CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1839|Reply: 10

Paksa Wanita Myanmar Lakukan Seks Oral, Lelaki Menyamar Polis Ditahan

[Copy link]
Post time 30-8-2017 04:47 PM | Show all posts |Read mode
Pelbagai cara dilakukan penjenayah untuk mencapai tujuan mereka termasuklah melakukan penyamaran sebagai anggota polis bagi menyembunyikan niat jahat mereka.


Baru-baru ini bertempat di Pulau Pinang, seorang lelaki berusia 22 tahun menyamar sebagai pegawai polis dan menahan seorang perempuan warga Myanmar berumur 25 tahun untuk pemeriksaan sambil memaksanya melakukan seks oral.




sumber : internet



Memetik laporan The Star, Ketua Polis Daerah Timur Laut, Asisten Komisioner Anuar Omar mengesahkan kejadian tersebut berlaku kelmarin.


Menurut Anuar Omar, ketika kejadian, suspek terserempak dengan mangsa berhampiran sebuah padang kawat dan suspek terus menyamar sebagai pegawai polis sambil berpura-pura menjalankan pemeriksaan.


Suspek kemudian membawa mangsa ke sebuah unit pangsapuri yang kosong dan memaksa mangsa melakukan seks oral. Selain itu, rantai emas dan anting-anting mangsa turut dirampas suspek, tambah Anuar.


Namun perbuatan suspek yang menjijikkan itu berjaya didedahkan oleh seorang penghuni pangsapuri tersebut yang kebetulan berada di kawasan itu, kata Ketua Polis Daerah Timur Laut itu.


"Apabila penghuni itu sedar apa sebenarnya berlaku, penghuni itu pun memaksa suspek memulangkan semula semua barang kemas yang dirampasnya itu kepada mangsa, kemudian membuat laporan polis."


Memetik laporan Kwongwah, Anuar Omar memaklumkan, suspek adalah seorang pekerja kontraktor Majlis Perbandaran Pulau Pinang. Suspek juga tiada rekod kes jenayah sebelum ini dan hasil ujian kencing juga didapati negatif dadah.


Tegasnya, pihak polis sedang mendapatkan kepastian berhubung identiti suspek daripada majlis perbandaran berkenaan dan kes akan disiasat mengikut Seksyen377(B) Kanun Keseksaan berkaitan perbuatan luar tabii.- CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2017 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigit jah kote heols tu amoi, kuat kuat sampai putus
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2017 04:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah buat orang awam yang alert tu. Inilah yang kita mau!
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2017 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Hati2 ladies..kalau dulu samun saja tapi sekarang samun & sexual assault
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2017 05:11 PM | Show all posts
Kau takde pic ke jantan tue? Tempek pliss biar ai geget2 haaaa pishang tue nggagagggagggge!
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2017 05:47 PM | Show all posts
sib baik penghuni yg jupe tu penghuni lelaki

klu la penghuni pmpn, mau dia serah gunting kt mangsa tu tuk dipotong je buahnya buat gulai masak kicap
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2017 05:57 PM | Show all posts
Syabas penghuni itu yg membantu. Susah nak jumpa good samaritan sekarang. Semua buat hal sendiri, takut terlibat sama kalau tolong
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2017 06:12 PM | Show all posts
batmana replied at 30-8-2017 05:47 PM
sib baik penghuni yg jupe tu penghuni lelaki

klu la penghuni pmpn, mau dia serah gunting kt mangs ...

selera ke uolls??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-8-2017 06:55 PM | Show all posts
jahat mengaku polis..


tapi sbb ada polis pernah jahat
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2017 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Prihatin dan berani jiran nye.. Syabas bebeh
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2017 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
putehkundor: Gigit jah kote heols tu amoi, kuat kuat sampai putus

Please jangan rosakkan imiginasi aku dengan keyword amoi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 05:53 AM GMT+8 , Processed in 0.086891 second(s), 33 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list