CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Penyamun Turut Memaksa Mangsa Lakukan Seks Oral

9-1-2015 11:34 AM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 6150| Komen: 13

Description: “Mangsa Yang Tidak Mengenali Suspek Diacu Pisau Dan Di Situ Mangsa Dicabul Serta Dipaksa Melakukan Seks Oral.
Penyamun Turut Memaksa Mangsa Lakukan Seks Oral

Gambar hiasan


BATU PAHAT - Sekumpulan penyamun terdiri daripada tiga lelaki bukan sahaja menyamun seorang wanita, malah seorang daripadanya memaksa wanita malang berkenaan melakukan seks oral.

Dalam kejadian jam 2 petang, 4 Disember lalu, di Kampung Parit Abdul Rahman, mangsa terpedaya dengan tindakan suspek yang meminta pertolongan daripadanya.

Ketua Polis Daerah Batu Pahat, Asisten Komisioner Din Ahmad berkata, kejadian berlaku setelah mangsa didatangi suspek untuk bertanyakan arah dan menunjukkan lokasi Taman Puteri Indah.

Katanya, selepas itu mangsa bersetuju menghantar suspek ke lokasi dimaksudkan dengan motosikal milik mangsa.

“Dalam perjalanan ke lokasi, suspek mengarahkan mangsa memasuki sebuah ladang kelapa sawit dan kemudiannya menyamun mangsa dengan mengambil kesemua barangan milik mangsa.

“Mangsa yang tidak mengenali suspek diacu pisau dan di situ mangsa dicabul serta dipaksa melakukan seks oral.

“Mangsa kemudian diarah berlari sebelum kesemua suspek melarikan diri,” katanya semalam.

Menurut Din, seorang daripada suspek didapati turut terlibat dengan kejadian ragut yang berlaku di Jalan Mohd Akil, 26 Disember lalu.

Katanya, hasil siasatan, suspek pertama berjaya ditahan yang membawa kepada penangkapan dua lagi suspek di sekitar daerah ini.

“Dengan tertangkapnya ketiga-tiga suspek, kami percaya dapat menyelesaikan dua kes dilakukan kumpulan penyamun ini.

“Daripada ujian air kencing didapati kesemua suspek positif dadah dan direman sehingga 14 Januari untuk siasatan lanjut.

“Kes berkenaan kini disiasat mengikut Seksyen 362 Kanun Keseksaan, Seksyen 395/397 Kanun Keseksaan dan Seksyen 377c Kanun Keseksaan,” katanya.

8

Bagus
4

Marah
1

Terkejut
4

Sedih
5

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (27 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Syd 9-1-2015 08:15 AM
smlm pun ada satu tajuk mcm ni. tapi ai baca tajuk jah. isik tak baca.
Quote alinone78 9-1-2015 08:45 AM
kes penagih lagi
sempat juga nak blowjob dengan mangsa

awat? mangsa lawa sangat kot
Quote miss_baby 9-1-2015 08:46 AM
gigit jer batang tu kasi putus..
jahat betul la..
ntah2 kencing pon tak basuh
Quote Syd 9-1-2015 08:54 AM
http://mforum.cari.com.my/forum. ... &highlight=oral
Quote eiman 9-1-2015 08:55 AM
patut gigit je sampai putus
Quote cik_kembong 9-1-2015 08:58 AM
Aa kan...masa tgh blow tu ko gigit je....
Quote zulka 9-1-2015 09:02 AM
cik_kembong replied at 9-1-2015 08:58 AM
Aa kan...masa tgh blow tu ko gigit je....

kalau dah pisau kat leher berani ke nak gigit?
Quote sub5zero 9-1-2015 09:06 AM
Nape bj....piyed ke?
Quote kerunai 9-1-2015 09:08 AM
bercukurlah kena oral aje tak kena toron dgn depa
Quote trinne 9-1-2015 09:33 AM
Kenapa mangsa tawar utk hantar suspek? Skrg kat luar betul2 bahaya.. Perempuan kena berhati-hati sikit
Quote Al-Patih 10-1-2015 05:26 AM
ini edisi lain ke....
@Muntz

[Jenayah] Wanita disamun, turut dipaksa lakukan seks oral
http://mforum.cari.com.my/forum. ... amp;fromuid=1692638
Post time 8-1-2015 05:51 PM
Quote noor2 10-1-2015 05:48 AM
Kalau tak menyamun.....penagih dadah....kaki seks.....bangsa apa la macam ni
Quote kambeng_masam 10-1-2015 07:55 AM
girl tu bj sampai pancut tak? patutnya bawak segala air dalam mulut ke pdrm untuk cek dna. Selain bley tau dna...kita jugak boleh tau sperm lelaki tu subur atau tak.

Lihat semua komen(13)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 01:04 PM GMT+8 , Processed in 0.090268 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top