CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

CARI Infonet Portal Portal Utama Isu Semasa Lihat artikel

Tak Nak Mengalah, Dua Wanita Bertumbuk Rebut Tempat Parkir

4-10-2017 11:30 AM| Diterbitkan: CARI-LTS| Dilihat: 13281| Komen: 143

Description: Baru-baru ini, dua wanita Melayu bergaduh dipercayai kerana berebut tempat letak kereta di hadapan stesen keretapi Ipoh, Perak.

Baru-baru ini, dua wanita Melayu bergaduh dipercayai kerana berebut tempat letak kereta di hadapan stesen keretapi Ipoh, Perak. 


Kejadian itu sekaligus menarik perhatian orang ramai yang berada di kawasan itu. 

Video insiden yang berdurasi 40 saat itu dimuat naik ke laman facebook Friends of BN sehingga mengundang perbincangan hangat di kalangan netizen. 


sumber : Facebook Friends of BN

Paparan video itu jelas menunjukkan seorang wanita memaki hamun dengan nada yang tinggi sambil cuba menendang seorang wanita yang sedang duduk di atas jalan.

Namun mujur sempat dihalang oleh orang awam yang berada di lokasi kejadian.- CARI




4

Bagus
1

Marah
8

Terkejut
2

Sedih
3

Lawak
8

Bosan

Friends Rank (26 people)

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote gujiwa 4-10-2017 11:31 AM
omg ego seorng perempuan.. hahahaha.. adoii
Quote Themilo 4-10-2017 11:37 AM
betina memang camni.. happened to me last week, nak keluar simpang tak tengok kiri kanan.. nyaris berdentum dengan kereta i..  i pandang betina tu, dia boleh balas renungan tajam iols.. hey celaka! kau tu yang salah, lagi kau nak jeling iols.

Susah kalo spesis ego tinggi ni. mostly berhijab.
Quote manjalara_01 4-10-2017 11:39 AM
nak bincang ape lagi?...ahahha...

bahaya jgk kalau dah viral...mlm tadi tgk 999...
uhuhuhu..ade pulak kluar kes viral yg suami isteri gaduh tepi jalan tu...

i tgk video tu kat cari ni.... x sangka video mcm tu pun bleh kluar tv...
Quote Pixie902 4-10-2017 11:40 AM
mesti desperate nak jugak parking spot tu sampai sanggup bergaduh...kadang2 ada je parking tapi jauh sikit, masing2 taknak berjalan jauh...kalau boleh agaknya nak parking betul2 depan pintu keretapi.
Quote drivethru 4-10-2017 11:40 AM
X berbaloi....

Kalau bergaduh berebut fattah amin berbaloi lah jugak. Tapi masalah nyet, fattah amin nak kat korang ke.
Quote amone 4-10-2017 11:40 AM
memalukan jer...
Quote OmJualGas 4-10-2017 11:41 AM
Teroris....
Quote tumpanglalu74 4-10-2017 11:42 AM
Betine Perak memang gengster..
Quote xtravaganza 4-10-2017 11:42 AM
Skrgni semua bnda blh jd sbb nk bergaduh
Quote CikNano 4-10-2017 11:43 AM
Kes sailang parkir ke???
Quote prettyuglybabe 4-10-2017 11:43 AM
itu bukan parking lot pun nak digaduhkan..
kan ada line kuning  
Quote trakea 4-10-2017 11:55 AM
Orang bacul saja sebut parkir. Macam indon.
Quote jetrofa 4-10-2017 11:56 AM
klu baca kat fb hakak baju sendat tudung cekelat tu mengalami kerosakan sikit kat pintu kereta sheol...katanya sbb di hentak kreta hakak yg terkulai layu terduduk tu... gaduh punya gaduh.. hakak baju sendat tu pun apa lagi terus flying kicky hakak tudung kuning sampai terduduk.. susah pula tu nak bangun... gemuk kan..
Quote awekjepun 4-10-2017 12:00 PM
Hahaha..baca tajuk xabis lg..aku fikir berebut laki..terkezut aku berebut parking
Quote chinta89 4-10-2017 12:05 PM
tlg la jgn malukan diri bergaduh benda mcm ni
Quote siputsedut 4-10-2017 12:05 PM
Bodohnya...dah tua bangka pon perangai mcm budak2 sekolah rendah..generasi mcm ni la yg hasilkan muda mudi biadap kurang ajar belagak samseng....
Quote Artemesiaa 4-10-2017 12:11 PM
Sebab tu berhati2lah masa memandu jangan menyusahkan orang lain jangan ikut perasaan ego kasi control bila semua tu tak dibuat silap haribukan kena penendang pulak.  Buat malu kat orang kampung tengok je.
Quote de_ikea 4-10-2017 12:11 PM
Memalukan.
Manalah iman. Manalah adab.
Quote spankee_fili 4-10-2017 12:15 PM
mak aih..taliban punya perangai...

Lihat semua komen(143)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

3-3-2024 03:53 AM GMT+8 , Processed in 0.055360 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top