CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Paksa Wanita Myanmar Lakukan Seks Oral, Lelaki Menyamar Polis Ditahan

30-8-2017 04:47 PM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 3709| Komen: 10

Description: Baru-baru ini bertempat di Pulau Pinang, seorang lelaki berusia 22 tahun menyamar sebagai pegawai polis dan menahan seorang perempuan warga Myanmar berumur 25 tahun untuk pemeriksaan sambil memaksanya ...
Pelbagai cara dilakukan penjenayah untuk mencapai tujuan mereka termasuklah melakukan penyamaran sebagai anggota polis bagi menyembunyikan niat jahat mereka.

Baru-baru ini bertempat di Pulau Pinang, seorang lelaki berusia 22 tahun menyamar sebagai pegawai polis dan menahan seorang perempuan warga Myanmar berumur 25 tahun untuk pemeriksaan sambil memaksanya melakukan seks oral.


sumber : internet

Memetik laporan The Star, Ketua Polis Daerah Timur Laut, Asisten Komisioner Anuar Omar mengesahkan kejadian tersebut berlaku kelmarin.

Menurut Anuar Omar, ketika kejadian, suspek terserempak dengan mangsa berhampiran sebuah padang kawat dan suspek terus menyamar sebagai pegawai polis sambil berpura-pura menjalankan pemeriksaan. 


Suspek kemudian membawa mangsa ke sebuah unit pangsapuri yang kosong dan memaksa mangsa melakukan seks oral. Selain itu, rantai emas dan anting-anting mangsa turut dirampas suspek, tambah Anuar. 

Namun perbuatan suspek yang menjijikkan itu berjaya didedahkan oleh seorang penghuni pangsapuri tersebut yang kebetulan berada di kawasan itu, kata Ketua Polis Daerah Timur Laut itu.

"Apabila penghuni itu sedar apa sebenarnya berlaku, penghuni itu pun memaksa suspek memulangkan semula semua barang kemas yang dirampasnya itu kepada mangsa, kemudian membuat laporan polis." 

Memetik laporan Kwongwah, Anuar Omar memaklumkan, suspek adalah seorang pekerja kontraktor Majlis Perbandaran Pulau Pinang. Suspek juga tiada rekod kes jenayah sebelum ini dan hasil ujian kencing juga didapati negatif dadah. 

Tegasnya, pihak polis sedang mendapatkan kepastian berhubung identiti suspek daripada majlis perbandaran berkenaan dan kes akan disiasat mengikut Seksyen377(B) Kanun Keseksaan berkaitan perbuatan luar tabii.- CARI
4

Bagus
16

Marah
17

Terkejut
12

Sedih
5

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (73 people)

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote putehkundor 30-8-2017 04:49 PM
Gigit jah kote heols tu amoi, kuat kuat sampai putus
Quote chazey 30-8-2017 04:51 PM
Tahniah buat orang awam yang alert tu. Inilah yang kita mau!
Quote Jorja 30-8-2017 05:09 PM
Hati2 ladies..kalau dulu samun saja tapi sekarang samun & sexual assault
Quote Bedah.Cun 30-8-2017 05:11 PM
Kau takde pic ke jantan tue? Tempek pliss biar ai geget2 haaaa pishang tue nggagagggagggge!
Quote batmana 30-8-2017 05:47 PM
sib baik penghuni yg jupe tu penghuni lelaki

klu la penghuni pmpn, mau dia serah gunting kt mangsa tu tuk dipotong je buahnya buat gulai masak kicap
Quote moonbug 30-8-2017 05:57 PM
Syabas penghuni itu yg membantu. Susah nak jumpa good samaritan sekarang. Semua buat hal sendiri, takut terlibat sama kalau tolong
Quote irwansuhadi 30-8-2017 06:12 PM
batmana replied at 30-8-2017 05:47 PM
sib baik penghuni yg jupe tu penghuni lelaki

klu la penghuni pmpn, mau dia serah gunting kt mangs ...

selera ke uolls??
Quote Pink_Purple 30-8-2017 06:55 PM
jahat mengaku polis..


tapi sbb ada polis pernah jahat
Quote rukia2 31-8-2017 12:24 AM
Prihatin dan berani jiran nye.. Syabas bebeh
Quote gigahertz 1-9-2017 12:30 PM
putehkundor: Gigit jah kote heols tu amoi, kuat kuat sampai putus

Please jangan rosakkan imiginasi aku dengan keyword amoi

Lihat semua komen(10)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-10-2022 05:02 AM GMT+8 , Processed in 0.070232 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top