CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Doktor Minta Lakukan Oral Seks, Pesakit Buat Laporan Polis

6-4-2017 12:40 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 10373| Komen: 89

Description: Terbaru, seorang lelaki berumur 24 tahun mendakwa dirinya diminta oleh seorang doktor untuk melakukan seks oral ketika menerima rawatan di sebuah hospital swasta Isnin akibat cirit-birit.
Setiap doktor yang bertugas di hospital sama ada swasta mahupun kerajaan haruslah beretika dan berkelakuan professional dalam tugasannya terhadap pesakit yang dirawatinya. 


Berita berikut wajar dipandang serious oleh pihak yang bertanggungjawab dalam usaha membenteras gejala yang menjijikkan itu. 

Terbaru, seorang lelaki berumur 24 tahun mendakwa dirinya diminta oleh seorang doktor untuk melakukan seks oral ketika menerima rawatan di sebuah hospital swasta  Isnin akibat cirit-birit.

Memetik laporan The Star, dalam laporan polis yang dibuat di balai polis Merlimau di Jasin, Melaka, mangsa tersebut mendakwa doktor tersebut meminta dia menanggalkan pakaian dari pinggang ke bawah dan kemudian mengeluarkan perkataan tidak senonoh kepada dirinya.

Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Kesihatan, Pembangunan Sukan dan Anti Dadah negeri, Datuk Ng Choon Koon berkata pesakit turut mendakwa doktor tersebut memegang alat kemaluannya ketika bertanya sama ada dia mempunyai sebarang masalah semasa membuat air kencing.


"Berdasarkan siasatan awal, doktor itu turut mencium pesakit di pipi kiri sebelum memintanya melakukan seks oral."

"Insiden itu didakwa berlaku di sebuah hospital swasta dan saya meminta Jabatan Kesihatan negeri untuk mendapatkan laporan daripada hospital terbabit."

Siasatan masih dijalankan dan versi penuh mengenai apa yang sebenarnya berlaku semasa sesi rawatan itu akan disiapkan dalam masa terdekat ini. 

Dalam perihal ini, sekiranya doktor terbabit didapati bersalah, tindakan sewajarnya akan diambil dan perkara ini perlu diselesaikan dengan adil buat kedua-dua pihak.- CARI

sumber foto: mstar

22

Bagus
20

Marah
18

Terkejut
14

Sedih
25

Lawak
17

Bosan

Friends Rank (116 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote BoogieChild 6-4-2017 05:30 AM
laporan tak lengkap. doktor tu lelaki ke perempuan?

reporter tak pass exam. ni la jadinya
Quote catalina 6-4-2017 06:18 AM
Hensem sangat ker sampai doc pon tak tahan??
Quote gigahertz 6-4-2017 06:19 AM
BoogieChild replied at 5-4-2017 09:30 PM
laporan tak lengkap. doktor tu lelaki ke perempuan?

reporter tak pass exam. ni la jadinya

kalau doktor yang suruh bbuat tu doktor cun mesti takde orang report
Quote sukacactus 6-4-2017 06:56 AM
Mangsa ni handsome kot sampai doc pun xtahan
Cirit birit pun disuruh buka seluar ye
Quote insulin 6-4-2017 07:15 AM
Jadi lelaki pun dah x selamat sekarang nih....
Quote ohnoLia 6-4-2017 07:18 AM
Herk emph. Nope nope... cerita x lengkap...
Quote raihaneem 6-4-2017 07:21 AM
Cirit birit mana ada bukak sluaq..kot la ada buasir..
Hensem n jambu sgt ni patient tu..
Quote Minami2013 6-4-2017 07:21 AM
Bukan biase mesti ade nurse ke time doc periksa... mesti lelaki ni hensem kot sampai doc tergoda...
Quote Pajeri_Nenas 6-4-2017 07:33 AM
gayah ni......
Quote zaetis 6-4-2017 07:42 AM
Malon memang penyonyot kote tegar sis
Quote famri7 6-4-2017 07:47 AM
Tapi xluak pom..senyap2 sudah jah sis.
Quote mieymiey 6-4-2017 08:00 AM
Pesakit tu yang melakukan seks oral pada doktor?
Doktor laki ker perempuan?
Quote syadq 6-4-2017 08:04 AM
Huntonglah ade dokter offer diri.
Quote oak.balustrade 6-4-2017 08:05 AM
Banyak pulak masa doktor tu nak suruh oral seks. Kalau disuruh pun yang ko pegi buat tu kenapa? Lembam sangat ke nak lari? Adoi
Quote putehkundor 6-4-2017 08:09 AM
cantik kah sheols?
akak kalau kena cabul jangan kan nak report, malahan berbangga lagi ada yang masih sudi mencabul
Quote chinta89 6-4-2017 08:13 AM
kacak sgt kot sb tu doc pun naik selera
Quote MissNigga 6-4-2017 08:17 AM
sapa yang mengoral sapa???
Quote eLiaD 6-4-2017 08:34 AM
dh disuruh oral..tentulah doc laki yg ade totey
Quote kelapaparut 6-4-2017 08:39 AM
eLiaD replied at 6-4-2017 08:34 AM
dh disuruh oral..tentulah doc laki yg ade totey

Ade jugak istilah meng oral pd klitoris, it is subjective,doktor leh jd laki leh jd pompuan

Lihat semua komen(89)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 01:29 PM GMT+8 , Processed in 0.093505 second(s), 49 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top