CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Infozon Lihat artikel

Lee Min Ho Sebagai Duta Baru OPPO R9s

3-1-2017 12:00 PM| Diterbitkan: CARI-MRO| Dilihat: 14894| Komen: 94|Original author: Kandungan Tajaan

Description: Tidak pernah sekali pun gagal membuat penggemar gajet berpuas hati dengan produk hebatnya, OPPO bakal melancarkan sebuah lagi peranti terbaru di bawah keluarga siri-R iaitu OPPO R9S.
Tidak pernah sekali pun gagal membuat penggemar gajet berpuas hati dengan produk hebatnya, OPPO bakal melancarkan sebuah lagi peranti terbaru di bawah keluarga siri-R iaitu OPPO R9s.


Kalau sebelum ini, selebriti wanita menghangatkan lagi keterujaan peminat untuk memilih model telefon pintar keluarannya, kali ini OPPO menawarkan sedikit kelainan dengan menampilkan personaliti lelaki pula.

Pasti orang di luar sana tertanya-tanya siapa agaknya gerangan lelaki kacak yang bakal terlibat dalam projek terbaru dari OPPO ini, bukan?

Nah, jangan pengsan disebabkan terlalu gembira pula kerana 'Opa' kacak dari Korea dilantik sebagai duta OPPO R9s yang baru.


Pelakon kacak yang digilai wanita di seluruh dunia ini sangat popular menerusi drama Boys Over Flower dan terbaru ‘Legend of the Blue Sea’.

Memperkenalkan, Mr.OPPO yang baru, Lee Min Ho! Siapa yang tak kenal, bukan?
Lee Min Ho sebagai duta baru OPPO R9s


Sebagai bukti OPPO sentiasa menghargai para penggemar setianya, aktor yang semakin meningkat naik Fattah Amin juga turut dilantik selaku duta baru OPPO R9s di Malaysia. 

Si Pilot yang popular dalam drama ‘Suri hati Mr.Pilot’ ini semakin dikenali dan diminati oleh gadis - gadis di Malaysia. 

Fattah Amin sebagai duta baru OPPO R9s
Jangan berlengah lagi, siap sedia menjadikan telefon pintar Lee Min Hoo dan Fattah Amin ini sebagai milik anda. 

Selain dari jejaka 'hot', pelakon dan penyanyi yang popular Ayda Jebat juga turut menjadi duta untuk OPPO R9s ini. Kepopularitian Ayda Jebat ternyata telah menarik minat OPPO Malaysia untuk melamarnya sebagai duta.

Ayda Jebat sebagai duta baru OPPO R9s
Lupakan sebentar tentang swafoto, siri model OPPO R9s yang bakal tiba di Malaysia tidak lama lagi ini lebih memberikan fokus dan keistimewaan pada kamera belakang.

Keterujaan tidak hanya berhenti di situ, spesifikasi model terbaharu ini menggunakan lensa 16-megapixel pada bahagian depan dan belakangnya beserta dengan Dual PDAF dan f/1.7 aperture.

Ia dapat menyerap lebih banyak cahaya, dan membuatkan gambar anda jelas dan menarik. 

Bukan itu sahaja, bagi anda yang mempunyai masalah bateri usah gusar lagi, OPPO R9s ini menggunakan teknologi VOOC, hanya memerlukan 5 minit cas untuk 2 jam waktu berbual. 

Selain dari itu, OPPO R9s juga mempunyai akses cap jari sepantas 2.0 saat sahaja. 

Pelancaran rasmi OPPO R9s ialah pada 5hb Januari 2017, bertempat di Nexus, Bangsar South. Bagi peminat telefon pintar OPPO, anda boleh menyaksikan ‘LIVE’ di http://oppomalaysia.com.my/R9s_LIVE/

Paling menarik, anda juga berpeluang untuk memenangi hadiah misteri dari OPPO Malaysia jika kongsi link tersebut di Facebook anda.

Tunggu sebentar, ada satu lagi berita baik di mana anda boleh membuat 'blind' pre-order di laman web http://www.oppostore.com.my/starmeetup/ dengan hanya membayar wang pendahuluan sebanyak RM100 sahaja.

Bayar bakinya selepas anda menerima telefon pintar istimewa tersebut, mudah sahaja kan? Peminat bertuah juga berpeluang mendapat hadiah misteri dari OPPO.

Dijamin foto yang diambil menggunakan telefon model ini sangat jelas dan terang, bagaikan diambil oleh seorang yang profesional.

OPPO R9s, Kini Lebih Jelas.

Maklumat lanjut sila layari Facebook OPPO Malaysia -CARI

17

Bagus
21

Marah
12

Terkejut
18

Sedih
16

Lawak
19

Bosan

Friends Rank (103 people)

  • Bosan

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bosan

    Anonymity

Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote tasha 2-1-2017 12:25 PM
Rezekit patah walaupun muka dan lakonan out
Quote LavaUollss 2-1-2017 12:48 PM
Edited by LavaUollss at 2-1-2017 12:50 PM

confirm ada fans yang meroyan nanti -hashtag boikotOPPO
Quote wdayeyel 2-1-2017 12:59 PM
Aghhhhh..i suke lee min ho..but why fattah..why fattah..hetchu..haha..
Quote af_mania 2-1-2017 01:00 PM
Selagi heols tak keluar picture bogel ada iols kesaahhhh??
Quote famri7 2-1-2017 01:06 PM
Lee minho mukanpondan mcm kris jenner..patah pula muka pprt..memang sesuai lah korang iya dpn phone  pprt kegilaan acik kepam swafoto
Quote inaniloquent 2-1-2017 01:09 PM
@ismaha @makdik2301  


korg rase  ....??
Quote ira_229 2-1-2017 01:49 PM
Yg meroyan fattah muka pprt & tak hensem!!confirm muka siap macam david beckham..
Korang rasa ??? kbai..
Amponnn..jangan kecam aku..
Quote ismaha 2-1-2017 02:06 PM

Rasa terkejut dulu aaa
Lepas tu baru rasa jeles kot
apa is bukn duta oppo sama

Quote mokcikKSKB 2-1-2017 02:09 PM
Lee min ho kesah ape kat patah kayu. Dia kata #youcantsitwithme #yourenotmylevel
Quote dauswq 2-1-2017 03:16 PM
kedua2 min ho dan patah pun kayu kayan belaka
harapkan muka jek
Quote sayangselasih 2-1-2017 03:18 PM
Murah rejeki mamat ni skrg eh
Quote idakamaruddin 2-1-2017 04:23 PM
dauswq replied at 2-1-2017 03:16 PM
kedua2 min ho dan patah pun kayu kayan belaka
harapkan muka jek


marah is tau kutuk ho hun jae dia haha
Quote hyunniesSS501 2-1-2017 05:27 PM
ok la patah amin. dr ayda jebat. dah la ritu buat hal ngan kwang soo.
Quote Cloudfly 2-1-2017 05:29 PM
Tahniah patah..semoga dpt layanan baik if bgabung nti..jgn terabai
Quote santubung 2-1-2017 05:36 PM
Edited by santubung at 2-1-2017 06:00 PM
dauswq replied at 2-1-2017 03:16 PM
kedua2 min ho dan patah pun kayu kayan belaka
harapkan muka jek

LMH menang Top Excellence ok semlm kat SBS Drama Award 2016 wpun lakonan biasa2 jah kat citer mermaid tu & lbh kat sengih & ensem

anak emas SBS ok ... tiap2 tahun menang Top Excellence
Quote santubung 2-1-2017 05:36 PM
Edited by santubung at 2-1-2017 05:37 PM

oppo ker oppa ker .... iols beli jenama lain
Quote santubung 2-1-2017 05:38 PM
idakamaruddin replied at 2-1-2017 04:23 PM
marah is tau kutuk ho hun jae dia haha

tak aper, is baru minat 2 bulan jah
Quote terpaku 2-1-2017 05:39 PM

Quote dauswq 2-1-2017 05:39 PM
idakamaruddin replied at 2-1-2017 04:23 PM
marah is tau kutuk ho hun jae dia haha

Is dgn aku dh ibarat isi dan kuku
Tak denye heols nk terkudis ngusik takat2 gtuh jek  

Lihat semua komen(94)

Kategori Berkaitan




Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:27 PM GMT+8 , Processed in 0.075855 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top