CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Gosip Socmed Lihat artikel

"Artis Tingtong Sendu Ni Nak Berbunyi Juga" - Kenapa Janna Nick Kutuk Sharifah Sakinah?

28-9-2018 01:02 PM| Diterbitkan: Cari-Nurulain| Dilihat: 17346| Komen: 72|Original author: Oleh: Ain

Description: Alamak, ingatkan netizen saja bengang dengan tindakan Janna Nick mengenakan bayaran untuk membuat ucapan Hari Jadi.
Alamak, ingatkan netizen saja bengang dengan tindakan Janna Nick mengenakan bayaran untuk membuat ucapan Hari Jadi.



Terbaru, pelakon Sharifah Sakinah turut memerli Janna dengan membuat ucapan Selamat Hari Lahir kepada Fazura dalam sebuah video di laman Instagramnya.



"Happy birthday kakak baby @missfazura daripada baby kakak. Sayang awak juga @Jannanick #wishservicebyjannanick," tulisnya.

Ramai juga pengikutnya terhibur dengan video berkenaan dan bersetuju bahawa tindakan Janna mengenakan bayaran Rm50 adalah sesuatu yang agak melampau.

Bagaimanapun, ada juga yang menyebelahi Janna dan berkata, mungkin pelakon itu akan menggunakan wang berkenaan untuk tujuan amal.



Sementara itu, video berkenaan turut mendapat perhatian Janna yang menuduh Sharifah Sakinah artis sendu.

"Artis tingting sendu ni pun nak berbunyi jugak," katanya menerusi IG Story.




Kredit foto: IG Sharifah Sakinah/Janna Nick

Alamak, bakal perang ke dua pelakon ini? Tetapi, jika dilihat dari personaliti mereka yang suka bergurau kasar, tidak mustahil Sharifah Sakinah berbuat demikian untuk membantu mempromosikan perniagaan produk penjagaan kulit, Sephia Janna. Kita berfikir baiklah, tak begitu? - CARI
20

Bagus
17

Marah
16

Terkejut
21

Sedih
29

Lawak
42

Bosan

Friends Rank (145 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote merrissa 28-9-2018 01:41 PM
bukan gado la...saja tu...nak bag viral....teknik retis nak kaya lagiii
Quote CrowneGlory 28-9-2018 01:44 PM
motip nak sindir dia bagai... dia offer jah...yg penting ramai gak pakai servis dia, tu pasal muda2 dia dah beli rumah bagai hadiah mewah utk mak dia pandai cari duit...ko mampu nk buat mcm dia..sendu di aidilfitri
Quote jalfa 28-9-2018 01:55 PM
Kalo gini cara..hari hari jannah bole bli property
Quote mieymiey 28-9-2018 02:02 PM
Tak rasa dia sindir, gurau gurau jer ni.
Quote wtvmjls 28-9-2018 02:08 PM
Ni pun kira promote service dia jugak ni
Quote Badigol 28-9-2018 02:14 PM
agknya kalau artis lain buat mcm janna ni kena kecam tak?tgk ramai je support janna punye bisness wish bfdy ni..
Quote wordlife 28-9-2018 02:15 PM
reverse promotion ni
Quote chicozinn 28-9-2018 02:25 PM
alah, taktik kecam mengecam gaduh2 ni da lapok end up last2 untuk kluarkan filem baru la, kluarkan produk baru la, kluar single lagu baru la..acik2 malaysia ni da terlalu bacin kne CHINGGGG ngan golongan2 ni..setuju ke idok??
Quote BoongaKertas 28-9-2018 02:26 PM
chicozinn replied at 28-9-2018 02:25 PM
alah, taktik kecam mengecam gaduh2 ni da lapok end up last2 untuk kluarkan filem baru la, kluarkan p ...

chuols baca posting smlm tu x? psl bang sapi tu? dia komen bengang weh kat posting ig kinah membahan kereta kuning dia. siap bam sapi ugut nak amek tindakan kat kinah
Quote chicozinn 28-9-2018 02:29 PM
BoongaKertas replied at 28-9-2018 02:26 PM
chuols baca posting smlm tu x? psl bang sapi tu? dia komen bengang weh kat posting ig kinah membah ...

meollss xfolo si sapi n kinah ni..tapi tu la sllunye jnis gaduh2 kengkonon ni sbab nk kluarkan produk baru jahh..anyway tggu je la iye ke idok si sapi nk saman kinah..
Quote Changa 28-9-2018 02:35 PM
Wartawan pun bodoh bimbo, tak segala status orang kat social media itu serious.
Acik2 tudung kepam lembam jah yang anggap serious segala benda kat social media inj
Quote BoLapciOus 28-9-2018 02:36 PM
parodi je tu...kinahkan mmg ratu parod
Quote ohmyvitamin 28-9-2018 02:55 PM
BoLapciOus replied at 28-9-2018 02:36 PM
parodi je tu...kinahkan mmg ratu parod

ni best gak parodi dia..aku paling ingat yg parodi utk jahzouk, ambik semua award pakai botol mineral tu haha

Quote ohmyvitamin 28-9-2018 02:56 PM

no publicity is bad publicity katanya

Quote BoLapciOus 28-9-2018 03:08 PM
ohmyvitamin replied at 28-9-2018 02:55 PM
ni best gak parodi dia..aku paling ingat yg parodi utk jahzouk, ambik semua award pakai botol mine ...

khen...sofar parod xnah mengecewakan..biorlah kinah dgn dunianye ituuu..heheh
Quote mixed 28-9-2018 03:16 PM
BoongaKertas replied at 28-9-2018 02:26 PM
chuols baca posting smlm tu x? psl bang sapi tu? dia komen bengang weh kat posting ig kinah membah ...

yg ni kan
sentap plk fonen tuh


Screenshot_20180928-103058.jpg

Quote BoongaKertas 28-9-2018 03:18 PM
mixed replied at 28-9-2018 03:16 PM
yg ni kan
sentap plk fonen tuh

haah! si kinah melayan dgn reply mcm tu. terbahak2 meols baca td sambil mkn nasi kerabu
Quote goss79 28-9-2018 03:20 PM
derang gurau2 lah ... sbb janna reply je kat post kinah tu tulis setan!
Quote mizruncing 28-9-2018 03:38 PM
klu sindir selayaknya lahhh. klu marketing boleh blah lahh korg berdua ni

Lihat semua komen(72)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-6-2024 03:53 AM GMT+8 , Processed in 0.054265 second(s), 50 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top