CARI Infonet

 Forgot password?
 Register


ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
CARI Infonet Portal Portal Utama Hiburan Tempatan Lihat artikel

Azwan Kombos Terima Undangan Perkahwinan Dari Bekas Kekasih

15-12-2015 11:59 AM| Diterbitkan: CARI-SFG| Dilihat: 6678| Komen: 16

Description: Akan Memenuhi Undangan Tersebut Jika Tidak Mempunyai Sebarang Komitmen Dengan Kerjanya...


Oleh: Fyruz Hanna

Azwan Kombos mengaku menerima jemputan perkahwinan daripada bekas kekasih Nad Zainal menerusi aplikasi whatsapp.

Pasangan ini yang dahulunya pernah menjalinkan hubungan istimewa namun tak bertahan lama apabila hubungan itu terputus ditengah jalan.

“Saya dijemput Nad melalui applikasi whatsapp untuk menghadiri majlis perkahwinannya nanti,” katanya dalam portal Rotikaya.

Azwan turut menambah akan memenuhi undangan tersebut jika tidak mempunyai sebarang komitmen dengan kerjanya.


Nad Zainal bakal menamatkan zaman bujangnya dengan jejaka pilihan hati dan Azwan mendoakan kebahagian mereka berdua.

Azwan juga menambah bakal mengakhiri zaman bujangnya pertengahan tahun hadapan namun tidak masih mencari tarikh yang sesuai. -CARI Infonet.

Sumber: RotiKaya
13

Bagus
8

Marah
18

Terkejut
13

Sedih
13

Lawak
5

Bosan

Friends Rank (70 people)

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Terkejut

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity

  • Bagus

    Anonymity

  • Lawak

    Anonymity

  • Sedih

    Anonymity

  • Marah

    Anonymity


ADVERTISEMENT


Anda Mungkin Meminati

Komen di sini | Komen di Forum

Komen Terbaru

Quote chinta89 15-12-2015 12:10 PM
semoga msg2 move on..
Quote tomet05 15-12-2015 01:19 PM
semoga baik2 aja dong ..
Quote JDT 15-12-2015 02:31 PM
Apalah tajuk filem tu..'isteri untuk dijual'???
Quote caplimau 15-12-2015 02:44 PM
move on move on move on plsss...
Quote mai-shi 15-12-2015 02:58 PM
Tertarik tajuk cerita tu..  Isteri untuk dijual??? Suami untuk dibeli.. hahaha
Quote m2506 15-12-2015 03:31 PM
mcm2 nama tajuk skg.. utk lariskan pilem/drama
Quote mesmerize 15-12-2015 03:37 PM
azwan kombos pun dah ada gf baru kan.. lagi hot dari nad zainal ni
Quote chicsee 15-12-2015 03:38 PM
Nad nak kawin ngan saper?
Quote monxys 15-12-2015 03:45 PM
kalo azwan tu dah move on mesti dia pegi..tapi kalau aku pikir 5 6 ploh kali nak p rumah ex
Quote mizzacu 15-12-2015 04:15 PM
oke la tu.. baik2 je la da msg2 da ade psgn kan
Quote comel91 15-12-2015 07:00 PM
siapa-siapalah azwan kombos ni... nme mcm kompasss jeee...
Quote Kak-Leen 15-12-2015 10:10 PM
Kombos tu mmg nama bapak dia ke?
Quote getarsukma 15-12-2015 10:14 PM
Ai bila dengar Nad Zainal je terus terbayang gigi dia yang besar2 tu... bila dengar nama bf dia Azwan Kombos terus rasa mereka sesuai sebab perkataan Kombos tu pun ai terbayang orang bergigi besar2....

Quote mh17 16-12-2015 12:01 AM
kdg2 rembes juge tgok kombos ni
Quote Adelisa 16-12-2015 02:46 AM
Ku lg tertarik dgn tajuk filem isteri utk dijual tu yg sounds soooo pprt
Quote mizz_fatyn 16-12-2015 01:21 PM
baguslah mcm tuhh...move on.brg yg lepas takyah dikenang.

Lihat semua komen(16)


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


 


 


ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 06:28 AM GMT+8 , Processed in 0.068377 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

To Top