari Syria itu sebenarnya ibu bapa kandung kepada kanak-kanak berkenaan. 



Kredit Video: Youtube

Dalam video tular yang dimuat naik Lindsay, dia kelihatan hanya menyedari kesilapannya selepas mendapat 'hadiah' daripada ibu kanak-kanak terbabit.


Kredit Foto: YourNewsWire


Kejadian itu berlaku di Moscow, Russia, pada Jumaat lalu ketika pelakon berkenaan sedang membuat siaran langsung melalui akaun Instagramnya. 

Menurut TMZ, pada mulanya Lindsay kelihatan gembira dan cuba memperkenalkan keluarga pendatang Syria yang baru dikenalinya itu. 

Walau bagaimanapun, Lindsay tiba-tiba berasa curiga apabila melihat riak wajah kanak-kanak terbabit. 


Kredit Foto: Breitbart

Apabila keluarga itu cuba pergi meninggalkannya, Lindsay menjerit kepada kanak-kanak berkenaan untuk berlari menyelamatkan diri dan masuk ke dalam keretanya. 

Sambil menjerit meminta pertolongan, Lindsay menuduh pasangan suami isteri terbabit sebagai penyeludup kanak-kanak.

Menggunakan kebolehannya berbahasa Arab, pelakon yang pernah tinggal beberapa tahun di Dubai itu menjerit memarahi pasangan berkenaan, "Kamu merosakkan budaya Arab, lepaskan kanak-kanak ini," jeritnya kepada pasangan terbabit. 

Dia juga cuba menenangkan kanak-kanak itu dengan menyatakan dia akan membantu mereka melarikan diri. 


Kredit Foto: Iconichipsters.com

Apabila dia masih tidak diendahkan, Lindsay cuba menarik tangan salah seorang kanak-kanak terbabit, tetapi wanita itu menumbuk mukanya dan memberitahu dia adalah ibu kandung kepada kedua budak lelaki berkenaan. 

Terkejut kena lempang, Lindsay kelihatan menangis dan menghentikan usahanya. Lindsay, kemudiannya dilihat meninggalkan lokasi itu. 


Kredit Foto: IG Lindsay Lohan

Sejurus kejadian itu, Lindsay  memuat naik kata-kata 'Life is a series of tiny miracles, notice them' di IGnya dengan tanda pagar #helpothers. 

Nampaknya, niat baik Lindsay hampir memakan dirinya sendiri. - CARI
31

Bagus
27

Marah
26

Terkejut
39

Sedih
22

Lawak
37

Bosan

Friends Rank (182 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote borrow 2-10-2018 01:50 PM
ah dulu pnh tgk vid lilo gaduh ngan ex fiance. Ai think sheols ada kecenderungan berdrama queen bagai.
Quote Sang_Pencinta 2-10-2018 01:54 PM
Lindsay Lohan memang drama saja memanjang
Quote merrissa 2-10-2018 02:13 PM
aduhai....sib bek la cter mean girls tuh best ....
Quote sehirkedi 2-10-2018 03:51 PM
Cian sheols kena tumbuk. niat dia baik tapi tersalah sangka..Ganas tol puak ni...cakap jela elok2 budak tu anak kandung.
Quote bulanbulat 2-10-2018 06:18 PM
Ting tong ka apa
Quote RatuDunia94 3-10-2018 01:21 AM
Sikit hari lg fatiya jd mcm ni la..
Quote bukan_ustazah 3-10-2018 11:32 AM
Sheols ni berlakon best tapi hanyut tak sedar-sedar. Britney tu pun dah boleh keluar dari kemelut hidup sheols, miley, and angelina semua boleh.
Quote whadda 3-10-2018 12:29 PM
mane tak kene tumbuk siap kejar lagi
Quote gerbera.memopad 3-10-2018 12:51 PM
Dia ni ada org bela kah? Siap travel sana sini & bukak beach club kat Greece. Bukan ada job berlakon pon. Hutang dia dulu berlambak kan.
Quote Sang_Pencinta 3-10-2018 11:15 PM
gerbera.memopad: Dia ni ada org bela kah? Siap travel sana sini & bukak beach club kat Greece. Bukan ada job berlakon pon. Hutang dia dulu berlambak kan.


Kalau ikut gosip belah sana dia ni pun jenis bisnes 'kerang' utk jutawan arab.
Quote abadi84 4-10-2018 12:39 AM
Dlu igt mati2 dia ni mcm dpt hidayah nak masuk islam.
Quote lavendermiz 5-10-2018 11:14 AM
motif tiba2 nak tarik anak orang suruh ikut sendiri. mesti mak dia dah cuba cakap itu anak sendiri, dah ko xnak dengar, dapat la pelempang sedas
Quote gerbera.memopad 7-10-2018 09:55 PM
Sang_Pencinta replied at 3-10-2018 11:15 PM
Kalau ikut gosip belah sana dia ni pun jenis bisnes 'kerang' utk jutawan arab.

oo patutlah tinggal bertahun kan dubai ke kat mana ntah. and gambar dia pegang Quran tu semata2 nak tarik perhatian orka2 areb la yer.
Quote Sang_Pencinta 27-11-2018 02:32 PM
gerbera.memopad replied at 7-10-2018 09:55 PM
oo patutlah tinggal bertahun kan dubai ke kat mana ntah. and gambar dia pegang Quran tu semata2 na ...

Pegang Quran tu pun  publisiti murahan dia jer

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 12:28 AM GMT+8 , Processed in 0.081390 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top