CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Najib Ucap Tahniah, Sanggup Bantu Tun Mahathir

11-5-2018 09:34 AM| Diterbitkan: CARI-MAMS| Dilihat: 2364| Komen: 11

Description: Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dilihat telah menarik perhatian netizen apabila mengucapkan tahniah kepada Perdana Menteri yang baharu iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad.Ucapan tersebut d ...
Bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak dilihat telah menarik perhatian netizen apabila mengucapkan tahniah kepada Perdana Menteri yang baharu iaitu Tun Dr Mahathir Mohamad.


Ucapan tersebut disampaikan menerusi laman sosial Najib sendiri selepas Tun mengangkat sumpah sebagai Perdana Menteri ketujuh. 

Dalam pada itu, Najib menerusi tweetnya juga berkata dia sanggup membantu peralihan kuasa yang lancar. - CARI 


11

Bagus
12

Marah
8

Terkejut
11

Sedih
9

Lawak
12

Bosan

Friends Rank (63 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

ADVERTISEMENT

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote airmineral 11-5-2018 09:48 AM
Pencen je la pokjib
Quote sub5zero 11-5-2018 09:55 AM
Apa maksud bantu peralihan kuasa tu??
Quote ufc214 11-5-2018 10:40 AM
dok usah berlakon simpati
Quote nuno 11-5-2018 10:54 AM
Kepala bapak dia
Stupid
Quote system_failure 11-5-2018 11:13 AM
Jibby nakkan title Tun la tu...

Cuma current PM jer yg boleh recommendkan pangkat tuh kpd agong utk dianugerahkan..

Silap2 datuk seri pun kena tarik balik sbb bakal dijatuhkan hukuman penjara..
Quote system_failure 11-5-2018 11:15 AM
Tapi Tun bukan seorg yg pendendam..

Bekas musuh politik dia Musa Hitam pun dia rekomen utk diberi Tun.

Even anwar pun dia akan mintak pengampunan diraja utknya..
Quote adelea 11-5-2018 11:33 AM


Aku harap sgt , Tun M dapatkan kumpulkan semua Melayu and jadikan parti Melayu berkuasa untuk tanah melayu.
UMNO klu nak bubar pon takpe --- sbb perjuangan org2 di dalamnya dah tak sama macam UMNO dulu2 .

Bagi aku personally TUN M mmg bijak.
Aku andaikan dia masuk Pakatan Harapan - sebb dia tau dgn cara tu je kot nak bagi kesedaran pada Barisan
Tapi aku harap sgt dia tak dengar cakap DAP and rayuan cina india yg nak hak sama rata dgn Melayu, or any other things that will come up later.
Sebb dasar cina and india dah bagi betis nak paha...

Aku bukan suka nak racist , sbb aku ramai kawan cina india yg baik2 belaka.
Tapi dlm masyarakat kita, yg hati macam syaitan nirojim lebih ramai dr yg baik2 belaka yg aku kenal tu
Quote besarkecik 11-5-2018 01:49 PM
Aku sokong Najib tapi bila Tun M naik, secara automatik aku kena sokong Tun M tanpa dolak dalik.
Bukan lalang, tapi ni pesan Nabi kena hormat pemimpin Islam yang dilantik.
Quote kivio 11-5-2018 06:20 PM
Hahaha.
Raih simpati?
Quote jampi 11-5-2018 07:38 PM
sub5zero replied at 11-5-2018 09:55 AM
Apa maksud bantu peralihan kuasa tu??

Hand over segala hutang negara dan portfolio Perdana Menteri....


Quote sub5zero 11-5-2018 09:06 PM
jampi replied at 11-5-2018 07:38 PM
Hand over segala hutang negara dan portfolio Perdana Menteri....

Ooo....ye x ye jugak

Lihat semua komen(11)

Kategori Berkaitan

ADVERTISEMENT


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

11-8-2022 07:25 AM GMT+8 , Processed in 0.086350 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top