CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

'Selamat Kembali!' - Ucapan Tahniah Selebriti Tempatan Kepada Tun M

11-5-2018 09:35 AM| Diterbitkan: CARI-MAL| Dilihat: 2100| Komen: 4

Description: Apa lagi yang diharapkan rakyat selepas suara dan harapan mereka memilih Tun Dr Mahathir Mohamad menduduki kerusi perdana menteri sudah termakbul?
Apa lagi yang diharapkan rakyat selepas suara dan harapan mereka memilih Tun Dr Mahathir Mohamad menduduki kerusi perdana menteri sudah termakbul?


Foto: Reuters

Pastilah kita mahukan Tun memulihkan kembali keadaan negara, kan? Selepas 15 tahun meninggalkan pentas politik, Pengerusi Bersatu itu kembali memegang jawatan sebagai Perdana Menteri ke-7.

Sehubungan itu, ramai rakyat termasuk golongan selebriti mengambil kesempatan mengucapkan rasa syukur di atas kemenangan itu.

"Selamat kembali Encik Perdana Menteri," tulis pelakon jelita Rozita Che Wan atau Che Ta.






Sementara itu, pelakon Hairul Azreen memuat naik videonya bertemu dengan Mahathir.

"Kami sayang Tun Mahathir, terima kasih Tun. Tun idola saya selamanya dan contoh terbaik untuk saya," tulisnya.



Seperti diketahui ramai, Fatiya Latiff antara selebriti yang begitu menyanjungi Mahathir turut tidak terkecuali daripada mengucapkan tahniah kepada idolanya.



Selain mereka, ramai lagi selebriti tempatan meluahkan perasaan gembira dan terharu mereka berhubung kepulangan Tun M sebagai perdana menteri.





Malah, ada yang mendakwa mereka kini bebas memuat naik gambar bersama Tun tanpa perlu berselindung lagi. - CARI
16

Bagus
12

Marah
21

Terkejut
15

Sedih
7

Lawak
11

Bosan

Friends Rank (82 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote pumpkingirl 11-5-2018 09:49 AM
Bagusla..naikla saham pemimpin2 ph..bolehla retis2 pompuan ngendeng mat sabu pulak..
Quote Elle_mujigae 11-5-2018 11:03 AM
pumpkingirl replied at 11-5-2018 09:49 AM
Bagusla..naikla saham pemimpin2 ph..bolehla retis2 pompuan ngendeng mat sabu pulak..

tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yg tahu.....hehe

masa tengok live istiadat, nampak Mat Sabu kat seat row depan tu, rasa tak percaya je dia boleh duduk kat situ...haha..siapa sangka kan...
Quote pumpkingirl 11-5-2018 11:14 AM
Elle_mujigae replied at 11-5-2018 11:03 AM
tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yg tahu.....hehe

masa tengok live istiadat, nampak ...

Kann..hehe..dulu2 selalu terbaca forumer meden kutuk2 mat sabu n skendelnya..mah oo mah..kihkihkih...tak sangka sekarang dijangka  akan pegang menteri pertahanan..majoriti pun 70ribu lebih..rezeki..
Quote ciksom 11-5-2018 10:22 PM
Elle_mujigae replied at 11-5-2018 11:03 AM
tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yg tahu.....hehe

masa tengok live istiadat, nampak ...

  • aku pun perasan juga. kalau press konfren sehari dua ni dia selalu kat depan. tak pun sebelah tun. tahniahla mat sabu.
  • p/s aku tak bole lupa gambar dia duduk bersila dalam banjir.

Lihat semua komen(4)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-7-2022 06:31 AM GMT+8 , Processed in 0.074885 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top