CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Gali Semula Kubur CEO Cradle Fund

1-10-2018 01:43 PM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 19858| Komen: 123

Description: Mahkamah, hari ini membenarkan polis menggali semula kubur Ketua Pegawai Eksekutif Cradle Fund Sdn Bhd yang meninggal dunia dalam kebakaran di rumahnya, Jun lalu.
Mahkamah, hari ini membenarkan polis menggali semula kubur Ketua Pegawai Eksekutif Cradle Fund Sdn Bhd yang meninggal dunia dalam kebakaran di rumahnya, Jun lalu.


Kredit foto: theSundaily

Memetik Harian Metro, permohonan itu dibuat pegawai penyiasat kes di dalam kamar Majistret Nor Ariffin Hisham di Mahkamah Majistret Petaling Jaya.

Permohonan itu dibuat bagi mendapatkan mayat Allahyarham Nazrin Hassan untuk menjalankan bedah siasat kali kedua dan proses menggali kubur akan dibuat pada Rabu ini.


Ahli keluarga Nazrin ketika ditemui di Kompleks Mahkamah Petaling Jaya

Kredit foto: NSTP

Selain isteri Nazrin dan bekas suami yang ditahan reman tujuh hari pada 4 September lalu, anak tiri Nazrin berusia 14 dan 16 tahun turut ditahan pada 9 September.

Turut ditahan reman, adik ipar Nazrin dan suaminya pada 24 September lalu, namun kesemuanya dibebaskan selepas tamat reman.

Terdahulu, media melaporkan kematian Nazrin pada 14 Jun dipercayai berpunca akibat terhidu asap kebakaran berlaku selepas telefon bimbit meletup ketika dicas di bilik tidurnya. - CARI
49

Bagus
40

Marah
54

Terkejut
47

Sedih
30

Lawak
44

Bosan

Friends Rank (264 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote moonbug 1-10-2018 01:49 PM
Jeng jeng jeng. Harap ada petunjuk baru. Polis please jangan give up!
Quote cap_ayam 1-10-2018 01:51 PM
Semoga beroleh penemuan baru.
Quote cik-jaja 1-10-2018 01:54 PM
tak sabar nak tahu kesudahan siasatan kes ni...
Quote gadis_tulip 1-10-2018 01:56 PM
Mayat kalo reput boleh lagi eh di bedah, di siasat? Dah lebih 3 bulan.
Quote rosasen 1-10-2018 01:59 PM
Bertambah panassss
Quote kucingitam 1-10-2018 02:08 PM
menyusahkan je lah pembunuh ni...mengaku je lah..boleh tak iols nak suruh gitu
Quote grouper 1-10-2018 02:15 PM
Mayat dah reput dah, kalau cite bones siasat melalui tulang pun blh dpt siapa yg bunuh tapi dlm team bones tu mcm2 expert ada
Quote tumpanglalu74 1-10-2018 02:18 PM
Kubor kosong..
Quote C1k_J4h 1-10-2018 02:21 PM
gadis_tulip replied at 1-10-2018 01:56 PM
Mayat kalo reput boleh lagi eh di bedah, di siasat? Dah lebih 3 bulan.

boleh..xde masalah
pakar forensik boleh
dlm drama korea tajuk investigation couple, gali kubur da bertahun pun ada
cume xdpt sample darah jela
mungkin nak tengok balik kesan kena anak panah kot
Quote manjalara_01 1-10-2018 02:22 PM
gadis_tulip replied at 1-10-2018 01:56 PM
Mayat kalo reput boleh lagi eh di bedah, di siasat? Dah lebih 3 bulan.

boleh u...

mcm org yg kaji artifek beratus tahun underground tu kan?
dari situ la dpt tahu..brape lame artifek tu dah tertimbus etc...

mcm tu jgk la keadaan mayat...
masih ade tulang2...so kalau masa hidup tu..kite pakai gigi palsu lepas tu mati..
kat tengkorak tu xde gigi la...

atau pun ade cabut 3,4 btg...so kat tengkorak tu xde la gigi..kat tempat2 tu..
mcm tu jgk kadang they all nak identify mayat org yg dah lame kena bunuh...kena tanam kat mana2...etc..
tgk gigi...rekod gigi...
Quote chazey 1-10-2018 02:31 PM
gadis_tulip replied at 1-10-2018 01:56 PM
Mayat kalo reput boleh lagi eh di bedah, di siasat? Dah lebih 3 bulan.

Dari tengkorak boleh tahu apa sebab kematian.
Quote auntyaya 1-10-2018 02:39 PM

ooiiii seram nye
Quote mizruncing 1-10-2018 02:39 PM
ok lg ke mayat tu? klu dh reput nk dpt bahan bukti ape. i is confuse
Quote arm_band 1-10-2018 02:41 PM
hangat... moga2 jumpa laa apa yang dicari tu. kesian family dia
Quote manjalara_01 1-10-2018 02:41 PM
Edited by manjalara_01 at 1-10-2018 02:46 PM
chazey replied at 1-10-2018 02:31 PM
Dari tengkorak boleh tahu apa sebab kematian.

kalau punca kematian akibat tooth infection bleh la kot
dalam kisah ni 2nd autopsi dijalankan.kan ade scene kluarkan keranda dari kubu...then tulang2 disusun semula..
nak tahu punca kematian sorg budak pelacur...every single bone..kalau ade pecah skit..retak skit..etc..
[youtube]AeMHJKhhoOo[/youtube]


Quote CiliPadiSedap 1-10-2018 02:47 PM
gadis_tulip replied at 1-10-2018 01:56 PM
Mayat kalo reput boleh lagi eh di bedah, di siasat? Dah lebih 3 bulan.

blh sbb DNA xreput..
Quote nisako 1-10-2018 03:13 PM
wow makin panas……….
Quote dodolgemok 1-10-2018 03:21 PM
Ya ampunnn tak habis lgi drama ni! Ingat kes biasa jah ujong2 jdi smpai sebegini.
Quote seng_kuseng 1-10-2018 03:22 PM
nasib baik pihak bomba dapat kesan petrol dlm bilik tu, kalau tak mesti dah terlepas kes ni..

Lihat semua komen(123)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 08:16 PM GMT+8 , Processed in 0.126385 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top