CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Gara-gara Bengang, Wanita Gigit Lidah Suami Ketika Dicium

1-10-2018 12:54 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 3643| Komen: 14

Description: Memetik laporan Oddity, seorang wanita bertindak menggigit lidah suaminya sehingga terpaksa dikejarkan ke hospital dan dirawat kerana mengalami pendarahan yang banyak.

Memetik laporan Oddity, seorang wanita bertindak menggigit lidah suaminya sehingga terpaksa dikejarkan ke hospital dan dirawat kerana mengalami pendarahan yang banyak.


Kredit foto: m.dailyhunt.in

Kejadian rumahtangga yang berlaku di New Delhi, India itu berpunca daripada si isteri yang dikatakan bengang dengan kehidupan bersuami isteri dan penampilan suaminya yang tidak menarik.

Ibu kepada si suami itu memberitahu media, anaknya yang bernama Karan sering bertengkar dengan isterinya walaupun mereka itu telah berkahwin selama dua tahun.

"Mereka asyik bergaduh sejak satu tahun yang lalu." 

"Dia pernah memanggilnya anjing, menamparnya dan memukulnya dengan kasut."


Difahamkan, mangsa yang sudah bosan dengan pergaduhan cuba menenangkan isterinya dengan memberikan ciuman.



Isterinya kelihatan bersedia untuk dicium, tetapi kemudian tiba-tiba menggigit lidah suaminya itu dan menyebabkan sebahagian daripadanya terkoyak.

Kini mangsa masih di bawah pemerhatian perubatan di Hospital Safdarjung dan menjalani pembedahan rekonstruktif untuk membolehkannya bercakap semula.

Manakala isterinya masih berada dalam tahanan polis dan dituduh menyebabkan kecederaan yang teruk dengan cara atau senjata berbahaya.- CARI
34

Bagus
28

Marah
14

Terkejut
25

Sedih
29

Lawak
18

Bosan

Friends Rank (148 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote insulin 1-10-2018 12:56 PM
Kejadian rumahtangga yang berlaku di New Delhi, India itu berpunca daripada si isteri yang dikatakan bengang dengan kehidupan bersuami isteri dan penampilan suaminya yang tidak menarik.


Dengar tu wahai suami. Penampilan selekeh di mata isteri anda adalah hazardous.
Quote JohnnySins 1-10-2018 12:58 PM
rentung...wakkakakakkaakakkaka
Quote Mina2215 1-10-2018 12:59 PM
Camni pun masuk berita jgk.
Quote buapakperut 1-10-2018 01:08 PM
ganas sheols. kesian suaminya kekeke lain kali jaga sikit penampilan tu. husband iols ckp kalau g kedai gunting rambut anne mesti ada gambar shamsul ghau2
Quote fushimi 1-10-2018 01:09 PM
sape je suka tengok laki kepam

Quote biozipstar 1-10-2018 01:12 PM
hahaha dorang kat sana pelik2 aje berita. agak2 berita apa yg keluar kt sana, pasal malaysia???? hahahaha
Quote missinpiece 1-10-2018 01:14 PM
Kalo xde effort nk berubah itu jela ubatnya..
Yg wife pon jgnla cerewet sgt kalau nampak laki tu dh berubah sikit2
Quote merrissa 1-10-2018 01:48 PM
Mina2215 replied at 1-10-2018 12:59 PM
Camni pun masuk berita jgk.

ikut jejak poompuan thai gigit bibir keling ritu kot
Quote Suchi 1-10-2018 02:01 PM
Amboi kat malaysia ni aman2 je laki selekeh tapi bini harum mewangi.
Sbb laki selekeh petanda laki tu family man, utamakan family dulu baru diri sendiri hihi
Quote arm_band 1-10-2018 03:01 PM
hahahaha.... jambang elok trim pun tak menarik ke? ke penampilan tang lain yang tak menarik tu??

kena gigit lidah sampai takleh bercakap haaa
Quote Bilissey 1-10-2018 03:56 PM
Ganasss wuuu..bagus laki dia, ada effort nak tenangkan bini walaupun x menjadi..
Quote Victorioussss 1-10-2018 04:39 PM
Bodonya gigit lidah suami..dh xdapat rasa nikmat pusseh dijilat
Quote BoLapciOus 1-10-2018 04:59 PM
nape ganas sgt??aduhaiiii
Quote TonyCaruso 1-10-2018 09:02 PM
Mabuk todi kot {:question

Lihat semua komen(14)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-6-2024 03:27 AM GMT+8 , Processed in 0.051013 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top