CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Semasa Lihat artikel

Gaduh Dengan Isteri, Gantung Diri Guna Wayar Seterika

2-1-2017 11:55 AM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 5226| Komen: 33

Description: Seorang lelaki yang bekerja sebagai tukang cuci kereta ditemukan mati tergantung dengan wayar seterika.
Foto Hiasan

Seorang lelaki yang bekerja sebagai tukang cuci kereta ditemukan mati tergantung dengan wayar seterika.

Kejadian berlaku di dalam bilik sewanya di Lorong Ibnu Hisham, Tanjung Batu Laut, Tawau Sabah.

Ketua Polis Daerah Tawau, Asisten Komisioner Fadil Marsus berkata, pihak polis menerima panggilan mengenai kejadian itu kira-kira 1.31 pagi. 

"Menurut saksi, si mati memang ada menyatakan akan membunuh diri supaya isterinya berpuas hati. Si mati dan isterinya mempunyai masalah rumah tangga," katanya kepada Bernama.

Mangsa yang berusia 35 tahun mempunyai empat orang anak. Kes diklasifikasi sebagai mati mengejut. -CARI

3

Bagus
8

Marah
7

Terkejut
19

Sedih
5

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (50 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote sarahmirza 2-1-2017 11:58 AM
Baguslah bunuh diri.
Jangan membunuh isteri sudahlah.
Quote adel7 2-1-2017 12:09 PM
Kesian anak2 die yg 4 org tu. Fikir la panjang sikit hmm
Quote PongKang 2-1-2017 12:34 PM
moga anak2nya berjaya dlm hidup
Quote sebu 2-1-2017 12:36 PM
Islam ke ni
Quote jazaa100 2-1-2017 12:39 PM
Edited by jazaa100 at 2-1-2017 12:40 PM

Knp lately ni mcm mcm hal berlaku kat sabah....apakah org sabah pun dah tertekan mcm org semenanjung....


Quote ohnoLia 2-1-2017 12:51 PM
sebu replied at 2-1-2017 12:36 PM
Islam ke ni

Mne ada org islam.bunuh diri. Sbb bnda ty mmg di larang sgt2
Quote sebu 2-1-2017 12:56 PM
ohnoLia replied at 2-1-2017 12:51 PM
Mne ada org islam.bunuh diri. Sbb bnda ty mmg di larang sgt2

Really   mmg tak pernah terjadi lagi ek ..oke
Quote imransulaiman 2-1-2017 01:08 PM
Memang betul ke penggunaan perkataan "ditemukan" tu? Bukan "ditemui" ke?

Biasanya perkataan "ditemukan"  diguna oleh wartawan Indonesia.
Quote prettyuglybabe 2-1-2017 01:35 PM
dah pilihan dia.. biar je la..
lega sikit bini nya..
tak yah nak gaduh laki bini dah..
Quote ohnoLia 2-1-2017 01:46 PM
sebu replied at 2-1-2017 12:56 PM
Really   mmg tak pernah terjadi lagi ek  ..oke

Hmmm.. pernah x pernah.akaj pun xtahu sis.. kdg2 kita kata jgn mencuri.. tp ada je yg mencuri    
Quote sebu 2-1-2017 01:48 PM
ohnoLia replied at 2-1-2017 01:46 PM
Hmmm.. pernah x pernah.akaj pun xtahu sis.. kdg2 kita kata jgn mencuri.. tp ada je yg mencuri  :ma ...

Yang mamat Melayu terjun kat jambatan Penang siap bg nota dijumpai mati tu apa cerita
Quote red_cattleya 2-1-2017 02:05 PM
kesian anak2 kena beli seterika baru. sekolah dh start nak iron baju sekolah lagi. masalah mak ayah, anak2 jadi mangsa.
takziah.
Quote FARRAZOOL 2-1-2017 02:41 PM
Kesian kat ank 4 org tu
Quote sukacactus 2-1-2017 02:54 PM
Pikirkan marah kat bini je
Yg ank 4 org tu dia xnak pikir
Quote aetis. 2-1-2017 03:01 PM
Edited by aetis. at 2-1-2017 03:02 PM
imransulaiman replied at 2-1-2017 01:08 PM
Memang betul ke penggunaan perkataan "ditemukan" tu? Bukan "ditemui" ke?

Biasanya perkataan "dit ...

memang betul

http://www.utusan.com.my/berita/nahas-bencana/pencuci-kereta-mati-tergantung-1.427035

bahasa malaysia sudah menjadi keindonan @pyropura
Quote samasam90 2-1-2017 03:01 PM
kuat sangat tengok drama pfft
Quote tripleid 2-1-2017 03:02 PM
Edited by tripleid at 2-1-2017 04:07 PM
sebu replied at 2-1-2017 01:48 PM
Yang mamat Melayu terjun kat jambatan Penang siap bg nota dijumpai mati tu apa cerita


tingat satu ceramah ostak yg kutuk2 kapir kat amarika yg suka bunuh diri kat golden gate bridge san francisco.akibat kaya tp hidup x berkat katanya..

gigeh dok mengata agama lain,ujung2 ummah syurgawi sendiri  yg ramai mampus bunuh diri terjun jambatan
Quote ronapink 2-1-2017 03:04 PM
bagus la bunuh diri sendiri, supaya tidak menjadi beban kpd keluarga..

anak 4, dah nak sekolah..barang yg patut beli xde lagi, isteri berleter. stress,bunuh diri,
selamat dia atas dunia..
(saya agak2 jer)
Quote ayuniaa 2-1-2017 03:16 PM
kasihan anaknya

Lihat semua komen(33)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 07:36 PM GMT+8 , Processed in 0.076334 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top