CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 9095|Reply: 89

[Tempatan] Lelaki berusia 24 tahun dakwa dipaksa lakukan seks oral oleh doctor.

[Copy link]
Post time 6-4-2017 01:56 AM | Show all posts |Read mode
Edited by FOTHER-MUCKER at 5-4-2017 05:58 PM

Lelaki Dakwa Dipaksa Lakukan Seks Oral Oleh Doktor
Diterbitkan: Rabu, 5 April 2017 10:04 PM



%5BIMG%5D%5B/IMG%5D

MELAKA: Seorang lelaki berusia 24 tahun mendakwa seorang doktor memintanya melakukan seks oral ketika dia menerima rawatan akibat cirit-birit di sebuah hospital swasta di sini Isnin.

Lelaki itu yang membuat laporan polis di balai polis Merlimau di Jasin dekat sini mendakwa doktor tersebut meminta dia menanggalkan pakaian dari pinggang ke bawah.

Doktor itu kemudiannya mengeluarkan perkataan tidak senonoh kepada dirinya.

Timbalan Pengerusi Jawatankuasa Kesihatan, Pembangunan Sukan dan Anti Dadah negeri, Datuk Ng Choon Koon berkata pesakit turut mendakwa doktor tersebut memegang alat kemaluannya ketika bertanya sama ada dia mempunyai sebarang masalah semasa membuat air kencing.

Katanya, berdasarkan siasatan awal, doktor itu turut mencium pesakit di pipi kiri sebelum memintanya melakukan seks oral.

"Insiden itu didakwa berlaku di sebuah hospital swasta dan saya meminta Jabatan Kesihatan negeri untuk mendapatkan laporan daripada hospital terbabit.

"Kita perlu berlaku adil kepada doktor itu dan mendapatkan versi penuh mengenai apa yang sebenarnya berlaku semasa sesi rawatan itu," katanya.


http://www.mstar.com.my/berita/berit...tor-oral-seks/


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2017 05:30 AM | Show all posts
laporan tak lengkap. doktor tu lelaki ke perempuan?

reporter tak pass exam. ni la jadinya
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 06:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Hensem sangat ker sampai doc pon tak tahan??
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 06:19 AM From the mobile phone | Show all posts
BoogieChild replied at 5-4-2017 09:30 PM
laporan tak lengkap. doktor tu lelaki ke perempuan?

reporter tak pass exam. ni la jadinya

kalau doktor yang suruh bbuat tu doktor cun mesti takde orang report
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 06:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Mangsa ni handsome kot sampai doc pun xtahan
Cirit birit pun disuruh buka seluar ye
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 07:15 AM | Show all posts
Jadi lelaki pun dah x selamat sekarang nih....
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 6-4-2017 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Herk emph. Nope nope... cerita x lengkap...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Cirit birit mana ada bukak sluaq..kot la ada buasir..
Hensem n jambu sgt ni patient tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2017 07:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan biase mesti ade nurse ke time doc periksa... mesti lelaki ni hensem kot sampai doc tergoda...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
gayah ni......
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Malon memang penyonyot kote tegar sis

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tapi xluak pom..senyap2 sudah jah sis.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 08:00 AM | Show all posts
Pesakit tu yang melakukan seks oral pada doktor?
Doktor laki ker perempuan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 08:04 AM | Show all posts
Huntonglah ade dokter offer diri.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 08:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Banyak pulak masa doktor tu nak suruh oral seks. Kalau disuruh pun yang ko pegi buat tu kenapa? Lembam sangat ke nak lari? Adoi
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 08:09 AM | Show all posts
cantik kah sheols?
akak kalau kena cabul jangan kan nak report, malahan berbangga lagi ada yang masih sudi mencabul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-4-2017 08:13 AM | Show all posts
kacak sgt kot sb tu doc pun naik selera
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 08:17 AM | Show all posts
sapa yang mengoral sapa???
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 08:34 AM From the mobile phone | Show all posts
dh disuruh oral..tentulah doc laki yg ade totey
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2017 08:39 AM From the mobile phone | Show all posts
eLiaD replied at 6-4-2017 08:34 AM
dh disuruh oral..tentulah doc laki yg ade totey

Ade jugak istilah meng oral pd klitoris, it is subjective,doktor leh jd laki leh jd pompuan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

29-2-2024 08:58 PM GMT+8 , Processed in 0.086209 second(s), 53 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list