CariDotMy

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CariDotMy Portal Portal Utama Selebriti Tempatan Lihat artikel

"Geram Dengan Pencetus Ummah, Asyik Nak Cari Salah Artis!" Noorkhiriah Mula Bersuara

28-9-2018 01:22 PM| Diterbitkan: Cari-Amirah| Dilihat: 11780| Komen: 79|Original author: Oleh: Amirah

Description: Tidak pasti siapakah Pencetus Ummah yang dimaksudkan itu, namun Noorkhiriah telah meluahkan rasa geram pada seorang PU ini yang sering mencari kesalahan selebriti.
Tidak pasti siapakah Pencetus Ummah yang dimaksudkan itu, namun Noorkhiriah telah meluahkan rasa geram pada seorang PU ini yang sering mencari kesalahan selebriti.

Luahan tersebut hanyalah pandangan peribadi sahaja dan bukanlah mewakili mana-mana selebriti. Sebelum itu dia telah memohon maaf jika pandangannya ini membuatkan PU tersinggung.

Foto: IG Noorkhiriah
Bagi Noorkhiriah dia meminta PU jangan mudah menyalahkan mana-mana pihak dan berbalik kepada iman seseorang itu agar sama-sama memperbaiki diri masing-masing. 

Pada masa yang sama dia juga sedar diri akan ilmu agamanya yang tidak sehebat PU dan berharap luahannya itu tidak dipanjangkan untuk berdebat.


Status geram itu juga telah dipadam olehnya. Apa agaknya isu yang ingin disampaikan Noorkhiriah sebenarnya?

Teguran PU pada selebriti selalu menjadi isu. Ada yang boleh diterima, ada pula yang kecam. Bila berlembut makin menjadi-jadi, bila berkasar terus sentap.  - CARI
 
12

Bagus
15

Marah
20

Terkejut
29

Sedih
19

Lawak
13

Bosan

Friends Rank (108 people)

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Rounders 28-9-2018 01:28 PM
mrk xde job jika xbuat "kecoh" mana org nak ingat mrk itu lagi.
Quote putericahaya999 28-9-2018 01:30 PM
bukan cari salah
selebriti ni kan ikutan rakyat
tugas PU nk betulkan apa yg salah
uols buat salah xyah cari
mcm u kata tahu buat bulu mata tu haram nk buat jugak
u yg kata
org x da cari salah pum
Quote CiliPadiSedap 28-9-2018 02:07 PM
khiriah ni ting tong ke? baru turun batu caves?
Quote KelisaOren 28-9-2018 02:23 PM
Sejak drama Nur meletop kemain makcik sorang ni rajin bersuara
Quote Redhead 28-9-2018 02:31 PM
Edited by Redhead at 28-9-2018 03:00 PM

Apa lg ni acik? Tu tak kena ini tak kena.. midlife crisis nak menopause ke? Rajin betul wartawan2 cari ni up kan cerita acik ni ye..
Quote chicozinn 28-9-2018 02:34 PM
alahai, relevankah acik ni kat industri ni?tu pn sebab citer Nur sheollss up balik..plus meollss xrasa lawak pn sal "sup bunjut" tu..nampak nau watak tu bangang sangat sampai sup bunjut xkenal..even anak sedara meollss umo 6 thun pn tau sup bunjut untuk masak sup..
Quote tomatome 28-9-2018 02:35 PM
Kuat sentap minah ni lately
Quote BoLapciOus 28-9-2018 02:39 PM
bahaya media sosial niii
Quote borrow 28-9-2018 02:39 PM
ai kutuk chuol.. but but chuols jgn balas tau . Dgr jah

PU tu  ckp apa ek
Quote ciwi1166 28-9-2018 02:42 PM
acik kamgpung ni lagi..
Quote inspektoremos21 28-9-2018 02:46 PM
chicozinn replied at 28-9-2018 02:34 PM
alahai, relevankah acik ni kat industri ni?tu pn sebab citer Nur sheollss up balik..plus meollss xra ...

alhamdulillah akhir nya i jumpa jugak org yg berpesendapat dgn i! Serius tak kelakar pun part sup bunjut tu. Tapi nak buat mcm mana kan... netizen zaman sekarang ni mudah terhibur
Quote chicozinn 28-9-2018 03:04 PM
inspektoremos21 replied at 28-9-2018 02:46 PM
alhamdulillah akhir nya i jumpa jugak org yg berpesendapat dgn i! Serius tak kelakar pun part sup  ...

takde la, bila pkir2 balik xnampak bangang ke sup bunjut xkenal langsung?siap ade iklan "sup bunjut adabi" lagi.xkan la xpenah tgok tv??lain la situasi citer tu diadaptasikan pada zaman perang jepun logik la sbab xsemua orang penah tgok sup bunjut instant..btul la netizen mostly bbnu mudah na terhibur..meollss more to logical thinking..but what to do??showbiz ni mostly producer main buat je citer tanpa study dulu..
Quote buapakperut 28-9-2018 03:08 PM
hakak diam2 sudah, hakak nak jadi peguam tak bertauliah sapa ni
Quote laksmanabentan 28-9-2018 03:11 PM
buapakperut replied at 28-9-2018 03:08 PM
hakak diam2 sudah, hakak nak jadi peguam tak bertauliah sapa ni

sibuk cari publisiti ke apa hakak ni kan..
dulu elok jer takde nak meroyan bagai...
masa tak pakai tudung elokk jer..
masa awal pakai tudung pun elok jer
lepas beriya dapat job drama NUR tu... terus aku rasa mcm meroyan jer hakak ni...
ishhhh... boleh tak ko diam2.. kalau nak komen tu sopan2...
tak yah la beriya nak bagi ceramah.. bervideo bagai...
Quote teky 28-9-2018 03:13 PM
#retis yg kononnye artis...


pegi dahh.. ko da masuk dlm industri yg penuh dgn faktor yg mendatang fitnah ko xsedar.. bila ade yg nak menegur ko macam dog tersepit....

kalau ko xnak kene tegur...migrate terus dari bidang seni yg korg agong2kan.. kononnye mencari rezeki halal..


Quote buapakperut 28-9-2018 03:15 PM
laksmanabentan replied at 28-9-2018 07:11 AM
sibuk cari publisiti ke apa hakak ni kan..
dulu elok jer takde nak meroyan bagai...
masa tak pak ...

haha tau takpe, sejak berkelubung rajin berhujah2 pulak,nak2 lepas drama nur. dah macam arbaiyah
Quote Lavender_Violet 28-9-2018 03:18 PM
Benda salah PU tegur lah...
Dah korang selebriti,semua org kenal, jadi PU tegur
Kalau mcm kami forummer2 bodgos ni x de sapa kenal,  x de la PU tegur pun w/pun banyak buat salah
Tetiba nak merempan knp kak?
Quote makton 28-9-2018 03:18 PM
bila dah start glamer balik, so makcik ni pun mula mulut kecoh.

slama ni menyendu takde plak nak komen itu ini.

ko igt sup bunjut ko tu lawakk???
Quote laksmanabentan 28-9-2018 03:20 PM
buapakperut replied at 28-9-2018 03:15 PM
haha tau takpe, sejak berkelubung rajin berhujah2 pulak,nak2 lepas drama nur. dah macam arbaiyah

naik meluat aku tgk...
bior ler PU nak tegur artis pun....
da dia org tu pendakwah, bior la keje dia nak tegur orang pun...
yg si hakak ni terasa pesal pulak.. tetiba nak jadi pembela artis lak...
kalau nak sgt jadi pembela artis, tu nanti masa AGM Seniman tu ko masuk la bertanding...


Lihat semua komen(79)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

21-7-2024 11:37 PM GMT+8 , Processed in 0.062397 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top