CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Bapa Paksa Anak 5 Tahun Lakukan Oral Sex

15-9-2014 02:56 PM| Diterbitkan: admin9| Dilihat: 16304| Komen: 138

Description: Ibu Berusia 29 Tahun Itu Membawa Anaknya Ke Hospital Jasin Pada 11 September Untuk Rawatan Selepas Kanak-Kanak Itu Tidak Berhenti Menangis Ketika Makan Tengah Hari.

Bapa Paksa Anak 5 Tahun Lakukan Oral Sex


Gambar hiasan


MELAKA: Seorang wanita membawa anaknya yang berusia lima tahun ke hospital kerana mengadu sakit tekak.

Bagaimana pun wanita itu terkejut selepas mengetahui anaknya perempuan itu tercedera kerana dipaksa melakukan seks oral oleh bapanya.

Ibu berusia 29 tahun itu membawa anaknya ke Hospital Jasin pada 11 September untuk rawatan selepas kanak-kanak itu tidak berhenti menangis ketika makan tengah hari.

Kanak-kanak itu tidak boleh menelan makanannya.

Apabila kanak-kanak itu memberitahu mengenai kelakuan bapanya itu ketika berada di hospital, ibu mangsa terus membuat laporan di Balai Polis Bemban pada Jumaat, 10 pagi.

Bapa mangsa, 37 tahun yang bekerja sebagai pembantu kedai ditahan di Asahan oleh sepasukan polis dari ibupejabat negeri pada pukul 3 petang hari yang sama.
6

Bagus
1

Marah
3

Terkejut
2

Sedih
15

Lawak
4

Bosan

Friends Rank (31 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote Extralink 14-9-2014 11:46 PM
Binatang betul laa... :@
Quote mak_wa95 14-9-2014 11:47 PM
giler mental bodo bangang..watpe jadi bapak entahle
Quote sekngucing 14-9-2014 11:49 PM
melaka dan sex bawah umur berpisah tiada...
Quote ice_sky92 14-9-2014 11:50 PM
Gila. Kesian budak tu. Kenapa la tak suruh mak dia je yang blowjob.
Quote Kittie 14-9-2014 11:55 PM
Kesiannya!!!!!!!!!!!!!!! Baru 5 thn!
Quote mek_win 14-9-2014 11:57 PM
Kuajaq punya bapak...ko x lyk langsung d pggl bapak...ko x kesian lgsung ke dgn ank ko tuh?eiii geramnyaaaa....
Quote cowey 14-9-2014 11:58 PM
giler..

ape function bini cam tu..
Quote freebird 14-9-2014 11:59 PM
penyakit rahim tambi kecik!!!

melaka dan pedophilia berpisah tiada...
Quote ikanmasin 15-9-2014 12:02 AM
si bini bertindak bijak buat report polis skrg...takut anak tu dijadikan pemuas nafsu
si bapak sampai besar...
Quote chenta_dewi 15-9-2014 12:03 AM
Ale utoo ... mcm mana la nak bendung kes2 mcm ni ye
Quote R2D2 15-9-2014 12:11 AM

Bapa Ditahan Paksa Anak Lima Tahun Laku Seks Oral

MELAKA: Seorang wanita membawa anaknya yang berusia lima tahun ke hospital kerana mengadu sakit tekak.

Bagaimana pun wanita itu terkejut selepas mengetahui anaknya perempuan itu tercedera kerana dipaksa melakukan seks oral oleh bapanya.

Ibu berusia 29 tahun itu membawa anaknya ke Hospital Jasin pada 11 September untuk rawatan selepas kanak-kanak itu tidak berhenti menangis ketika makan tengah hari.

Kanak-kanak itu tidak boleh menelan makanannya.

Apabila kanak-kanak itu memberitahu mengenai kelakuan bapanya itu ketika berada di hospital, ibu mangsa terus membuat laporan di Balai Polis Bemban pada Jumaat, 10 pagi.

Bapa mangsa, 37 tahun yang bekerja sebagai pembantu kedai ditahan di Asahan oleh sepasukan polis dari ibupejabat negeri pada pukul 3 petang hari yang sama.
Quote cmf_blingblings 15-9-2014 12:14 AM
R2D2 posted on 15-9-2014 12:11 AM
Bapa Ditahan Paksa Anak Lima Tahun Laku Seks Oral

MELAKA: Seorang wanita membawa anaknya yang b ...

Bapa bangsa menatang
Quote nurul_akmar 15-9-2014 12:14 AM
ya allah. bodohnya. igt budak 5 tahun boleh lupa ke??
Quote BotakChinPeng 15-9-2014 12:21 AM
Padan muka kantoi
Quote JoyahJay 15-9-2014 12:29 AM
celaka nya lelaki ni toreh anu sampai putus hukuman paling layak
Quote kambeng_masam 15-9-2014 12:30 AM
menatang haram!!! patut dari kecik lagi mampus awal2 sibapak budak ni!
Quote VuJiE 15-9-2014 12:34 AM
huhu kesiannya..
Quote mommymonster82 15-9-2014 12:38 AM
Mak bapak ginilah..yg ajar benda mengarut kat anak2.. Anak2 dtg sekolah ajar pulak kat kawan2...

Dah jadi pon... Masyarakat sakit...
Quote anonims 15-9-2014 12:44 AM
speechless

Lihat semua komen(138)

Kategori Berkaitan


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-12-2022 05:38 AM GMT+8 , Processed in 0.115224 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top